Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo Double Ekran
DogukanSahin
10/05/2015, 13:47
Punto Evo ıcın Double ekran alıcam önerileriniz varmıdır ?
Satan arkadaslar varsa irtibarat'a gecebilirim
Kullanmadım ama param olsa bunu Navimedia Fiat Linea Navigasyon DVD'si tek içinde tek Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/navimedia-fiat-linea-navigasyon-dvdsi-tek-icinde-tek-multimedya-sistemi-geri-gorus-kamerasi-hediyeli/productDetails.aspx?productId=otnmbp4462&categoryId=60001687&site=old#Gorseller) almak istiyorum.
selam arkadaşlar bir tip cihazlar çin malı üretimi olduğu için çok birşey beklemeyin ben kullandım navimedya linea punto evo uyumlu olanı ses tatmin edici değil, mikrofon dahili oldugu için sesiniz gitmez ona 1000 lira üzerinde para vereceğinize pionner indash yada pıoneer normal teyp almanızı öneririm
byadrenalin
10/05/2015, 22:28
Eğer yüksek ses dinleme gibi bir merakınız ya da yüklü bir tesisat yapma gibi bir düşünceniz yoksa double ekran alınabilir. Ama benim gibi arabasında 5 kanal anfisi bass ve 6 kolon olan bir adamsanız double ekran iyi bir seçim değil :) Yeterince tatmin edici ses alamazsınız. Kararınızı buna göre verin derim ben :)
erenemre
17/06/2015, 22:50
selam arkadaşlar bir tip cihazlar çin malı üretimi olduğu için çok birşey beklemeyin ben kullandım navimedya linea punto evo uyumlu olanı ses tatmin edici değil, mikrofon dahili oldugu için sesiniz gitmez ona 1000 lira üzerinde para vereceğinize pionner indash yada pıoneer normal teyp almanızı öneririm
pioneer da çin üretimi eğer yükses ses istenmiyorsa sadece iyi ses veriyor diye pioneer almak gereksiz
06 s 9053
26/06/2015, 01:42
bu başlığın açılması iyi olmuş bende almayı düşünüyorm fakat yorumlara bakılırsa vaz geçtim gibi şu anda aracımda çift amfi var 1500 rms bas toplamdada 600 rms mit takımı var orjinal teyibe amfi çıkışı yaparak kulllanıorm memlunum dahamı kötü olur double teyiple
byadrenalin
26/06/2015, 21:10
bu başlığın açılması iyi olmuş bende almayı düşünüyorm fakat yorumlara bakılırsa vaz geçtim gibi şu anda aracımda çift amfi var 1500 rms bas toplamdada 600 rms mit takımı var orjinal teyibe amfi çıkışı yaparak kulllanıorm memlunum dahamı kötü olur double teyiple
Hayır şu an ki orjinal teyipten zevk alıyorsanız eğer double ile biraz daha kaliteli ses alabilirsiniz. Ama Pioneer ın çift anfi çıkışlı bir teyibini takarsanız alacağınız performans muhteşem olacaktır.