PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Forum olarak sosyal faydalı bir organizasyon yapalım.

darktiger
22/02/2015, 23:21
Arkadaşlar az önce anahaber programını izlerken sonlara doğru tosbağalar kulübünün toplanıp, ormana bırakılan başıboş köpekler için yemek götürdüğünü onlara kulübeler yaptığını gördüm. Bayağı da kalabalıklardı aileleriyle gelmişler. Benim çok hoşuma gitti açıkçası. Bizde Forum olarak böyle bir organizasyon yapabiliriz. Önerisi olan varsa biraz kafa yoralım bu konuya diyorum.

henky
22/02/2015, 23:30
Benim işe yarar bir önerim olacak ama uygun zamanda biraraya gelmek çok zor gibi

Bir hatıra ormanı oluştursak gelecek için hiç bişey yapamassak yeşil bir fidan bırakalım bizden Sonrakilere

Grandepunto hatıra ormanı diyede tabela dikereriz :)

tayfux
22/02/2015, 23:43
3 sene önce forumdan bazı arkadaşlarım sağolsunlar okulumuza 2. el yazıcı projeksiyon mak. gibi önemli cihazların yanında sarf malzemeleri de göndermişlerdi..tekrardan bu vesile ile Cihan ve Hüseyin e teşekkür ediyorum..

erenemre
22/02/2015, 23:46
Benim işe yarar bir önerim olacak ama uygun zamanda biraraya gelmek çok zor gibi

Bir hatıra ormanı oluştursak gelecek için hiç bişey yapamassak yeşil bir fidan bırakalım bizden Sonrakilere

Grandepunto hatıra ormanı diyede tabela dikereriz :)

yapsan neye yarar kardeş bu devlet en kısa sürede o ormanı yıkıp orayıda avm yapar daha çok şeyler söylerimde başım belaya girmesini istemiyorum.

darktiger
22/02/2015, 23:59
yapsan neye yarar kardeş bu devlet en kısa sürede o ormanı yıkıp orayıda avm yapar daha çok şeyler söylerimde başım belaya girmesini istemiyorum.

Olumsuz düşünmeyelim. Biz yapalımda . Hatira orman işi güzel fikir başka önerisi olan?

halils2
23/02/2015, 00:07
Olumsuz düşünmeyelim. Biz yapalımda . Hatira orman işi güzel fikir başka önerisi olan?

Köydeki anannemden kalan ev,n bize düşen payına fidanlık yapacaktım, iş bankasının e-fidandı sanırım oraya da bir fidan bırakmıştım gp foruma da bir fidan bırakırım kısmetse. Ayrıca köydeki miras kalan yerimize de kendim meyve bahçesi yapmayı düşünüyorum kısmetse.