Orijinalini görmek için tıklayınız : Ford Fiesta veya Renult Clio 4
Puntodan sonra 2. araba alma arıfesindeyim şu iki arabadan biri olucak renult clio 1.5 dci icon diğeride ford fiesta 1.5 titanium ıkısıde 2013 model daha sonra satmak ıstedıgımde 2. el piyasası olan ve kullanım olarakda hangısı tercih edilmeli
ikinci el de ne yazık ki renault her zaman iyi,
ford fiest ise içeriden kafeste hissettiren acaip bir araba,
bir hafta almanya'da kullanmıştım kiralık, orda bile bunalttı, geri manevra'da koltuklar dışında hiç bir şey göremiyorsun,
sevmedim,
ha dıştan güzel,
o ayrı.
yeni clioyu kullanmadım ama
renault nedense ikinci elde torosdan kalma sağlamlık miti ile satıyor halen.
bir önceki symbol harici, ikinci elde para ediyor,
samsung latitude harici
droid7399
28/02/2015, 14:51
Dci motor için alınır oldukça ekonomiktir
ikisini de sürdüm hocam dış görünüş clio da güzel ama gerçekten insana yine de clio dedirtiyor..fiesta daha kaliteli duruyor ayrıca servis ucuzluğu ford un daha iyi diye biliyorum..
fiesta sınıfının en iyisidir. direksiyon hissi, motor, malzeme kalitesi vs. ben fiesta'dan yana kullanıyorum oyumu :) clio'da aşırı bi ucuza kaçılmışlık var.
Kesinlikle Fiesta diyorum.İkisini de kullanmış biri olarak.
Ben de Fiesta diyorum. Reno sanki tenekeden yapılmış gibi hissettiriyor bana. Sürüş özellikleri bakımından kıyaslamak ise Ford'a ayıp olur, dilim varmaz.
marineros
28/02/2015, 19:52
Otomatik alacaksanız Clio almayın derim.2013 lerde biraz sıkıntı çıkmış tabii bu hepsinde çıkacak diye bir kaide yok.sağlamlık konusunda ise geçenlerde burada bir arkadaş yazmıştı fiesta için.nerede bir fiesta görsem içindekilere acıyarak bakıyorum demişti.yani insanlarda fiesta sağlamdır görüntüsü uyandırmanın da pek bir anlamı yok.ikisi de B segment araç.renault motor konusunda kendisini ispatlamış.ford ise servis ağı ve ucuzluğuyla kendine yer etmiştir bu segmentte.focus mu clio mu derseniz ayrı ama şu an ikisi de kafa kafaya gider ve bence gidin ikisini de test edin öyle alın.benim kendi fikrim ise clio yu test ettim pek de abartmadı kullanırken ama fiesta için birşey diyemem.test edin onaylayın ;)
teşekkur ederım bılgıler için görünüş olarak gönul clioadan yana ve extra navigasyon yokuş kalkış desteği vs ve 90 hp olması fiesteda 75 hp güvenlik olarakda aynılar bakalım artık hangisi nasip olucak