Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto evoda geri park sensörü nasıl çalışır?
serdalKYZ
28/04/2015, 20:38
punto evoda geri park sensörü nasıl çalışır? aracımı dün aldım 2011 model punto evo yarıotomatik.aracın arka tamponda geri park sensör gözleri var ama geri vitese takınca uyarı sesi vermiyor anlamadım
yusufagcatr
28/04/2015, 21:22
Merhaba Serdal Bey;
Öncelikle foruma hoşgeldiniz.Keşke sorunlarınızdan önce tanışma kısmında kendinizi tanıtsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.İlk mesajınızda aracınızın sorunlarını yazmak pek hoş olmaz.
fotobelit
29/04/2015, 09:30
punto evoda geri park sensörü nasıl çalışır? aracımı dün aldım 2011 model punto evo yarıotomatik.aracın arka tamponda geri park sensör gözleri var ama geri vitese takınca uyarı sesi vermiyor anlamadım
Arkasında cisim yoksa ötmez..cisme yaklaştıkça ses artar..En azından benim sensör böyle..
demekki bozuk
selam geri vitese takınca ilk önce bi ses veriyo daha sonra arkada bi cisim varsa ötmeye baslıo 2011 evo active 1.3 benim araç...