PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Philips Diamond Vision mu Crystal Vision mu ?

taka1
22/03/2015, 06:34
Merhabalar

Aracıma xenon görünümlü halojen ampül almak istiyorum.

CV 4300K, DV 5000K değerinde, yağmurlu havalarda görüşümün düşeceğini biliyorum ancak malum önümüz yaz, en azından 3 ay kullanayım daha sonra tekrar orjinale dönerim ya da xtreme vision/breaker vs. takarım.

Sizden isteğim kullanan arkadaşların yorum yapması ve mümkünse fotoğraf ekleyebilmeniz.

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar..

pegasus
22/03/2015, 09:43
Ayni sekilde bende dusunuyorum.fakat muaynede gecermi?

CMasteR
22/03/2015, 10:29

Halojen ampul olduğu için geçer problem olmaz.

taka1
22/03/2015, 15:19
Bu arada eklemeyi unutmuşum plaka aydınlatma lambası ve iç aydınlatma lambasını da beyaz yapmak istiyorum. Bunlara uygun ampül modelini bilen varsa verebilir mi?

Alışveriş için hepsiburada tercihim, t10, t20 gibi modeller var eğer hangisi uyuyorsa, siteden alıp diamond veya crystal ile birlikte montajını yapmayı düşünüyorum.

Aynen o konuyu bende araştırmıştım, ancak geçtiğine dair söylentiler var. Yani problem olmuyormuş, zaten muayine yeni geçti baya var yani o zamana kadar her türlü patlar :)

Berkantonlu
23/03/2015, 00:34
ben 5000k photon beyaz halojen kullanıyorum kuru yollarda görüş etkisi mükemmel ama ıslak yolda neredeyse sıfıra iniyor gibi..halojen ampullerde muayenede sıkıntı olmuyor..

Adalet
23/03/2015, 01:13
Osram nb unlimited ve Philips Diamond vision arasındaki fark bu :) cumartesi günü osram nb unlimited i çıkarıp Diamond vision lari taktım arada çok büyük fark var özellikle yağışlı havalarda yolu görmek imkansıza yakın :tv_horro:

pegasus
23/03/2015, 09:27
Bu arada eklemeyi unutmuşum plaka aydınlatma lambası ve iç aydınlatma lambasını da beyaz yapmak istiyorum. Bunlara uygun ampül modelini bilen varsa verebilir mi?

Alışveriş için hepsiburada tercihim, t10, t20 gibi modeller var eğer hangisi uyuyorsa, siteden alıp diamond veya crystal ile birlikte montajını yapmayı düşünüyorum.

Aynen o konuyu bende araştırmıştım, ancak geçtiğine dair söylentiler var. Yani problem olmuyormuş, zaten muayine yeni geçti baya var yani o zamana kadar her türlü patlar :)

benimki fiorino olduğu için her sene muayene var.:) o yuzden xenonla uğraşmak istemiyorum tak çıkar

Arrest
23/03/2015, 14:04
Tmt Beyaz Ampul H4 « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/tmt-beyaz-ampul-h4-pmu994)

bu beyaz far ampulünüz için uygun

General Elektrik T10 Dipsiz Beyaz Ampul « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/general-elektrik-t10-dipsiz-beyaz-ampul-pmu1149)

buda plaka lambaları ve ön parklar için

pegasus
24/03/2015, 12:20
bende 8000k düşünüyorum sisler için h1.mavimsi istiyorum.hangi marka ve model tavsiye edersiniz acaba?

taka1
25/03/2015, 23:28
Osram nb unlimited ve Philips Diamond vision arasındaki fark bu :) cumartesi günü osram nb unlimited i çıkarıp Diamond vision lari taktım arada çok büyük fark var özellikle yağışlı havalarda yolu görmek imkansıza yakın :tv_horro:

Teşekkürler gayet güzel bi fotoğrafmış renk farkı ve ışık şiddeti ortada resmen.

benimki fiorino olduğu için her sene muayene var.:) o yuzden xenonla uğraşmak istemiyorum tak çıkar

Aaa o zaman sıkıntıymış ticari olunca :) Onu iyice bi araştır derim yine de garanti olsun tak cıkar olayı olmasın her yıl. zaten bir yıl kadar da dayanabilceğini sanmıyorum halojenlerin :)

Bravo12
04/04/2015, 18:43
Diamond Vision kullanıyorum 5000k hic memnun degilim ama performans beklentisi biri olmadıgım icin işime geliyor gorsellik daha iyi. Osrama göre görselliği muthiş hele ki mercekli farlarda...

taka1
04/04/2015, 23:36
Diamond Vision kullanıyorum 5000k hic memnun degilim ama performans beklentisi biri olmadıgım icin işime geliyor gorsellik daha iyi. Osrama göre görselliği muthiş hele ki mercekli farlarda...

Biraz daha geçsin bende alıcam diamond malum bu aralar yağış oluyor. Yaz boyu kullanır ve sökerim zaten.

Bravo12
05/04/2015, 01:24
Sis h11 uzun kisa h1 se sana satarim uyguna...

taka1
05/04/2015, 22:55
Sis h11 uzun kisa h1 se sana satarim uyguna...

Malesef puntolar H4 kullanıyor. Sisleri bilmiyorum ve şuanlık sis de düşünmüyorum teşekkürler.