Orijinalini görmek için tıklayınız : Klima koku giderici
EMRE ALTINOK
18/05/2015, 19:21
selamlar, haftasonu arkadaşlarımdan biri uğurböceği sitesinden bu ürünü kendi aracında (astra h kasa) kullanmış.5 gündür hala kokuda bir azalma yok dedi.klimayı da temizliyormuş.bu işlemi polen filtresi değişiminden 1 gün sonra yaptığını söyledi.banada tavsiye etti.bu üründen alan kullanan var mı? sizde önerirmisiniz?
https://www.youtube.com/watch?v=2gopswAaCig[/url]
https://www.n11.com/abro-arac-klima-koku-giderici-ve-temizleyici-limonlu-P55252553
feyzullah
18/05/2015, 19:49
Polen filtresi yeni değişince klimadan kaynaklı kokular hissedilir derecede olmuyor. Koku konusunda temkinli olmak lazım. Birçok kokunun insan sağlığı üzerinde kalıcı etkiler bıraktığı herkesin malumu.
SEHZADE58
18/05/2015, 20:44
Bugün bende sıcak nedeniyle ilk kez klimayı açtım allahım böyle bir koku yok felaket.polen filtresini bakımda 1 ay önce değiştirttim.araçtaki eşim dostuma mahçup oldum resmen :( nasıl giderecez bu kokuyu arkadaşlar.
feyzullah
18/05/2015, 20:48
Klima ilk çalışıtırıldığında 30 saniye kadar camları açık tutmak lazım. Böylelikle aracın içerisindeki yolcular hissetmeden klima kompresörünün üflediği ilk havayı dışarı tahliye etmiş oluyoruz. Sonrasında da polen filtreleri yeni değişmiş ise problem olmaz.
SEHZADE58
18/05/2015, 22:09
Cam 5-10 dk açmayla geçeçek gibi değil.camları sürekli açık tutmam lazım :) sanırım havanın geçtiği kanallar çok pis nasıl yapmam lazım bilemedim
Atas Airclim klima bombasını aracın klima kapalı,havalandırma ve iç sirkulasyon açık şekilde kullanın. Klima borularını dezenfekte eder ve aromasına göre bir koku verir. Qashqaide klimaya takılan kokunun sıcaktan erimesi sonucu çok kötü bir koku vardı. Airclimin nanelisinden kullandım .Koku geçti. pis koku bakterilerini öldürmede son derece başarılı.
feyzullah
18/05/2015, 23:40
Cam 5-10 dk açmayla geçeçek gibi değil.camları sürekli açık tutmam lazım :) sanırım havanın geçtiği kanallar çok pis nasıl yapmam lazım bilemedim
O zaman durum vahim :) Cenk Bey'in tavsiye ettiği yöntemi denemeniz faydalı olur.
Atas Airclim klima bombasını aracın klima kapalı,havalandırma ve iç sirkulasyon açık şekilde kullanın. Klima borularını dezenfekte eder ve aromasına göre bir koku verir. Qashqaide klimaya takılan kokunun sıcaktan erimesi sonucu çok kötü bir koku vardı. Airclimin nanelisinden kullandım .Koku geçti. pis koku bakterilerini öldürmede son derece başarılı.
Ayar konumu hangi pozisyonda olmalı peki? Farkeder mi?
Ayar konumu hangi pozisyonda olmalı peki? Farkeder mi?
en sonda olsun. sirkulasyon mutlaka acik,klima mutlaka kapali olmali.
en sonda olsun. sirkulasyon mutlaka acik,klima mutlaka kapali olmali.
Bu ne hız teşekkür ederim valla :)
Aslında yön derken ayaklara felan gibi hangisinde olsun demek istedim.
Bu ne hız teşekkür ederim valla :)
Aslında yön derken ayaklara felan gibi hangisinde olsun demek istedim.
fark etmiyor aslinda ancak hem ayaga hemde yuze veren ayar acik olabilir. bu sayede iki kanalada gider.
Teşekkür ederim ilgi alakan için :)