Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracın orijinalliğini bozmadan
Merhaba,
Yüksek ihtimal yarın devir işlemlerini bitirerek yeni Punto'ma kavuşacağım.
Açıkcası aldıktan sonra soracaktım ama sabırlı olamadım.
Aracın bas/tiz ayarlarını kurcalamadım ama , beni tatmin etmezse diye aracın orijinalliğini bozmadan ses sistemini şu şekilde daha iyileştirebilir miyim;
aracın orijinal teybine ve hoparlör sistemine dokunmayayım, mevcut sisteme sadece amfi ve sub bağlayayım. Bangır bangır ses çıkmasa da -bas takıntılı olduğum için- düşük seste bile yüksek bas alabileyim.
Aracı satarken de -istenmezse- bu ilave parçaları tak diye çıkarayım ve araçta da hiç izi kalmasın.
Tavsiye ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
byadrenalin
19/05/2015, 19:27
Orjinal kolonlar ne tür bir bass bağlarsanız bağlayın bass sesin önüne geçecektir büyük ihtimalle. Bence onun yerine orjinal teyibe bir takım infinity mid bir ufak 30 cam kabin bass ve 4 kanallı bir ses anfisi bağlatarak hem güzel bir ses alabilirsiniz hemde öyle çok bangır bangır ötmez. İstediğiniz zamanda aynı şekilde hepsini söktürüp orjinale çevirip aracı satabilirsiniz.
Alpine swe-815
şükrü'nün gönderdiği aleti araştırdım ve bayağı yorum okudum. görünüşe göre tam istediğim tarzda, işimi görecek, işin bitince tak sök götür, hiçbir iz bırakmayacak bir alet. şu an montaj dahil 500'e aradan çıkacak gibi görünüyor.
nasip olur da kurarsam deneyimlerimi paylaşırım.
şükrü'nün gönderdiği aleti araştırdım ve bayağı yorum okudum. görünüşe göre tam istediğim tarzda, işimi görecek, işin bitince tak sök götür, hiçbir iz bırakmayacak bir alet. şu an montaj dahil 500'e aradan çıkacak gibi görünüyor.
nasip olur da kurarsam deneyimlerimi paylaşırım.
Baglarsan yorumlarını çok merak ediyorum çünkü 1 ay sonra bende bağlamayı düşünüyorum. Benim istediğim teypten basslari kisacam sadece basslar subwooferdan gelecek . kapılarda zirildamayacak. Ama kaliteli bir ses alabilir miyim bass orjinal kolonların önüne geçer mi diye tereddutteyim . eğer baglarsan deneyimlerini bekliyorum
Baglarsan yorumlarını çok merak ediyorum çünkü 1 ay sonra bende bağlamayı düşünüyorum. Benim istediğim teypten basslari kisacam sadece basslar subwooferdan gelecek . kapılarda zirildamayacak. Ama kaliteli bir ses alabilir miyim bass orjinal kolonların önüne geçer mi diye tereddutteyim . eğer baglarsan deneyimlerini bekliyorum
şükrü sen tavsiye ettin sen bana soruyorsun bağlarsan söyle diye :D :D
seve seve bilgilendiririm. ve okduğum yorumlara göre çok fazla ses vermeyen ama sağlam bas alabileceğin bi alet. bağlarsam seve seve gösteririm hatta istanbuldaysan direk arabada da gösterebilirim.
Bende arastiriyorum onun için onerdim sana :) maalesef ankaradayim
cancinarr
23/05/2015, 10:03
şükrü sen tavsiye ettin sen bana soruyorsun bağlarsan söyle diye :D :D
seve seve bilgilendiririm. ve okduğum yorumlara göre çok fazla ses vermeyen ama sağlam bas alabileceğin bi alet. bağlarsam seve seve gösteririm hatta istanbuldaysan direk arabada da gösterebilirim.
bağlattın mı Alpine swe-815 i yorumlarına göre bende aracıma bağlatmayı düşünüyorum da:rolleyes2:
mehmetcrl
23/05/2015, 10:28
Hei HAA-504 4 amfi ile ön kapılara sc6c jbl mid takımı ile
Jbl Box-1214CS 30Cm 1000Watt bağlattım çok kaliteli oldu ama orj.hoparlörleri atın gitsin çöpe mid amfi bass teyp güzel iş görüyor.
bağlattın mı Alpine swe-815 i yorumlarına göre bende aracıma bağlatmayı düşünüyorum da:rolleyes2:
Ben bağlattım,gayet tatmin edici bas açısından.
Yer de kaplamıyo fazla
https://images.-cdn.com/15/05/23/6c3002479b4c7d1cf0852f933b2e20d4.jpg
arkadaşlar ben henüz bağlatmadım. bi 3 ayı bulur sanırım. nedeni ise;
bası fulledimi trple 0 bu haliyle ses max 4 veya 5 te dinliyorum beni kesiyor. acemi olduğum için motorun sesini dinlemem gerekiyor.
3 ay sonra taktırırım sanırım.