Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kavaklıdere'de 249 TL'ye araç bakımı ?

komodo
22/02/2015, 17:28
merhabalar,

Kavaklıdere oto'dan başlıktaki gibi şöyle bir mail aldım;

"4 Yaş ve üstü tüm 1,3 multijet araçlarınız için : Yağ ( 3,2 Lt ) , Yağ Filtresi , Hava Filtresi , Polen Filtresi , Yakıt Filtresi + 20 nokta Checkup + İşçilik : 249 TL ( KDV Dahil )"

Burada merak ettiğim bu 20 nokta checkup acaba yeterli midir?
Gittiğimizde süpriz bir masrafla karşılaşır mıyız, bilen varsa bilgilendirebilirse sevinirim.

Not: forum üyelerine extra indirim var mıdır, veya yağı ve filtreleri kendimiz alıp gitsek?

OzzY
22/02/2015, 17:55
bu fiyatın üzerine ekstra indirim olacağını zannetmem zaten çok çok iyi.

aracınızda sürpriz yoksa sürpriz bi masrafla karşılaşmazsınız, bunun nesini soruyorsunuz anlamadım, bozuk olmayan birşeyi yapalım diye size masraf çıkartacak halleri yok ya?

erdiyilmaz
22/02/2015, 19:48
Kavaklıdere servisinden yana kafanızda soru işareti olmasın, gönül rahatlığıyla aracınızı teslim edebilirsiniz

emrek8899
22/02/2015, 19:52
Kavaklidere servisi candir servis sahibi Müslüm abi adam gibi adam gününüz arkada kalmasin

droid7399
22/02/2015, 21:11
Daha önce gitmedim ama mail ile sorduğum soruları cevaplandırdı. Carbon clean işlemini sormuştum başkası olsa gelin yapalım derdi Müslüm bey sağolsun km den dolayı sıkıntı olabilir diye bilgilendirdi. Yeni müşteri kazanmak için yapılmış bir kampanya bence. Servise gelmeyen fiat sahiplerini servis konforuyla tanıştırmak için kar oranını azalmıştır. Ben enson 10k bakımını dışarda yaptırdım. Orijinal filtre takımı ve yağ 160 TL tutuyor. 30 TL işçilik verdim. Servisle arasında 60 TL fark var. Kampanya devam ederse bi sonraki 10k bakımını Kavaklıdere de yaptıracağım.

34punto
22/02/2015, 22:12
çok pahalı serviste zaten 148+kdv

ozkancavus5916
22/02/2015, 22:21
Boyle fiyatlarla gelsinler iste 20bin bakimi sordum 580tl fiyat cektiler ben servise gidrn adamim servisten uzaklastirdilar

Tilkiburcu
22/02/2015, 22:28
İşin hakkını veren, güleryüzlü ve arkadaş canlısı insanlar.. Müslüm bey ve Remzi usta gereken her şeyi hakkıyla yapan mütevazi insanlar.. Kavaklıdere candır. .

GPEMREE
22/02/2015, 22:28
Daha önce gitmedim ama mail ile sorduğum soruları cevaplandırdı. Carbon clean işlemini sormuştum başkası olsa gelin yapalım derdi Müslüm bey sağolsun km den dolayı sıkıntı olabilir diye bilgilendirdi. Yeni müşteri kazanmak için yapılmış bir kampanya bence. Servise gelmeyen fiat sahiplerini servis konforuyla tanıştırmak için kar oranını azalmıştır. Ben enson 10k bakımını dışarda yaptırdım. Orijinal filtre takımı ve yağ 160 TL tutuyor. 30 TL işçilik verdim. Servisle arasında 60 TL fark var. Kampanya devam ederse bi sonraki 10k bakımını Kavaklıdere de yaptıracağım.

Hocam araciniz kac km deki carbon clean icin sikinti olabilir dendi?

droid7399
22/02/2015, 22:35
170binde aracım. Daha önce cc yapılmadıysa sorun olabilir dendi. Düzenli olarak yaptırmak lazım mesela 30binde bir. Ben aracı yeni aldım geçmişini bilmiyorum

GPEMREE
22/02/2015, 22:58
Benim arac da suan 215 binde. Ben de gecmisini bilmedigim icin o yuzden sordum. Tesekkurler.

komodo
23/02/2015, 09:29
Yanıtlarınız için teşekkürler, benim merak ettiğim acaba bu 20 nokta check-up'ı yeterli midir ama sanırım onu da Müslüm Usta'dan ögrenecegiz.

bu fiyatın üzerine ekstra indirim olacağını zannetmem zaten çok çok iyi.

aracınızda sürpriz yoksa sürpriz bi masrafla karşılaşmazsınız, bunun nesini soruyorsunuz anlamadım, bozuk olmayan birşeyi yapalım diye size masraf çıkartacak halleri yok ya?

Haklısınız sorumu net bir şekilde ifade etmemişim. Yanıtınız için teşekkürler.

Castell
24/02/2015, 13:06
Yetkili servis bakımlı aracının olması her zaman artıdır alım satımlarda genelde yetkili servisli araçlar öncelikli oluyorr........ Genelde yetkili servis fiyatları yüksek olduğundan pek tercih etmem ama bu fiyatı görünce şaşırdım.........Aynı fiyata sanayide yaptırasıya yetkili serviste yaptırmak çok daha mantıklı..........

bora.sen
24/02/2015, 15:10
bu kampanyayi bravolar icinde bekliyoruz :)