Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Toyota sahiplerine önemli uyarı

Haberci
13/05/2015, 19:35
https://img7.mynet.com/ha8/t/toyota2.jpg

Toyota, yolcu ve sürücü hava yastıklarındaki sorun nedeniyle Türkiye'den 19.585 aracı servise çekecek.

Yapılan duyuruda, Türkiye'de satışa sunulan araçlardan: Mart 2003 - Mart 2007 yılları arasında üretilen Corolla ve Yaris modelleri yolcu hava yastıklarındaki, Temmuz 2003-Aralık 2005 yılları arasında üretilen RAV4, Yaris ve Hilux modelleri ise sürücü hava yastıklarındaki gerekli parçanın değişmesi için toplam 19 bin 585 aracın yetkili servislere çağırılacağı bildirildi.

Kaynak: mynet.com | Haberin devamı... (https://finans.mynet.com/haber/detay/otomotiv/toyota-sahiplerine-onemli-uyari/101134)

byadrenalin
13/05/2015, 20:08
Hey maşallah. Ben hep derim asıl kaliteli Japon markası Mazda ve Subaru 'dur diye...

arenas
13/05/2015, 20:31
Helal olsun Toyota ya.en azından " tofaş "gibi çakallık yapmıyolar

parola1818
13/05/2015, 22:08
Aynı hareketi fiat tan bekliyoruz ama nerdeee. Herifler 2002 model araçlarının parçasını güvenlik nedeniyle bedavaya değiştirirken bizimkiler 2009 modelin city sorununu sorunca 6 yıllık araba olur öyle arızalar diyip geçiştiriyor üstüne bide %50 %25 ini biz karşılarız diyerek alay edercesine oyunlar oynuyorlar. Valla büyük konuşmayayım ama bu benim 2. Fiat aracım ve sonuncu olacak sanırım Sırf bu servis mevzuları yüzünden.

halils2
13/05/2015, 23:10
Aynı hareketi fiat tan bekliyoruz ama nerdeee. Herifler 2002 model araçlarının parçasını güvenlik nedeniyle bedavaya değiştirirken bizimkiler 2009 modelin city sorununu sorunca 6 yıllık araba olur öyle arızalar diyip geçiştiriyor üstüne bide %50 %25 ini biz karşılarız diyerek alay edercesine oyunlar oynuyorlar. Valla büyük konuşmayayım ama bu benim 2. Fiat aracım ve sonuncu olacak sanırım Sırf bu servis mevzuları yüzünden.

Sorun fiatta değil koç da, eğer distribütör isterse istediğini yapar. Ama fiatı ülkemize sokan koç müşterinin yani bizim menfaatimizi düşünmüyor.

thefastest
14/05/2015, 10:58
Bence sorun sadece Koç'ta değil, asıl sorun Fiat'ta. Toyota da bu uygulamayı yapan, Toyota'nın distribütörü değil, Toyota merkezinden tüm ülkelerde yapılan bir uygulama. He şöyle bir şey varsa, Fiat kronik City arızasını Tüm Avrupa, Güney Amerika vs. de bu şekilde araçlarını geri çağırarak çözdü ama Türkiye'deki distribütörü bunu yapmadı gibi bir durum söz konusu ise, böyle bir bilgi varsa evet sorun Koç'ta diyebiliriz. Ama şu da bir gerçek ben ne Opel'den ne VW'den böyle bir şey de duymadım, bu uygulamayı yapan genelde Japon markalar. Bu da sanırım kültürle alakalı bir durum. Keşke tüm firmalar aynı hassasiyeti gösterseler.

parola1818
14/05/2015, 11:22
Bence sorun sadece Koç'ta değil, asıl sorun Fiat'ta. Toyota da bu uygulamayı yapan, Toyota'nın distribütörü değil, Toyota merkezinden tüm ülkelerde yapılan bir uygulama. He şöyle bir şey varsa, Fiat kronik City arızasını Tüm Avrupa, Güney Amerika vs. de bu şekilde araçlarını geri çağırarak çözdü ama Türkiye'deki distribütörü bunu yapmadı gibi bir durum söz konusu ise, böyle bir bilgi varsa evet sorun Koç'ta diyebiliriz. Ama şu da bir gerçek ben ne Opel'den ne VW'den böyle bir şey de duymadım, bu uygulamayı yapan genelde Japon markalar. Bu da sanırım kültürle alakalı bir durum. Keşke tüm firmalar aynı hassasiyeti gösterseler.
Hay yaşa beni yazmaktan kurtardın. Harfi harfine katılıyorum.