Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat punto evo 2011 bakım
serdalKYZ
07/05/2015, 19:07
1 ay kadar önce 2011 model 52 binde punto evo aldım. sonradan yorumlara bakınca cıty arızası diye bir sürü yorum okudum o yüzden merak ettim acaba bu genelde olan bişey mi neden kaynaklanır modeline yılına yada city kullanıp kullanmamaya göre değişir mi kafam karıştı...bir diğer sorum ise aldığım kişi çok fazla bilmiyordu servistede alırken genel bir bakım yaptırdık ayrıntıya inmedik 52000 de aracım bir ay sonrası gibi en ince ayrıntısına kadar neyi var neyi yok neyinin bakımı gerekiyor yıllık bakım yaptırıyım diyorum nelere bakılması nelerin değişmesi gerekiyor birde yaptıranlar varsa ne kadar tutar acaba....
Caglardere
08/05/2015, 11:13
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. City arızası evolarda daha az rastlanan bi arıza benim 2010 evomda çıkmadı.
Arac dizel mi beniznli mi yazmamışsınız ama dizel ise 50 bin bakımı yapılmadı ise serviste 200 lira gibi bi fiyat sanırım. 60 bin bakımı 500 lira genel yağ su bakımlarını yaptırırsınız.
evo'larda city arızasına hiç rastlamadım. grande punto'ların ilk serilerinde vardı bir çoğu servisler tarafından değiştirildi.
hayalci79
08/05/2015, 11:44
Aracınız hayırlı olsun. Evo'da hiç duymadım City arızasını. Arıza yapacak olsa bile City modda kullanmayla ilgisi olmadığı söyleniyor. Benim arabada 4 yıldır City mod açık, bir sıkıntı yaşamadım.
serdalKYZ
08/05/2015, 17:31
teşekkürler yorumlarınız için.aracım benzinli bu arada