teo53
08/04/2015, 14:11
Merhabalar arkadaşlar aracımda ki problemlerim için güvenilir biryer arıyordum tavsiyeler doğrultusunda dün sabah 6 da büyükçekmeceden yola çıkarak sanayiye ulaştım :) Dükkan açılışını beraber yaptık ve inanılmaz iyi insanlar tüm sorularınıza en içtenlikle ve tecrübeleriyle teker teker cevap veriyorlar. Çay ikramlarıda sohbet sırasında güzel gidiyor :) Mazot pompamın revizyonu ve direksiyon kutusunun revizyonu için gitmiştim . Tüm yetkili servisler aracımdan gelen sesin direksiyon kutusundan geldiğini ve değişmesi gerektiğini farklı sanayideki ustalarda revizyon olması gerektiğini ortalama 500-600 liralık bir masrafı olduğunu söylemişlerdi ancak Erhan ustadan kaçmadı :) Direksiyon kutusu bahsettiğin sesi yapmaz dedi ve 20 liralık bir Z Rotu ile bu işi çözdük :) Mazot pompamda revize edildi
Buradan tekrar kendilerine ve lastikçi olan Gökhan abi'yede çok teşekkür ediyorum inanılmaz hızlı ve güvenilir bir ekip aracımı gözü kapalı emanet edebileceğim bir yer herkese tavsiye ederim :)
TEŞEKKÜRLER ERO SERVİS :thankyou::thankyou:
Buradan tekrar kendilerine ve lastikçi olan Gökhan abi'yede çok teşekkür ediyorum inanılmaz hızlı ve güvenilir bir ekip aracımı gözü kapalı emanet edebileceğim bir yer herkese tavsiye ederim :)
TEŞEKKÜRLER ERO SERVİS :thankyou::thankyou: