Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otto zenith Ankara hakkında yardım...

elbruz
16/04/2015, 12:47
Selamlar ablamın aracını mini onarım ve marşpiyel boyası için, kasko bura ile anlaşmalı olduğu için haftaya götüreceğim. Bu gün ilk kez gittim randevu aldım pek içime sinmedi küçük de bir yer acaba işçilikleri nasıl bilen varsa yardımcı olabilir mi...

makko58
16/04/2015, 13:33
benim bagajda avuc içi kadar göçük vardı 1-2 yerdede taş eziği çökmesi mini onarımdan yaptırdım fena değil yapmışlardı yani elazığ oto zenitte

elbruz
16/04/2015, 13:54
benim bagajda avuc içi kadar göçük vardı 1-2 yerdede taş eziği çökmesi mini onarımdan yaptırdım fena değil yapmışlardı yani elazığ oto zenitte

Yerine göre değişiyormuş bakalım burası nasıl bana oto kingden sonra çok küçük geldi ama işçilik iyi olsa önemli olan o da burayı bilen pek yok gibi...

elbruz
19/04/2015, 16:59
Güncel...

onurunlu
27/04/2015, 23:48
selamlar,

ikitelli dekine gitmiştim geçen sene bagaj kapağı oval kısmındaki göçük için, kapağı söküp düzeltip boya yapmaya çalıştılar, yaptırmayıncada tripelere girip çıkarken ücrete gerek yok deyip hizmet mantalitesini belli ettiler,

kendim daha sonra bagajıniçinden bir metal çubuk sokarak içeri göçen kısımı dışa ittirdim gayette güzel oldu,

personel ve yönetimi çok önemli, malınızı mundar etmeyin arkadaşlar aman dikkat.

makko58
28/04/2015, 00:40
bende arka bagaj kapağı göçügü için gittim mini onarımdan yaptılar fena değil işciliği tabi bir iki yerde vukum izi belli içten taş değmış gibi ama araba yıkanmış ve parlakken sadece güneşte belli