Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.el lastik
Elinde 2 adet fazlası olan arkadaşların iletişime geçmesini rica ederim. 175/65/15
Bir çift buldum Michelin marka 6mm 2011 20000km kullanırsınız diyorlar. 77tl fiyat. Çok anlamadığım için fikir verirseniz sevinirim.
100 liraya sıfır lastik alabilecek ken?
michelin die dedim zaten. 100 tl lik lastiğede ne kadar güvenilir. gerçi 2 elden daha iyidir dersende o ayrı tabiiki. teşekkürler yinede.
volkan1065
26/03/2015, 17:29
michelin die dedim zaten. 100 tl lik lastiğede ne kadar güvenilir. gerçi 2 elden daha iyidir dersende o ayrı tabiiki. teşekkürler yinede.
ikinci el lastik alacağıma o fiyata giderbiraz daha verir petlas marka sıfır lastik alırım en azından garantisi olur.
Formula Energy (Pirelli) Energy Oto Performans Yaz Lastik var. 114 tl diyor. 2014 üretim yılı. hız endeksi T. iyimidir sizce.
Falken ze914 kodlu 175 65 15 2 lastik bende alacagim fiyat tanesi 115 tl ankarada lastikciden sipariş vericem ama 2 gunde getirrim diyor.internette kliksada 113 tl kargo ucretsiz n11 de vs da hakeza bu fiyat
herneyse 914 kodlu lastigi bi araştır yorumları oku ben alicagim japon mali yorumlar guzel fiyat performans ürünü
Dun aldım pirelliden rahatladim. Araba bayaa bi rahatladi. 2 aydır kar lastigiyle idi. yorulmusta rahatlamış gibi:)
Hayırlı olsun hocam gule gule kullanin rahatlamıştır botlari cikarttiniz
Ayiptir sormasi kac liraya aldiniz banada tavsiye edermisiniz gozlemleriniz neler
Mersinde Pirelli servisten 120 TL ye sökme takma sibop değişimi dahil tatlılar. İnternette kargo dahil 114 TL idi ancak beklemesi ve değişimi çok daha masraflı oluyordu.
İki gündür kullanıyorum şehir içi gayet güzel.