Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul da "cruise control" isteyenler
Artık bende ışığı yanmakta ve direksiyonun sağ tarafındaki tuşlardan kumanda edilebilen bir "cruise control"e sahibim. Ali Bey'e tekrardan teşekkürlerimi sunarım.
Bir teşekkürde benden Ali Bey'e sağolsun benim cc de bugün halletti eline sağlık.
Muratipek
06/11/2015, 22:32
Ali bey sen çok yaşa
Az önce benim aracındakinide halletti sağolsun
Sent my iPhone using
Merhaba, benim aracım airbag ışı yanıyor. araca baktırdım sinyal kolu değişmesi gerektiğini söylediler. benim aracımda şıan cc yok peki ali bey ben istanbuldayım cc li sinyal kolu alsam size nasıl taktırabilirim. ayrıca ücreti ne olur. punto evo 2011 dynamic ama cc yok aracımda
mutlu288
23/02/2016, 19:53
bende taktırmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
ecuadorm
23/02/2016, 23:33
bende taktırmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
ozel mesaj attim.
gokhan demrc
24/02/2016, 19:22
bende yaptırmak istiyorum görüşebilirmiyiz
MethyLen
24/02/2016, 20:02
Yaptırmak isteyen arkadaşlar özel mesaj yoluyla telefonlarını gönderirler ise yardımcı olabilirim
Aynen bende istiyorum yardimci olacak varmi
SM-J500F cihazımdan gönderildi
akbabamesut
21/08/2017, 23:21
İSTANBULDA BENDE YARDIMCI OLABİRİM KENDİ ARACIMA YAPTIM ORJİNAL GİBİ OLDU
selamın aleykum arkadaşlar CRUİSE CONTROL yaptırmak veya kendi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum ama bazı sorumlulukları var dikkat etmeniz gerekir. Kendi aracıma yaptım yaptırmak isteyenler ulaşsın bana
https://www.youtube.com/watch?v=PpcXeKof9_g
akbabamesut
29/08/2017, 11:48
arkdaşlar forumda bana olmaz bu kol dediler ve kendim yaptım yapıyorum da uygun fiyata devam arkdaşlar isteyenler mesaj atsın
ben de yaptırmak istiyorum . özel emsajla dönebilir misiniz
akbabamesut
29/08/2017, 20:28
ben de yaptırmak istiyorum . özel emsajla dönebilir misiniz
hocam whatsappdan döne bilirsiniz