Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakım
Merhaba arcım grende punto 1,3 multujet 96 binde,yağını ve mozot filitresini değiştirmek istiyorum nekadar tutar acaba.teşekkürler
galatasaray
18/05/2015, 23:28
Ben dun sanayide deistirdim mobil1 5 30 hava yag filtresi 135 lira verdim mazotta filtreside 60 70 lira bisey
feyzullah
18/05/2015, 23:31
Sanayide iyi bir ustanız varsa parçanın ve yağın uygununu tavsiye eder gider alırsınız. En uygun fiyata en kaliteli hizmeti almış olursunuz. Servis bence gereksiz. Sanayide aracın dilinden anlayan iyi bir usta bulmak lazım.
Merhaba arcım grende punto 1,3 multujet 96 binde,yağını ve mozot filitresini değiştirmek istiyorum nekadar tutar acaba.teşekkürler
Öncelikle foruma hoş geldiniz. buradaki linkten kendinizi tanıtabilirsiniz. Tan??ma - Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu (https://forum.grandepuntotr.com/tanisma/)
Sorunuza gelecek olursak, eğer aracınızın garantisi devam ediyorsa veya sürekli servis bakımlı ise yetkili servise götürmeniz tavsiyem olacaktır. fakat bunun tersi durumda iseniz 190 tl ve üzerine, istediğiniz marka ve model yağ, ve diğer değiştirilecek parçaları işçilik dahil yaptırabilirsiniz.
ozkancavus5916
19/05/2015, 13:07
Tum filtreleri sordum opar 115tl 100tl mobil yag 5-30 antifiriz eski ise kirmizi antifiriz 3lt petrol ofisi 30tl idi
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı