Orijinalini görmek için tıklayınız : 50 bin bakımını özelde yaptırmak
teacherofenglish
12/05/2015, 11:53
Arkadaşlar merhabalar.aracım 2012 model ve bu temmuzda garantiisi doluyor.aracım 50 bin oldu.Şu linklerini verceğim bakım setlerinden hangisini önerirsiniz acaba?Bir de işçilik ne kadar olur?Şimdiden teşekkürler.
Not: Sonuncu linke motor yağı dahil değil.
https://www..com/urunler/bakim-urunleri-40/fiat-grande-punto-13-bakim-kiti
https://unluoto.com.tr/urunler/1487/13-grande-punto-evo-bakim-seti
FILTRE BAKIM KITI ( YAG , YAKIT , POLEN , HAVA ) , FIAT 500 , FIAT 500 L , GRANDE PUNTO , IDEA , PUNTO EVO , EURO 5 MOTOR , ORJINAL FIAT YEDEK PARCA (https://www.fiatparcacim.com/index.php?route=product/product&path=37_207&product_id=4254)
Merhaba.Linkini vermiş olduğunuz Ünlü oto bir dönem forumun dükkanlarından biriydi.Yalnız parçaların doğruluğunun teyidi açısından,şase numaranızla firma ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim.Dışarıda yaptırısanız işçilik 50 TL maksimum işçilik verirsiniz.Yetkili servise giderseniz 500 TL civarında size maal olacağını düşünüyorum.Tabiiki tercih sizin.Kolay gelsin.
2 mayısta Ankara Kavaklıdere oto'da 30.000 km bakımına 280tl'den indirim yaptılar 220 TL ödedim.(Yağ, yağ filitresi, hava filtresi, yağ temizleme katkısı,rot kontrolü(iyi çıktı) ve 30 bin kontrolü)(yedek parçalar:lancia marka)
Benim tavsiyem, bakımları servise yaptırmanız hatta olabiliyorsa garanti uzatma da yaptırabilirsiniz. çünkü aracınızın km si düşük. özel servise yaptırmak istemenizin nedeni yetkili servisten mi kaynaklı?
teacherofenglish
13/05/2015, 09:42
Benim tavsiyem, bakımları servise yaptırmanız hatta olabiliyorsa garanti uzatma da yaptırabilirsiniz. çünkü aracınızın km si düşük. özel servise yaptırmak istemenizin nedeni yetkili servisten mi kaynaklı?
Ben de servise gittim şimdiye kadar ama garanti dolmak üzere o yüzden.Birde 350 lira fiyat verdiler Birmot Samsun servisten.%5 indirim var yani 332.5 lira istiyorlar.dışarıda 200 liraya gelecek en fazla. Buralarda yokki bi Kavaklıdere servis iyi fiyat alalım:(
serkandikici
13/05/2015, 15:08
Ben de servise gittim şimdiye kadar ama garanti dolmak üzere o yüzden.Birde 350 lira fiyat verdiler Birmot Samsun servisten.%5 indirim var yani 332.5 lira istiyorlar.dışarıda 200 liraya gelecek en fazla. Buralarda yokki bi Kavaklıdere servis iyi fiyat alalım:(
Hocam 150 TL için yetkili servisten kaçmayın ve hatta garantinizi uzatın eğer imkanınız varsa.. Geçen yıl başıma bir body computer değişimi çıktı garantinin kıymetini orada anladım. Geçen hafta da garantiden kapı kolları ve kapı gergileri 2.defa değişti. Daha önce anahtarım garantiden değişti. Hatta logolarımı bile garantiden değiştirdim. Kabaca bir hesap yaparsak yaklaşık 2700 TL + işçilik gibi bir maliyetten kurtardı beni garanti.
teacherofenglish
13/05/2015, 21:35
Hocam 150 TL için yetkili servisten kaçmayın ve hatta garantinizi uzatın eğer imkanınız varsa.. Geçen yıl başıma bir body computer değişimi çıktı garantinin kıymetini orada anladım. Geçen hafta da garantiden kapı kolları ve kapı gergileri 2.defa değişti. Daha önce anahtarım garantiden değişti. Hatta logolarımı bile garantiden değiştirdim. Kabaca bir hesap yaparsak yaklaşık 2700 TL + işçilik gibi bir maliyetten kurtardı beni garanti.
Benim Temmuzda doluyor garanti.Uzatmak nasıl oluyor garantiyi acaba yıllık olarak para mı ödüyoruz? Bakalım bir daha bayılacaz parayı.İşin kötü tarafı en son ekim 2014'te girmişim 40 bin bakımına.Daha 1 yıl dolmadan yine bakıma giriyoz.Napalım önümüz yaz daha çok kullanıcam aracı.
yanılmıyorsam, serviste platin gold gibi garanti uzatma seçenekleri vardı. 180 miydi 250 tl miydi hatırlamıyorum ama 3 sene daha uzatılabiliyordu belki de daha fazla. bence 150 tl için garantiden vazgeçmeyin.