Orijinalini görmek için tıklayınız : Navigasyon öneriniz
tom tom için mevcut yer var hangi cihazı önerirsiniz direk o mevcut yere takılmak üzere
farukileri
03/03/2015, 12:19
tom tom için mevcut yer var hangi cihazı önerirsiniz direk o mevcut yere takılmak üzere
hem babamda hem de bende Tomtom Via 130 var, tüm Avrupa ve Türkiye'yi kapsıyor ve ömür boyu harita güncellemesi var. Yunanistan ve Romanya'da benim, Almanya'da babamın çok işine yaradı. Türkiye içerisindeki kullanımı saymıyorum bile, kullandığım zaman direk hedefe çıkarıyordu beni.
Tomtom için mevcut yer olsa da özel bir parça ile bunu takmanız gerekmekte. Bu parça biraz ekonomiyi zorluyor açıkçası. Babamların 2012 punto lounge'unda var Tomtom entegrasyon yeri; ancak kendisi hiç bağlamadı araca. Tomtom'un kendi hoparlörleri baya güçlü, ses sistemini ciddi zorlamam gerekiyor Tomtom'un hoparlörünü bastırmam için. Entegrasyon parçasını almak isterseniz buna göre yeniden düşünün derim. Genelde navigasyon cihazlarında kendi monte mekanizmaları mevcut ve istediğiniz yere bunu monte edebiliyorsunuz.
O mevcut yere sadece orijinal Tomtom navigasyon takılabiliyor. Ben 2. el almıştım ama navigasyon için değil, yol bilgisayarını ve mp3 çaları rahat kullanabilmek için.
Navigasyon kısmı çok kullanışsız. Google maps ile 10 saniyede çizdiğiniz rotayı 5 dakikada zor çiziyorsunuz.
yani şu tomtomun son çıkan go serilerini alsam oraya takabilirmiyim takamazmıyım bilen varmı
Geçen sene kafaya fena takıp çok araştırmıştım Next Ye-G 5015 bunun için iyi diyorlardı araştırın bir isterseniz
roller07
04/05/2016, 17:33
bende tomtom go 1000 ve dock u var satıyorum 600 e verebilirim antalyada elden teslim edebilirim isteyen mail atabilir ozgurkarakayali07@gmail.com