Orijinalini görmek için tıklayınız : 34 UN 0451 Jantlandık. Fifteen52 :)
byadrenalin
14/04/2015, 19:56
Arabama uzun kararsızlıklar sonuncunda fifteen52 jant takımı aldım. Üstünde 195*50*R16 Petlas F1 lastiklerim var.
Fikirlerinizi alayım :) Sizce nasıl olmuş ?
Ben beğenmedim gitmiyor bu tarz jantlar bizim arabalara sanki
cgty2014
14/04/2015, 20:43
Hevesinizi kırmak istemem ama cidden puntolara gitmiyor bu jant
Kablonet
14/04/2015, 21:01
ben baya beğendim güle güle kullanın
erdiyilmaz
14/04/2015, 22:04
Güzel olmuş çizdirmeden güle güle kullanın :)
Çok kollu jantları tercih etseydiniz daha iyi sonuç alırdınız, güle güle kullanın...
ben baya beğendim güle güle kullanın
Sizin jantlar nedir güzel duruyor ? Bir de lastik ebatını söylerseniz sevinirim
Güzel olmuş iyi Günler'de kullanın
byadrenalin
14/04/2015, 22:42
Teşekkürler herkese :) Zevkler ve renkler meselesi işte. Aslında bende ilk başta hiç beğenmediğim jantları. Kartal Şahin jantı gibi geldi. Ama arabanın üstüne takınca ve canlı olarak bakınca çok hoşuma gitti :) Ofsetli olması da ayrı bir güzellik kattı kanımca.
Kadir00906
15/04/2015, 08:53
Kardeşim güle güle kullan, bence mükemmel olmuş, renk olarakta uyum sağlamış aracına, boğmamış :) Hayırlı olsun.
jantlara kırmızı sticker yap, tam olur, ince hat şeklinde
gayet güzel olmuş
fotobelit
15/04/2015, 09:34
Bencede güzel olmuş..Maşallah..Sanki çamurluk plastiği Dodikmiydi neydi birde ondan yaptırsan çok güzel görünür gibi..
ozkancavus5916
15/04/2015, 09:35
çagatay güzel olmuş güle güle kullan . keşke bu dönemde bekar olsaydım
güzel olmuş güzel günlerde kazasıs belasız kullan..
arkadaşlar bir de resim çekerken ayakta çekmeyin çömelin, objektif aracın ortasına gelsin tavan görünmesine gerek yok, daha güzel sonuçlar alırsınız,
bu resimdeki gibi jantlar ve lastikler hep küçük çıkar, güzel durmaz
katip onur
15/04/2015, 10:36
Fifteen 52'leri silmesi kolay :) olduğundan büyük gösteriyor 17" gibi, renk de güzel bence de başarılı olmuş ;)
Güle güle kullan bence yakışmış ;)
EnzoRosso
15/04/2015, 11:00
Güzel olmuş bencede bu jantın 18'ini arkdaş satıyor bizim arac kaldırsa bende düşünüyorum..
kardeşim o senmiydin ya yanyana geçiştik geçen aksam seninle ben megane 3 le geçtim :)
byadrenalin
15/04/2015, 15:19
jantlara kırmızı sticker yap, tam olur, ince hat şeklinde
gayet güzel olmuş
Evet şimdi hayal ettim de haklısın. Hoş durabilir. Ama ne çeşit bir sticker yapmalıyım ki ? :)
Kardeşim güle güle kullan, bence mükemmel olmuş, renk olarakta uyum sağlamış aracına, boğmamış :) Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim :)
Bencede güzel olmuş..Maşallah..Sanki çamurluk plastiği Dodikmiydi neydi birde ondan yaptırsan çok güzel görünür gibi..
Jantlar ofsetli olduğu için dışarı doğru çıktı. Dodik takacak olursam sürtme yapabilir. Dodiklerim vardı ama pek orjinal olacağını düşünmediğim için takmadım :) Abarth kitteki gibi orjinal duracağını sanmıyorum :) Teşekkürler.
Fifteen 52'leri silmesi kolay :) olduğundan büyük gösteriyor 17" gibi, renk de güzel bence de başarılı olmuş ;)
Aynen. Silmesi çok basit. 10 saniye :) Teşekkürler.
kardeşim o senmiydin ya yanyana geçiştik geçen aksam seninle ben megane 3 le geçtim :)
Hiç dikkat etmedim. Nerde yanyana geçtik ? :) Canlı olarak nasıl duruyor jantlar ? :)
kaymakam
16/04/2015, 12:24
Güzel Olmuş Güle güle kullan dostum.Bende jant alıcam fakat fırsat bulup araştıramadım.Jantlarını beyendim Benim araç beyaz beyaza Düşündümde Yakışır gibi geldi Fyatını söyleybilirmisin? Birde 15 inç 185.65.15 Olurmu?
hepsi burada n1 de satıyorlar jant sticker diye alev şeklinde,
bence hoş durur
Ben puntonun yerinde olsaydım kendimi boğazın serin sularına bırakırdım. Resimde güzel durmamış birde çorluya gel yakın bakalım belki beğeniriz :)
Kablonet
16/04/2015, 21:18
Sizin jantlar nedir güzel duruyor ? Bir de lastik ebatını söylerseniz sevinirim
Dezent F olarak geçiyor
Dezent üretimi inç Otomobil / Arazi Aracı Jantı 185 TL Sahibinden satılık sıfır - 157202982 (https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-7x17-4x108-dezent-f-jant-157202982/detay)
yukarıdaki linkte satılanın aynısı, lastik ebatım 205 x 45 x 17.
byadrenalin
17/04/2015, 08:12
Güzel Olmuş Güle güle kullan dostum.Bende jant alıcam fakat fırsat bulup araştıramadım.Jantlarını beyendim Benim araç beyaz beyaza Düşündümde Yakışır gibi geldi Fyatını söyleybilirmisin? Birde 15 inç 185.65.15 Olurmu?
900 lira fiyatı var ama ben 900 'e almadım. Arkadaşım jantcı. Taktırdım çıktım dükkandan. Daha parasını bile ödemedim :) Ebat konusunu jantçıyla konuşman gerek. Hiç bir fikrim yok.
Ben puntonun yerinde olsaydım kendimi boğazın serin sularına bırakırdım. Resimde güzel durmamış birde çorluya gel yakın bakalım belki beğeniriz :)
Zevk meselesi işte abi :) Eee hani rakı balık yapıyorduk ne oldu ? :)
dezent tarzı belki dezent,
ben pek sevmedim o tasarımı ,
daha gğzel 5 kollular var,
fena değil