Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hırsızlık.Herkese uyarıdır!

cemdogu
20/04/2015, 00:38
selamlar GPTR ailesi.

Bugün talihsiz bi olay geldi başıma.Kısmet diyelim.Amacım sizleri de uyarmak, bu aralar ortalık azıttı zira...

Saat 19:20 civarında Panoradan çıkıp, migros önünde içecek birşeyler almak üzere durduk kız arkadaşımla.geri Geldiğimizde şok olduk.

https://images.-cdn.com/15/04/19/2a15e4f13adb9031f648b10fb140238f.jpghttps://images.-cdn.com/15/04/19/ed6e131295c7187fb040881f6549f1d3.jpg

5 dakika işimiz var diyip hata ettik.Kız arkadaşımın çantası, alışveriş poşetleri sağ ön taraftaydı.İnsafsızlar şehrin göbeğinde patlatıp almışlar her birini.Allahtan telefonlarımız ve cüzdanlarımız yanımızdaydı da ufak sıyrıklarla atlattık diyelim.

parmak izi vesaire, hiçbirşey çıkmadığı gibi..Karakolda Or-an civarında 5 arabanın daha patlatıldığını öğrendim.Amacım sizin gibi araçlarına değer veren insanları uyarmak.Bizim gibi hataya düşmeyin, 2 dakika bile olsa yanınıza alın eşyalarınızı.Özellikle suriyeden gelen mültecilerden sonra bu tarz hırsızlık olayları aldı başını gidiyor.

Cana geleceğine mala geldi sağlık olsun :)

OzzY
20/04/2015, 01:23
geçmiş olsun. korku yok, saniyeler içersinde patlatıp kaçıyorlar. bir dakika bile olsa görünürde hiç bir şey bırakmamak lazım. Hatta ben abartıyorum, mesela çantamı arabada bırakacaksam, gideceğim yere gitmeden önce koyuyorum ki park ettikten sonra biri görüp peşine düşmesin...

cemdogu
20/04/2015, 01:27
geçmiş olsun. korku yok, saniyeler içersinde patlatıp kaçıyorlar. bir dakika bile olsa görünürde hiç bir şey bırakmamak lazım. Hatta ben abartıyorum, mesela çantamı arabada bırakacaksam, gideceğim yere gitmeden önce koyuyorum ki park ettikten sonra biri görüp peşine düşmesin...

Ben bundan sonra arabaya hiçbirşey bırakmam, çakmağımı bile.Memleket hırsız doldu taştı, sövemiyorum küfredemiyorum da.İnsanları hırsızlık yapmaya zorlayan dünyanın ben te..........

ozkancavus5916
20/04/2015, 08:20
çok geçmiş olsun .

ASerifoglu
20/04/2015, 08:33
geçmiş olsun, allah daha beterinden saklasın.

marineros
20/04/2015, 08:39
Memleketi suriyelilerle doldurdular.zaten kanunsuz yaşayan bir zümre vardı üstüne de onları eklediler.ETNİK TEMİZLİK ŞART!ONLAR KORKUSUZCA HER DİLEDİKLERİNİ YAPAR OLDULAR VE BENDE HER ALANDA DİLEDİKLERİMİ YAPMAK KONUSUNDA ÖZGÜRÜM!
Büyük geçmiş olsun

vek66
20/04/2015, 08:43
Geçmiş olsun...

cemdogu
20/04/2015, 08:49
çok geçmiş olsun .

çok teşekkürler

geçmiş olsun, allah daha beterinden saklasın.

Amin cümlemizi inşallah

Memleketi suriyelilerle doldurdular.zaten kanunsuz yaşayan bir zümre vardı üstüne de onları eklediler.ETNİK TEMİZLİK ŞART!ONLAR KORKUSUZCA HER DİLEDİKLERİNİ YAPAR OLDULAR VE BENDE HER ALANDA DİLEDİKLERİMİ YAPMAK KONUSUNDA ÖZGÜRÜM!
Büyük geçmiş olsun

Böyle bir faşistlik olamaz.Ben böyle bir görüşe katılmıyorum sizi de katılmamaya davet ederim.İnsanların buraya girişini zorunlu kılan adalet sistemine, hırsızlık yapmaya zorlayan sisteme sövmeden bunu yapmamalıyız.Önce sistem değişmeli ki haklı çıkın..

Geçmiş olsun...

çok teşekkürler

Kadir00906
20/04/2015, 09:31
Geçmiş olsun, gerçekten mekan olarakta hırsızlık yapılmayacak bir bölge, ama belli olmuyor işte nerede ne olacağı. hayırlısı olsun.

Onurhan
20/04/2015, 09:37
Büyük geçmiş olsun. Ben de eşime hep söylerim çantanı arabada bırakma, bırakacaksan da bagaja koyalım diye..

Arrest
20/04/2015, 10:11
geçmiş olsun canım

cemdogu
20/04/2015, 10:15
Geçmiş olsun, gerçekten mekan olarakta hırsızlık yapılmayacak bir bölge, ama belli olmuyor işte nerede ne olacağı. hayırlısı olsun.

Teşekkürler, hala şoktayız :))

Büyük geçmiş olsun. Ben de eşime hep söylerim çantanı arabada bırakma, bırakacaksan da bagaja koyalım diye..

Haklısınız.2 dakika bile dememek gerekiyor.Çok teşekkür ederim.

geçmiş olsun canım

Karşim çok sağol [emoji5]️

kadir07
20/04/2015, 10:19
Geçmiş olsun Cem

halils2
20/04/2015, 11:04
Geçmiş olsun, ortalıkta eşya vs bırakmamak lazım.

ato
20/04/2015, 11:12
Geçmiş olsun bizim evin orası bura ama daha önce hiç böyle bir olay duymamıştım oradan oran yoluna bağlanan ışıklardada dilenci sayısında patlama var dikkat etmek Lazım 10 dk ilerisinde karakol var bu nasıl bir rahtlıktır anlamak güç

gorillaz
20/04/2015, 11:15
Hocam çok geçmiş olsun. Mekan hic farketmiyormus bunu görmüş olduk.

cemdogu
20/04/2015, 12:22
Geçmiş olsun Cem

Teşekkür ederim :)

Geçmiş olsun, ortalıkta eşya vs bırakmamak lazım.

Çok haklısınız, 2 dakika bile dememek gerekiyor.

Geçmiş olsun bizim evin orası bura ama daha önce hiç böyle bir olay duymamıştım oradan oran yoluna bağlanan ışıklardada dilenci sayısında patlama var dikkat etmek Lazım 10 dk ilerisinde karakol var bu nasıl bir rahtlıktır anlamak güç

Ben de aynı şoktayım.hem yıldız karakolu hem or-an karakolu bölgesi..geçmiş oluverdi :) teşekkür ederim.

Hocam çok geçmiş olsun. Mekan hic farketmiyormus bunu görmüş olduk.

Malesef öyle hocam.düşündüm karşılaşsak ne olur diye.şehrin ortasında hırsızlık yapan onu engellemeye çalışana ne yapar bilemedim, buna da şükür dedik.Malımıza gelsin aman...

Çok sağolun arkadaşlar.

dexter
20/04/2015, 12:56
geçmiş olsun,arabada kısa sürede olsa bişey bırakmamak lazımmış demekki artık...

celenlee
20/04/2015, 13:17
Geçmiş olsun.
Bu ara sık yapıyorlar bu işi.

Eldivenli şahızlar, sahte plaka araçlarla yanaşıp, camı kırıp, ne var ne yok alıp, araçlarına binip çekip gidiyorlar.

3 hafta önce arkadaşımın başına geldi.

Boş laptop çantasını alıp kaçmışlar.
İçinde kimlikleri vs varmış.
İçi boş bir Laptop Çantası için, günleri heba oldu!!

Görünürde hiçbirşey bırakmamak gerekiyor..

Görünen 1-2TL bozuk para, ya da 1-2 dal sigara için dahi cam kıranlar var.
Hiçbirşey bırakmamak lazım araçta..

Ekrem06
20/04/2015, 14:26
Vay namussuzlar etrafta kamera falan var mıydı baksaydınız geçmiş olsun.. Başkanlık sistemine geçince kalmayacaktır bunun gibi meseleler eminim :D Durmak yok yolmaya devam mantığı olduktan sonra maddi yönden dengesizlikler artacak ve bu gibi durumlar çoğalacaktır. Neyse canınıza zarar gelmemiş iyi ki olan mala olsun..

must82
20/04/2015, 15:35
büyük geçmiş olsun. 2006 yılında arabamın camını sadece bir ATKI (Kaşkol) için patlattılar. o gün bu gündür, arabada hiçbir şey bırakmam görünürde. hatta bozuk paraları bile görünmeyecek bir yere koyuyorum. Allah korusun...Büyük geçmiş olsun

katip onur
20/04/2015, 16:36
Geçmiş olsun.. İmam şöyle yaparsa cemaat böyle yapar diye bir söz var, o yüzden malesefki böyle bir ülkede hırsızların çoğaldığını görmeyi olağan karşılıyorum...

cemdogu
20/04/2015, 17:42
geçmiş olsun,arabada kısa sürede olsa bişey bırakmamak lazımmış demekki artık...

Ben de vesileyle öğrenmiş oldum :) çok sağolun.

Geçmiş olsun.

Bu ara sık yapıyorlar bu işi.

Eldivenli şahızlar, sahte plaka araçlarla yanaşıp, camı kırıp, ne var ne yok alıp, araçlarına binip çekip gidiyorlar.

3 hafta önce arkadaşımın başına geldi.

Boş laptop çantasını alıp kaçmışlar.

İçinde kimlikleri vs varmış.

İçi boş bir Laptop Çantası için, günleri heba oldu!!

Görünürde hiçbirşey bırakmamak gerekiyor..

Görünen 1-2TL bozuk para, ya da 1-2 dal sigara için dahi cam kıranlar var.

Hiçbirşey bırakmamak lazım araçta..

Ben de başıma gelene kadar ciddiye almıyordum.Artık aklımda hep.

Vay namussuzlar etrafta kamera falan var mıydı baksaydınız geçmiş olsun.. Başkanlık sistemine geçince kalmayacaktır bunun gibi meseleler eminim :D Durmak yok yolmaya devam mantığı olduktan sonra maddi yönden dengesizlikler artacak ve bu gibi durumlar çoğalacaktır. Neyse canınıza zarar gelmemiş iyi ki olan mala olsun..

Migrosun önü, sitenin yanı, ortada mobese var ama her nedense kameraların açısı benim koyduğum tarafı almıyor hem de hiçbiri...Başkanlık sistemine gelene kadar adalette, ırkçılıkta, sağlıkta, güvenlikte ve en önemlisi insanlıkta bin km yol katetmemiz gerekiyor.Sağlık oldu hocam teşekkürler :)

elbruz
20/04/2015, 21:04
Aynı olay gündüz vakti bu gün, bizim evin önünde yaşandı. Komşulardan birinin arabasını patlatıp bilgisayarını çalmışlar üç kişilermiş...

Aynı ekip olabilir sanki...

Ekrem06
20/04/2015, 22:01
Sizede geçmiş olsun bugün bende o taraflardayım.. Bak şimdi içime kurt düştü kitaplar benim köpeğin tasması falan var arabada ama kıllandım bak şimdi gidip toplasam mı arabanın içini

badsync
20/04/2015, 22:23
çok çok geçmiş olsun.

cdogu
20/04/2015, 22:25
Arabamızı aldık. savciliktan aramislar biraderi,sorusturma baslatilmis. insallah bulunur ancak pek umutsuzum. o bolgede suriyeli dilenciler çok...

elbruz
20/04/2015, 23:36
Sizede geçmiş olsun bugün bende o taraflardayım.. Bak şimdi içime kurt düştü kitaplar benim köpeğin tasması falan var arabada ama kıllandım bak şimdi gidip toplasam mı arabanın içini

Siz yine de alın sokaktaysa araç...

fawori
21/04/2015, 01:04
Geçmiş olsun geçen ay da benim biladerin nişanlısının sıfır kokusu üstünde 6 aylık pegeoutsunun kelebek camını patlattılar bahçeli-beşevler civarında umarım kasko vardır insan böylelerini görünce katliam yapası geliyor işte ama neyse hava kanalarınada cam kaçmıştır baktırın uğraş dur can sıkıntısı. Ben bizim olaydan bir hafta sonra bizimkilere gösterdim şok oldular bu şahıslar üslerini arayın ses yapmasın diye ıslak havlu patlatmak için buji gibi nesneler taşıyorlar spor ve siyah mat giyiniyorlar biz biliyoz da polis bilmiyo mu pehhh kanun var ama uygulayan yok sen 1000 tane yasa kanun iç güvenlik kanunu çıkarsan uygulama yoksa elinde patlar alayı

fawori
21/04/2015, 01:12
geçen hafta cumartesi gece 12.00 işi dönüşü arabayı binamın otoparkına park ederken elektrik kesildi her yer karardı neyse indim bagaja bakıyordum birşey var mı diye çok yakından 200m. içerden 3 el silah sesi kısa namlu ( askerliği şemdinli derecik k.ırakta yaptım bilirim:D) tabi mevzi aldım sonra içeri tedbirli olarak girdim binanın diğer tarafında park var elektrikler geldi belki 10 taneden fazla ekip geldi olay yerine olay yeri inceleme sivil polis toplum destekli polis yunus ekipleri sonra iki adet ambulans gelsi sirensiz anladım ceset var diye tabii balkondan bakıyorum polisler seslendi gördünüz mü diye duydum ama görmedim dedim çünkü arada bina var polis kimse ifade vermiyor dedi dedim zaten parkın başında karakol ha bu arada şurası karkol o kadar her yer kamera dedim kimde gecenin bu saati ifade vermek istemez ayrıca başı belaya girebilir zaten iki bina ötesi karakol düşünün halimizi

yusufagcatr
21/04/2015, 08:33
Geçmiş olsun.Araç içesinde değeri ne olursa olsun dikkat çekici poşet,torba,çanta v.s. bırakmak merak uyandırıyor hızrsızlarda.

mdoggan
21/04/2015, 09:35
çok geçmiş olsun. şahsen ben ortada hiç bişey bırakmam.hatta aux kablosunun kızmızı ucunu başka bişey sanıp patlatmasın diye iyice gizliyorum.insanlarda vicdan yoksa, toplumun ahlak yapısı bozulmuşsa hırsızlık ne ki ?

cemdogu
22/04/2015, 01:16
Aynı olay gündüz vakti bu gün, bizim evin önünde yaşandı. Komşulardan birinin arabasını patlatıp bilgisayarını çalmışlar üç kişilermiş...

Aynı ekip olabilir sanki...

Mümkün hocam, 5 araba daha aynı saatlerde aynı mevkiide patlatılmış.Bu aralar azıtacaklar gibi.Konuyu açma sebebim de o aman deyim dikkatli olalım :)

çok çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim

Geçmiş olsun geçen ay da benim biladerin nişanlısının sıfır kokusu üstünde 6 aylık pegeoutsunun kelebek camını patlattılar bahçeli-beşevler civarında umarım kasko vardır insan böylelerini görünce katliam yapası geliyor işte ama neyse hava kanalarınada cam kaçmıştır baktırın uğraş dur can sıkıntısı. Ben bizim olaydan bir hafta sonra bizimkilere gösterdim şok oldular bu şahıslar üslerini arayın ses yapmasın diye ıslak havlu patlatmak için buji gibi nesneler taşıyorlar spor ve siyah mat giyiniyorlar biz biliyoz da polis bilmiyo mu pehhh kanun var ama uygulayan yok sen 1000 tane yasa kanun iç güvenlik kanunu çıkarsan uygulama yoksa elinde patlar alayı

Hangi bölgede kamera hiç olmaz? Eşgal bile verdik, en yakın mobeselerden her çıkışın görüntülerine bakmaları gerek ama kimse uğraşmıyor.5 araba dile kolay ama olay yeri amiri bile bunlardan birşey çıkmaz dedi kendi ağzıyla.size de geçmiş olsun teşekkür ederim :)

geçen hafta cumartesi gece 12.00 işi dönüşü arabayı binamın otoparkına park ederken elektrik kesildi her yer karardı neyse indim bagaja bakıyordum birşey var mı diye çok yakından 200m. içerden 3 el silah sesi kısa namlu ( askerliği şemdinli derecik k.ırakta yaptım bilirim:D) tabi mevzi aldım sonra içeri tedbirli olarak girdim binanın diğer tarafında park var elektrikler geldi belki 10 taneden fazla ekip geldi olay yerine olay yeri inceleme sivil polis toplum destekli polis yunus ekipleri sonra iki adet ambulans gelsi sirensiz anladım ceset var diye tabii balkondan bakıyorum polisler seslendi gördünüz mü diye duydum ama görmedim dedim çünkü arada bina var polis kimse ifade vermiyor dedi dedim zaten parkın başında karakol ha bu arada şurası karkol o kadar her yer kamera dedim kimde gecenin bu saati ifade vermek istemez ayrıca başı belaya girebilir zaten iki bina ötesi karakol düşünün halimizi

size de geçmiş olsun hocam.milletin gözü döndü vallahi.

Geçmiş olsun.Araç içesinde değeri ne olursa olsun dikkat çekici poşet,torba,çanta v.s. bırakmak merak uyandırıyor hızrsızlarda.

Haklısınız, dikkat etmek gerekiyor cidden.Teşekkürler :)

çok geçmiş olsun. şahsen ben ortada hiç bişey bırakmam.hatta aux kablosunun kızmızı ucunu başka bişey sanıp patlatmasın diye iyice gizliyorum.insanlarda vicdan yoksa, toplumun ahlak yapısı bozulmuşsa hırsızlık ne ki ?

ben yukarıda da dedim, bu adam en merkezi en güvenlikli yerde bile arabamı soymaya, eşşek kadar arabanın camını patlatıp yarı beline sarkıp kaçmaya cesaret edecek kadar yokluk çekmiş, ben böyle sisteme sokayım afedersiniz.Ahlakı eleştirenler, her şeye karışan her şeyi bilen devlet büyüklerimizi buradan saygıyla anıyorum.Herşey dört dörtlük nükleerle, yolla, havaalanıyla yani materyallerle uğraşırken, memleket aldı başını şu raddelere geldi.Hayırlısı diyorum sadece hakkımızda.Ben de aracımda artık hiçbirşey bırakmıyorum.Teşekkür ederim size de :)