Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : GP Sis Lambası yardım

Zafer92
28/05/2015, 14:10
Kendim afyonkarahisarda yaşıyorum GP'ye sis lambası bulamadım buradaki arkadaşlarla iletişime geçip aracıma uygun sis lambası için bana yardımcı olabilirmi acaba afyonda yedek parça bulmak gerçekten çok zor.:(

khanunl
28/05/2015, 14:26
Kendim afyonkarahisarda yaşıyorum GP'ye sis lambası bulamadım buradaki arkadaşlarla iletişime geçip aracıma uygun sis lambası için bana yardımcı olabilirmi acaba afyonda yedek parça bulmak gerçekten çok zor.:(

Merhaba.Tam set olarak sitenin dükkanlarından kemal oto'dan temin edebilirsiniz.Sizin yapmanız gereken ürün setini satın aldıktan sonra herhangi bir oto elektrikçisine sis lamba setinin bağlantı işçiliğini yaptırmak.Kemal oto ilgili web sayfa uzantısını ekliyorum.Kolay gelsin. Grande Punto Sis Lambası Sis Farı Hazır Set « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/grande-punto-sis-lambasi-sis-fari-hazir-set-pmu329)

delgec
26/06/2015, 09:27
selamun aleyküm arkadaslar gp nın sis farı sigortası nerde bilen varmı buz mavisi exnon far baglattım 2 hafta sonra kesti kablolara baktın sıkıntı yok büyük ihtimal sigorta attı ama nerde bu kaputun içindemi yoksa sisleri yaktıgın yerin altındamı bilgisi olan varmı

cgty2014
26/06/2015, 10:19
Sis lambasının sigortası kaputun içinde sağ üstte bulabilirsiniz

byadrenalin
29/06/2015, 00:36
Sigorta kestiyse kabloları da iyice kontrol edin tekrar. Sigorta durduk yere kolay kolay atmaz. Temkinli olmak lazım.