Orijinalini görmek için tıklayınız : Dizel puntomu sattım şimdi yenisi inşallah
kdrrshnn
06/05/2015, 23:38
herkese hayırlı akşamlar 1.3 multijet 75 hp aracımı bugün sattım aklımda tekrar punto var evo 1.4 benzinli düşünüyorum senede 10 bin km yapmayan biriiyim kullanan arkadaşlar bilgi veren arkadaşlar olursa çok memnun olurum 35 bin TL ye kadar limit çıkabilirim üstü zorlar az kilometre yapmış araç düşünüyorum birde multiair 105 hp punto nasıldır acaba şimdiden teşekür ederim herkese
volkan1065
07/05/2015, 00:28
alacaksan multiaır motor al 75 lik dizelden inip fire motora binilmez. Hele hele evoya hiç binilmez. Bence evonun 75 lığını bir kullan ona birde soft yazılım attır bak bakalım ne oluyor o araç.
Artık tekrar punto alacaksan bence biraz konfora bak dizel başkadır. Anlatmama gerek yok bence zaten kullanıyorsun ama evo daha bir başkadır bence dizelle devam et. Hem evo hemde dizel olunca başka oluyor.
Ben evo multiair kullanicisiyim eski aracim da gp 1.3 90 beygirdi fire kesmez dedik aldik bu makinayi anlik tork konusunda multijet turbo oldugu icin daha atak ancak bu aracta kendini 2sn. Sonra topluyor o zaman gucunu hele 3000 devirden sonra hissediyorsun benzinde km. 35 krs yakiyordu sehirici ben de gittim brc tup taktim su an 21-22 sehirici tavsiye ederim ancak o fiyata dizel otomatik bravo bulun biraz daha cikin 320nm. Torkun tadini cikarin ama bu multiair se iyi turbo bozulur derdi yok;)
feyzullah
07/05/2015, 09:57
Ben 77hp kullanıyorum benzinde işim görüyor. 77hp'ler sabırlı davrandığınız sürece ekonomiktir üzmez. Performans arabası gibi yada biraz sert kullanmaya kalkarsanız tatmin etmeyebilir. Ama dizelden geçiş yapacak olsam ya temiz bir t-jet alırdım yada multiair.
parola1818
07/05/2015, 11:27
O paraya bravo alınır ama işte satması punto kadar kolay olmaz. Piyasası canlı değil.
kdrrshnn
07/05/2015, 16:33
Multiair en mantıklısı olcak performans beklentim biraz daha yüksek
aydinhakan
07/05/2015, 16:46
Multijetten sonra fire sizin beklentilerinizin çok altında olacaktır.bence dizel aracı en basta almışken keske satmasaydiniz. Benim ilk aracım 1,4 fire evoydu ve o kadar hantal di ki araba sollamaya korkuyordum. Üstelik benzinde bu kadar vasatti.lpg taktirirsam hic binilmez diye düşünüp aracimi satıp üstüne 3bin daha koyup ayni km de ve evodan 2 yas daha genc bir multijet aldım. Fire motordan sonra multijetin torku o kadar muazzam geldi ki her seferinde iyiki degistirmisim diyorum.
ykaya1983
07/05/2015, 20:36
Sakın fire motor alma.Alırsan multijet ya da multiair al.Fire lpg ile uyumlu sağlam bir motor ama puntonun kasasını kaldıramıyor.
feyzullah
07/05/2015, 22:26
Sakın fire motor alma.Alırsan multijet ya da multiair al.Fire lpg ile uyumlu sağlam bir motor ama puntonun kasasını kaldıramıyor.
Fire motorun kasayı kaldırma konusunda bir problemi yok bence. Ama 5 kişi + ful bagaj nazlanır. Aynı motor doblodada var millet yük çekiyor. Demekki kaldırıyor kaldırmasa tutulmaz alınmaz satılmaz. Performans arabası değil ideal şehiriçi bilinçli kullanıcı arabası fire.
byadrenalin
07/05/2015, 23:35
Fire motoru bende hiç tavsiye etmem. Eski bir fire kullanıcısı olarak Mjet Evo ya geçtim. Fire resmen ölüymüş. Mjet te hiç değilse turbo olduğundan anlık atakları çok iyi. Fire motorun ivmelenmesi çok kötü. Bence o paralara temiz tjet bravo da bakabilirsiniz. Ya da temiz bir mjet evo öneririm.
multiair veya t-jet al araçtan keyif al
Kadir00906
08/05/2015, 08:33
İnşallah temiz bir araç bulabilirsiniz, imkanınız var ise eğer multiair yada yine dizellere bakın derim, sonuçta performansı yüksek bekliyorum diyorsunuz bu nedenle fire motoru elemeniz lazım.Ama önceliğiniz ekonomiklik olsaydı fire motoru önerirdim, lpg yide taktınmı tadından yenmez :) Allah gönlünüze göre versin..
fotobelit
08/05/2015, 09:48
Banada nedense tekrar punto düşünme demek geliyor içimden..Kalitesizlik artık bunalttı..
alacaksan multiaır motor al 75 lik dizelden inip fire motora binilmez. Hele hele evoya hiç binilmez. Bence evonun 75 lığını bir kullan ona birde soft yazılım attır bak bakalım ne oluyor o araç.
Artık tekrar punto alacaksan bence biraz konfora bak dizel başkadır. Anlatmama gerek yok bence zaten kullanıyorsun ama evo daha bir başkadır bence dizelle devam et. Hem evo hemde dizel olunca başka oluyor.
2008 Gp kullanıcısıyım. Geçekten çok büyük fark var mı evo ile Gp arasında? hiç evonun koltuğuna oturmuşluğum yok bu arada?? merak ettiğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın...
kdrrshnn
08/05/2015, 19:06
fikir veren yardımcı olan arkadaşlara çok teşekür ederim multiair da karar kıldım kısmet yinede hayırlısı artık