Orijinalini görmek için tıklayınız : Torpido temizliği
Merhaba Arkadaşlar,
Torpido-Teyip ekranı temizliği/bakımı için ne önerirsiniz? Bir kaç yerde Torpido bakım sütü gördüm.Bunlar zarar verir mi?
buraktncblk
23/04/2015, 23:55
torpido için süt iyidir ama kalite önemli otokit var şuan bende pek tavsiye etmem ancak bulabilirseniz "Green Sea Torpido parlatıcı ve koruyucu Süt Silikon" ürününü kesinlikle tavsiye ederim 5 6 yıl önce 6 liraya almıştım kalite mükemmel.teyp ekranını cam sil ile silmek daha iyi oluyor plaktik sütleri ile silindiğinde çok fazla toz oluyor birde zarar konusu şöyle direksiyon elfreni vites topuzu kapı kolu gibi yerlere uygulanıldığında kayma olur torpido üzerinde ise çok fazlaya kaçmadan uygulayın fazlası çok fazla yansıma yapar :)
Chipset001
24/04/2015, 09:49
Gerek aracın dışı gerekse içi için Meguiars kullanmaktan şaşmayın derim. Aşağıda linkini paylaştığım ürünü uzun zamandır kullanıyorum ve bir kez uyguladığımda ortalama 3-4 hafta aynı parlaklıkla devam ediyor. Üstüne üstlük güneşe karşı da koruyor. 3-5 tl verip bilinmedik ürün kullanmaktansa meguiars kullanmanızı kesinlikle öneririm.
Protectant (Kauçuk, Plastik, Vinil ve Torpido Koruyucu Sprey) 450 ml. (https://www.meguiars.com.tr/shop/index.php?route=product/product&path=315_325&product_id=863)
s.a. süt gayet güzel kullanıyorum 1 yıldır..
Sizin tavsiye ettiğiniz ürünler temizlik değil koruma sağlar.Temizliği APC yani genel yüzey temizleyiciler ile temizlemeniz lazım öncesinde.Crystal Concept ,Atas Vinet vs. ile temizleyin önce.Meguiars' falan hikaye. Ülkemize gelen ürünleri gereksiz pahalı. Atas Plak2,303 ASP gibi ürünleri tavsiye ederim.Sulandırılarak kullanılır ki bu da hem ekonomik hem de parlaklığı belirlemede yardımcı etmen.