Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık Hifi
Çok yakın bir arkadaşımın puntosundan söktüğümüz grande punto Hi-Fi sistemini satıyoruz.
Fiyatı pazarlıksız, çürüksüz çarıksız 350 TL . Kargo da alıcıdan.Ben yine araya birilerini sokarak anlaşmalı kargoyla gönderirim.Bağlantısı hakkında da bilen birine yönlendirebilirim.
Kolay gelsin :)
Güncel.Yok mu orjinal Hifi isteyen?
Bu hifi subwoofer kaç watt r.m.s oluyor ?
Bu hifi subwoofer kaç watt r.m.s oluyor ?
10 cm aşağı yukarı 350w civarı gelir.
Bağlantıyı bilmeyen varsa ben tarif ederim herhangi bir oto müzik sistemleri yapan yerde taktırabilir. Ustasının yanında arasın ben yardımcı olurum.
Fiyatı uygun kendinden anfili :)
10 cm aşağı yukarı 350w civarı gelir.
Bağlantıyı bilmeyen varsa ben tarif ederim herhangi bir oto müzik sistemleri yapan yerde taktırabilir. Ustasının yanında arasın ben yardımcı olurum.
Fiyatı uygun kendinden anfili :)
Alpine swe-815 kendiliğinden amfili subwoofer arastiriyorum 20 cm 100 watt r.m.s 440 TL orijinal hoparlorlerle yeter mi ?
Alpine swe-815 kendiliğinden amfili subwoofer arastiriyorum 20 cm 100 watt r.m.s 440 TL orijinal hoparlorlerle yeter mi ?
hifi tam yerine oldugu için dediğinden daha mantıklı ve cazip geliyor insana
dediğin ürün hakkında bilgim yok :g0000000:
hifi tam yerine oldugu için dediğinden daha mantıklı ve cazip geliyor insana
dediğin ürün hakkında bilgim yok :g0000000:
Hocam dediğiniz doğru ama orijinal hi-fi ses sistemini sonradan taktiranlar fazla bekletiniz olmasın diyorlar onun için kafam karıştı.
Hocam dediğiniz doğru ama orijinal hi-fi ses sistemini sonradan taktiranlar fazla bekletiniz olmasın diyorlar onun için kafam karıştı.
ne alakası var ki ? sistem gayet basit zaten.
Anfi hifinin içerisinde yer alıyor.
4 kapı hoparlöründen hi-fi ye kablo gidiyor ( teybin arkasından kapı hoparlörlerinin girişlerinden paralel çekilecek )
1 tane +
bi tane -
bide teybin + sı gidiyor
toplam 7 girişe 7 kablo.
bende tjet sport var tesisatını vs. inceledim ve bir arkadaşımızda taktırdı. Bendeki orjinalden var ve sornadan yapma ile bir farkı yok. Sistem kara düzen basit bi sistem..
Demek ki alanı satoya yönlendireceğiz, kanka bi yardım edersin artık [emoji51]
İlan güncel.
Demek ki alanı satoya yönlendireceğiz, kanka bi yardım edersin artık [emoji51]
İlan güncel.
hallederiz kardo :(
Hocam ben dusunuyorum ama foto ekleme sansiniz varmi tesekkurler
Elden teslim alabilirim ama fiyatda biraz indirim yaparsanix sevinirim
Hocam ben dusunuyorum ama foto ekleme sansiniz varmi tesekkurler
Elden teslim alabilirim ama fiyatda biraz indirim yaparsanix sevinirim
https://i.hizliresim.com/d58q17.jpg (https://hizliresim.com/d58q17)
https://i.hizliresim.com/8gPEVA.jpg (https://hizliresim.com/8gPEVA)
Orjinal bir ekipman sonuç olarak , ses kalitesi gayet iyi ve yer kaplamıyor. Fiyat uygun bence zaten pek bulunanda bi parça değil ben hurdacılarda deli gibi aradım bulamadım. Fotoğrafları bunlar buyrun yardımcı olmak amaçlı çektim size
Hocam cok sagol ama fiyat konusunda yardimci olabilirsen tesekkurederim
Hocam cok sagol ama fiyat konusunda yardimci olabilirsen tesekkurederim
özel mesaj attım
korhan1482
19/05/2015, 23:28
Pazarlkm var mi fiyat alabilirmiyim?
Pazarlkm var mi fiyat alabilirmiyim?
Son fiyat hocam.Malum çok bulunan bi malzeme değil.
Hocam sunun fiyatini dusurde alalim iste
Hocam sunun fiyatini dusurde alalim iste
kaça düşsün mesela :)
bora.sen
23/05/2015, 10:02
harbi kaça veriyosun sato
harbi kaça veriyosun sato
sana kaç lazım :blush000:
bora.sen
23/05/2015, 10:30
sana kaç lazım :blush000:
cepten yazdım konu başını görmedim,ben seninki sandım da yazdım,seninkini 150tl den alırım elinden :D
cepten yazdım konu başını görmedim,ben seninki sandım da yazdım,seninkini 150tl den alırım elinden :D
bende 150 ye senden iphone 5s istiyorum bilgin olsn abi :D :D :D
bora.sen
23/05/2015, 11:10
bende 150 ye senden iphone 5s istiyorum bilgin olsn abi :D :D :D
sarj cihazi var 150tl ye orjinal;ufaktan basla toplamaya,paran olunca telefonu da alirsin [emoji16]
sarj cihazi var 150tl ye orjinal;ufaktan basla toplamaya,paran olunca telefonu da alirsin [emoji16]
sende hifinin civataları alırsın abi 150 ye :devil:
bora.sen
23/05/2015, 13:44
sende hifinin civataları alırsın abi 150 ye :devil:
abartmaya bayiliyonuz zaten [emoji16]
abartmaya bayiliyonuz zaten [emoji16]
herkesin malı kendine göre gıymetli abiiii :D
hayrına ben alacam hifi yi yedek dursun elimde :) şaka bir yana düşünen arkadaşlar varsa alsınlar hifi candır yer kaplamaz, tatmin edecek derecede görevini yapar
hayrına ben alacam hifi yi yedek dursun elimde :) şaka bir yana düşünen arkadaşlar varsa alsınlar hifi candır yer kaplamaz, tatmin edecek derecede görevini yapar
vay gönlü zengin gardaşım :rolleyes2:
Aracım Active Paket . Nasıl takılıyor bu ? Soketle tak çıkart mı yoksa tekrar kablo çekmek lazım mı?
Birde biraz daha indirim olursa bende talibim.
Aracım Active Paket . Nasıl takılıyor bu ? Soketle tak çıkart mı yoksa tekrar kablo çekmek lazım mı?
Birde biraz daha indirim olursa bende talibim.
selam özel mesaj attım watsuptanda ulaşabilirsin 554 682 20 45