Gorky
25/05/2015, 20:21
Arkadaşlar 190.000 de almış ve 270.000'e kadar sıkıntısız kullandığım aracımı model ve segment yükseltmek için satıyorum.
40-45k civarı Civic Hatchback alacağım büyük ihtimalle.
Aracım değişensizdir. Aldığım günden peri pırıl pırıl binerim.
Km takıntısı olan abiler çok olduğu için uygun fiyat yazdım.
Aracım aile arabası olarak kullanılan Grande Punto 1.3 Multijet 90hp Dynamic'tir. ,
Aracı 2010 yılında ilk sahibinden 190.000 km'de aldık. Kendisi hergün İstanbul-Adapazarı yol yapmış. (günde ortalama 300 km). Yani km'nin yüksek olmasının sebebi budur. Multijet motorları bilen bilir. 500-600 bin km rahatca yapabilirler. Şuanda hiçbir problemi yoktur.
Geçen yaz Carbon Clean yapıldı. Periyodik bakımı da yapılalı 1000 km daha olmadı.
Tamponlar çizik ve sürtüklerden dolayı boyalı.
Sol on çamurluk da vuruktan dolayı lokal boyalı .
Sol kapılar da 30 cm boyundaki derin bi çizikten dolayı lokal boyalı.
Değişeni yoktur.
Boya bakımına dikkat edilmiştir. Zaten fotoğraflarda durumunu farkedeceksinizdir.
Her hafta 2 defa Meguiar's şampuan ve süngerle yıkanır. Kesinlikle fırça, hatta o benzincilerdeki kopukten kullanmam.
Rengi Bolero Kırmızıdır. Az bulunur, bu dolulukta bir Punto'da ise nadirdir.
İlanlarda gorduğunuz coğu Dynamic Punto'dan farklı olarak güvenlik paketi (abs,esp,hillholder), orijinal kolçak ,diz hava yastığı ve orijinal çelik jantlar vardır. Yani Emotion'dan farkı yoktur.
Model ve sınıf yükseltmek için satıyorum.
Takas otomatik olma şartıyla Honda Civic hb ve Citroen c4 ile düşünülür.
En dip fiyatı yazdığım için pazarlık yoktur. Bu fiyata boylesini bulamazsınız.
İLAN : Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2007 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 214305264 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-degisensiz-sorunsuz-214305264/detay/)
40-45k civarı Civic Hatchback alacağım büyük ihtimalle.
Aracım değişensizdir. Aldığım günden peri pırıl pırıl binerim.
Km takıntısı olan abiler çok olduğu için uygun fiyat yazdım.
Aracım aile arabası olarak kullanılan Grande Punto 1.3 Multijet 90hp Dynamic'tir. ,
Aracı 2010 yılında ilk sahibinden 190.000 km'de aldık. Kendisi hergün İstanbul-Adapazarı yol yapmış. (günde ortalama 300 km). Yani km'nin yüksek olmasının sebebi budur. Multijet motorları bilen bilir. 500-600 bin km rahatca yapabilirler. Şuanda hiçbir problemi yoktur.
Geçen yaz Carbon Clean yapıldı. Periyodik bakımı da yapılalı 1000 km daha olmadı.
Tamponlar çizik ve sürtüklerden dolayı boyalı.
Sol on çamurluk da vuruktan dolayı lokal boyalı .
Sol kapılar da 30 cm boyundaki derin bi çizikten dolayı lokal boyalı.
Değişeni yoktur.
Boya bakımına dikkat edilmiştir. Zaten fotoğraflarda durumunu farkedeceksinizdir.
Her hafta 2 defa Meguiar's şampuan ve süngerle yıkanır. Kesinlikle fırça, hatta o benzincilerdeki kopukten kullanmam.
Rengi Bolero Kırmızıdır. Az bulunur, bu dolulukta bir Punto'da ise nadirdir.
İlanlarda gorduğunuz coğu Dynamic Punto'dan farklı olarak güvenlik paketi (abs,esp,hillholder), orijinal kolçak ,diz hava yastığı ve orijinal çelik jantlar vardır. Yani Emotion'dan farkı yoktur.
Model ve sınıf yükseltmek için satıyorum.
Takas otomatik olma şartıyla Honda Civic hb ve Citroen c4 ile düşünülür.
En dip fiyatı yazdığım için pazarlık yoktur. Bu fiyata boylesini bulamazsınız.
İLAN : Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Emotion 2007 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bordo renk - 214305264 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-tertemiz-degisensiz-sorunsuz-214305264/detay/)