PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Silinmiş Radyo Tuşlarına Sticker İle Çözüm



toumgecre
07/03/2015, 00:41
Merhaba arkadaşlar. 2 ay önce 2006 GP aldım. Aldığımda radyo tuş takımı silinmişti ve çok kötü gözüküyordu. Neredeyse bütün GP'larda oluşan bu kronik sorunu nasıl halledeyim diye düşünürken önce tuş takımı almayı karar verdim. Fakat sadece tuş takımı 150 TL civarı. Daha sonra sahibinden'de sticker tuş takımını gördüm. Yaklaşık kargo dahili 20 TL'ye iki adet sticker aldım. Bugün uyguladım ve sonuç beni tatmin etti. Fotoğrafları paylaşıyorum sizlerle. Sizce nasıl?
Bu arada kısaca uygulamadan da bahsedeyim. Önce asetonla tuşları tamamen bembeyaz kalana kadar temizledim. Yoksa sticker sağlam tutmaya bilir ve altta çirkin gözükebilir. Daha sonra kenarlardan beyazlık gözükmemesi için kenarları siyah CD kalemiyle boyadım. Burada şuna dikkat edin. Sticker biraz ince olduğu için altta kalemle boyanmış kısım biraz gözüktü. Siz daha düzgün boyarsanız daha güzel olur.Daha sonra stickerları yapıştırdım. Açma kapama tuşu yuvarlak olduğu için sticker yoktu. Onu da aynı kalemle boyadım. Ben beğendim. Umarım sizlere de yardımcı olmuşumdur.

amesut
07/03/2015, 10:44
Vallahi helal olsun. Benim aracın teybinin de tuşları silinmişti. Konsolu piano black kaplayıp ucuz yollu bir teyp ile kurtuldum. Emeğinize değmiş elinize sağlık...

Arrest
07/03/2015, 13:05
güzel olmuş folyo değilmi sticker dediğiniz

toumgecre
08/03/2015, 01:34
Bildiğiniz etiket. Adam akıl etmiş bastırmış matbaada, satıyor siteden.