Orijinalini görmek için tıklayınız : 40bin Bakımı Hakkinda
Arkadaslar benim araci biliyor musunuz bilmem uye garajinda var konusu.1.4 active plus 2011 model.
Beni m araba 41500 civari km oldu 40 bin bakimi yaptirmadim bi problem olur mu veya yaptirim mi ne yapilacak bilginiz icin saolun.
martinenrique
10/03/2015, 19:16
Castrol Magnatec 10W-40 A3/B4 4 lt Motor Yağı Fiyatı (https://www.hepsiburada.com/liste/castrol-magnatec-10w-40-a3-b4-4-lt-motor-yagi-/productDetails.aspx?productId=otm652001&categoryId=26005)
En azından yag ve yag filtresi degısımı yaptır bir ustaya en onemlısı bu cunku. Yukarıda onerdıgım yag fiyat/performans oranına gore cok ıyıdır. Guncel bunu kullanmaktayım. yag filtresi de 10 12 lira bise. Hava filtresinı de 10 lıraya alırsın ustaya da 20 30 ıscılık verırsın.
ethemyigit
10/03/2015, 19:25
yag bujı ve fıltreyı degıstır yeter bakım yapmadan boylede bınebılırsın ama saglıklı degıl
yag degısımı yapmazsan motor omrunu kısaltırsın bujıyıde yenılemezsen fazla yakıt yakar
Tesekkrler arkdaslar yurtsiaindaydim gorevde yeni dondum Ben suan kibrisdayim malzeme tedarik olayi biraz sikintili burda bulsan da ebesinin nikahi kadar para istiyorlar. Neyse forumdan arkdaslardan birileriyle gorusup kargolatacam artik tesekr ederim tekrardan