Orijinalini görmek için tıklayınız : Alınık Puntoma Spoiler Ariyorum
kill4raven
26/04/2015, 10:31
Basliktada belirttigim gibi puntoma spoiler ariyorum(abarth vs. Gibi) elinde olan boyali-boyasiz farketmez varsa veya antalya icinde satilan biryer bilen varsa almak istiyorum , bilrn varsa yazarsa sevinirim.
kill4raven
26/04/2015, 13:13
Konu günceldir
emekilker
26/04/2015, 14:11
bu aralar bende arıyorum, nette bir sürü ilan mevcut ama tam oturur mu? bagaj kapağında sürtme vs olur mu? o yüzden bilindik bir yer bulursak iyi olur.
kill4raven
26/04/2015, 15:17
bu aralar bende arıyorum, nette bir sürü ilan mevcut ama tam oturur mu? bagaj kapağında sürtme vs olur mu? o yüzden bilindik bir yer bulursak iyi olur.
internetten alsam diyorum ne kadar güvenebilirim ki , kırık çıkık birşey gelirse falan diye , antalyada da bulamadım sanayilerdede zor bulunuyor
ervinozen16
27/04/2015, 12:31
Ben meliset e yaptırdım herhangi bir sıkıntı yok. Sürtme gibi. Sahibinden de ilan olarak vardı. Bi bakın isterseniz yada direk kendi sitesine bakın orda telefon numarası var arayın Raci abiyi isteyin yardımcı olur. Ben Eskişehir'de arkadaşa da yaptırıp gönderdim.
kemaloto.com dan bakabilirsiniz orjinal kalıptan üretilmedir. Kargo ücretide 7 tl civarı tutuyor :) boyalı ve boyasız fiyatları mevcut
kill4raven
27/04/2015, 19:35
kemaloto.com dan bakabilirsiniz orjinal kalıptan üretilmedir. Kargo ücretide 7 tl civarı tutuyor :) boyalı ve boyasız fiyatları mevcut
Teşekkür ederim sanayiyi gezdim uygun fiyata buldum bugün abarth spoiler teşekkür ederim konu kapanabilir :)
ne kadara aldın hocam. abarth mı ?