Orijinalini görmek için tıklayınız : Kol Dayama
parola1818
12/05/2015, 22:12
Uygun fiyatlı kol dayaması (kolçak) olan varmı? 2008 gp mjet uyumlu.
jordanmelo
23/08/2015, 14:09
++++
2008 model puntoma kolçak almayı düşünüyorum nereden bulabilirim
ozkancavus5916
23/08/2015, 16:40
Servislerde var ama biraz pahali 200tl civari
jordanmelo
23/08/2015, 21:18
Abi cok pahali internette satilanlari var alip kullanan varsa yardimci olabilirmi?
gokhan demrc
23/08/2015, 23:13
Abi cok pahali internette satilanlari var alip kullanan varsa yardimci olabilirmi?
ben kullanıyorum gayet güzel şimdilik yalnız montajını çok iyi yapman gerekiyor orjinal değil sonuçta
jordanmelo
23/08/2015, 23:57
ben kullanıyorum gayet güzel şimdilik yalnız montajını çok iyi yapman gerekiyor orjinal değil sonuçta
Acaba ürünü nereden aldiniz ?
gokhan demrc
24/08/2015, 00:43
Acaba ürünü nereden aldiniz ?
ben bu üründen almıştım bi aksesuarcıdan 10 aydır kullanıyorum bi problem çıkarmadı sadece bağlantı yerleri gevşedi tekrar monteledik taş gibi oldu int de şuan 40tl civarı sanırım
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=32003&stc=1&d=1440366159
Daha dün 55 TL ye aldım monte ettirdim. Hem çok yakıştı hem de çok rahat oldu. Şimdiye kadar neden almamışım diye hayıflandım.
Dikişli ve öne kayan model tavsiye ederim kaymayanlar el frenini zorlar.
Şunun aynısı benim aldığım metal ayakları da var.
https://www.hepsiburada.com/liste/ProductDetails.aspx?productId=otm3097518&categoryId=20036491
bu kolçaklar bir süre sonra ses çıkarmaya başlar arkadaşlar. Malesef ki öyle. Sebebi de zamanla takılan yerlerin genişlemesi ve vidanın boş kalması. Plastik trimi delerek takıldığı için orjinalliği de bozduğunu düşünüyorum. Küçük aracımda daha önceki sahibi takmamış olsaydı,ben de tercih etmezdim. Şu an deliklerle dolu duruyor.
bu kolçaklar bir süre sonra ses çıkarmaya başlar arkadaşlar. Malesef ki öyle. Sebebi de zamanla takılan yerlerin genişlemesi ve vidanın boş kalması. Plastik trimi delerek takıldığı için orjinalliği de bozduğunu düşünüyorum. Küçük aracımda daha önceki sahibi takmamış olsaydı,ben de tercih etmezdim. Şu an deliklerle dolu duruyor.
Ben yeni takım ama vidaların gevseyeceğini anladım. Vida tam sıkmıyor sona dayandiğında boşa dönüyor. İstanbula gidincr ustama cıvata somun yapılır mı diye soracağım.
Bir şekilde o orta konsol sökülüp ya da dökülmeden içine somun sokabilirsek daha sağlam olur.
Ben yeni takım ama vidaların gevseyeceğini anladım. Vida tam sıkmıyor sona dayandiğında boşa dönüyor. İstanbula gidincr ustama cıvata somun yapılır mı diye soracağım.
Bir şekilde o orta konsol sökülüp ya da dökülmeden içine somun sokabilirsek daha sağlam olur.
her turlu o plastik zamanla genisleyecek ve ses yapacaktir. en temizi orjinal montaj seklidir.
Uygun fiyatlı kol dayaması (kolçak) olan varmı? 2008 gp mjet uyumlu.
Orijinal evo kolçak 160 tl
++++
2008 model puntoma kolçak almayı düşünüyorum nereden bulabilirim
Orijinal evo kolçak 160 tl
çekmeköy ary de 300liraya geçen ay taktırdım yetkili serviste ama örnek oto diye bi site vardı sanırım bi arkadaş paylaşmıştı orjinal ve daha ucuzdu kesinlikle orjinal alın derim ben kazık yemiş olsamda orjinal aldım aşırı memnunum hem sapasağlam hemde döşeme rengine uygun fabrikanın birebir araç için ürettiği malzeme kesinlikle orjinalden şaşmayın
ozkancavus5916
25/08/2015, 08:25
orjinal kol dayama 2 seneden beri kullanıyorum .bir sorun yasamadım . sadece özensiz yapılmış . birtek pioooner teypin kutusu giriyo . jettaların kol dayamaları çok güzel yapılmış . hem geniş hemde içi derin . puntonun kol dayamasıda idare ediyo uzun yolda falan
selcukkrs
25/08/2015, 08:50
bende almayı düşünüyorum int de birçok model var ama görüpte almak istiyorum o yüzden oto sanayi yi tercih edicem
https://images.-cdn.com/15/08/25/910437ffd2cb28ee11b0a3092d22e102.jpghttps://images.-cdn.com/15/08/25/c10df52acba6866e61807a12fb86e94f.jpg
GrandeTalha
28/08/2015, 23:57
ünlü otoda orjinal kolçak 190 tl anlayan varsa kendisi montaj yapabilir
bu orjinal kolcaklarda bir de klima çıkışı var yanlış bilmiyorsam. O çıkış gerçekten çalışıyor mu ?
GrandeTalha
29/08/2015, 18:00
bu orjinal kolcaklarda bir de klima çıkışı var yanlış bilmiyorsam. O çıkış gerçekten çalışıyor mu ?
çalışmıyor görsel zenginlik katıyor [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Benim linea da orjinal kol dayama var ve klima cikisi sicak soguk calisiyor
linealarda çalışıyor,puntoda maalesef :(
gerçi yeni kasa linealarda da hava girişini koymamışlar,fiat işte,illa eksiltecek
Benim anladigim, orjinal kolcaklilarda hava ufleme kolcakta ama koltuk altindan ufleme yok...
Kolcaksiz modellerde de koltuk altinda ufleme var.. sonrada orjinal kolcak serviste takilsa bile hava kanallari degismediginden difuzor bosta kaliyor oyle...