Orijinalini görmek için tıklayınız : ABARTH Sis kapağı çerçeve için yardım ?
Merhaba arkadaşlar...FİAT'ta çalışan bir arkadaşım aracılığı ile İtalya'dan Grande Punto abarth sis kıapağı yada sis çerçevesi olarak geçen parçayı getirme şansım var acil şekilde bu parçanın REFERANS numarasına ihtiyacım var.... İnternetten malesef bulamadım , Fiat bayilikleride parça referans kodunu bilmiyoruz diyorlar... Ne şekilde referans numarasını öğrenebilirim.... Aranızda daha önce getirmiş yada yönlendirme yapabilecek tecrübeli arkadaşlar varsa çok memnun olurum...
OAGP1960
28/02/2015, 00:29
Bu Abarth sis çerçevesini takabilmek için Abarth tampon olması gerekir, GP stock tampona uygulamak mümkün olmazki sevgili adaşım.:)
Bu Abarth sis çerçevesini takabilmek için Abarth tampon olması gerekir, GP stock tampona uygulamak mümkün olmazki sevgili adaşım.:)
:) Önerin için sağol , Abarth tamponumun kalıbı hazır zaten , o tampon için arıyorum bu sis çerçevelerini sevgili arkadaşım :)
:) Önerin için sağol , Abarth tamponumun kalıbı hazır zaten , o tampon için arıyorum bu sis çerçevelerini sevgili arkadaşım :)
kalıbı hazır derken ? fiber mi kitiniz ?
kalıbı hazır derken ? fiber mi kitiniz ?
Evet fiber arkadaşım... Sis kapakları ve içindeki plastik aksamıda bire bir yapabiliyor fibercim ama kapakları orjinal şekilde bulursam daha iyi olucak...
Evet fiber arkadaşım... Sis kapakları ve içindeki plastik aksamıda bire bir yapabiliyor fibercim ama kapakları orjinal şekilde bulursam daha iyi olucak...
bitmiş halini merakla bekliyorum.
bitmiş halini merakla bekliyorum.
İnşallah arkadaşım sağolasın.... Öncelikli bu kapakları bulmam lazım , bulamazsam 2-3 hafta içinde fiberden yapıcaz.... Resimleri paylaşırım o zaman...
Abarth tampon kalıbınızdan tek mi yaptınız başka yapacak mısınız?.. Birde fotoğraf ekleyebilirseniz çok seviniriz...........