PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar satılık dizel 90 bg. 6 ileri puntom

caner_ege
22/02/2015, 03:53
arkadaşlar foruma özel son fiyatım araç arayanlar dizel olsun diyenler kaçırmasın bence... 25,500 son fiyatım kimse pazarlık için aramasın 26,000 altı olmaz diyordum...

https://image5.sahibinden.com/photos/60/45/67/big_191604567o2b.jpg

https://image5.sahibinden.com/photos/60/45/67/big_191604567o09.jpg

HERKESE HAYIRLI SATIŞLAR ARKADAŞLAR ARACIM 70.000 E KADAR YETKİLİ SERVİS BAKIMLIDIR
sitede bu donanımda bu fiyata bu km.de araç yok kimse kendini zeki sanmasın... ( aracımı iş kurmak için satıyorum)
SIFIR NOKİAN KIŞLIK LASTİKLERİ YENİ TAKILDI 650 TL YE ALDIM...
Aracım 1.3 multijet dinamik 90 beygir 6 ileri vites versiyonudur.90 beygir 6 ileri vitesdir ABS,ASR,EBD,MSR ve yokuşta kalkarken aracı 3 saniye geriye bırakmayan yokuş kalkış desteği gibi özellikler bulunmaktadır...
aracı aldığım kişinin eşi garaja girerken demir bariyere aracın sağını sürtmüş ön sağ çamurluk yırtıldığı için yetkili serviste değişmiştir sağ tarafta çizikten ötürü boyanmıştır ben aracımı fiat da expertize sokup aldım gönül rahatlığıylada bindim ve gönül rahatlığıyla binilcek bir araç... istediğiniz servise kompitekse götürüp aracımı gösterebiliriz.... aracın tamirini yapan yetkili servis ile görüştüm aracın hiç bir ağır kaza vs. olmadığını öğrenip oyle aldım gönül rahatlı ile.... elimde fiat expertiz kağıtları durmaktadır...
başka bir zamanda oluşan ufak bi kamyon tıklamasından sonra aracın bagaj kapağı yanlız sadece bagajda oluşan göçük sebebi ile değişmiştir...
(Araç yeni kışlık bakımdan çıkmıştır... yağ, yağ filtresi, mazot filtresi, hava filtresi, polen filtresi, antifirizi komple boşaltıkıp full kırmızı antifiriz, varta yeni garantili akü, fren balataları değişimi arka balataların bakımı yapılanlar...) top. 870 tl lik bir bakım yaptım mazotunu fulle gez... sadece bu kalıyor size....
hiçbir masraf yapmadan üzün süre binilecek bir araç...
alıcısına şimdiden hayırlı olsun.... Sahibini üzmicek bir araç...
aracımın rengi en çok tutulan model egzotik kırmızıdır...
6. vitesin keyfini bilmeyenler için söyleyim bu aracın 5 ileri dizel i de vardı bende 120 km. hıza geldiğimde araç 3000 devirde oluyor ve 120 km hızdan sonra araç bağırmaya başlıyor yakıt sarfiyatı artıyor... bu araç 160km hızda 3000 devri görüyor 6.vitesde... ve 120-130 ile giderken araç 2000-2500 devirde kalıyor ne bağırma ne gürültü... pıtır pıtır bir araç...
Keçiörende esnafım... aracıma da her türlü kefilim şehir dışından gelcek arakdaşlar söylediklerimin dışında bişey çıkarsa yol paranızı karşılarım....
aracımın bazı genel özellikleri

Tam otomatik iklim kontrollü dijital klima (Sürücü ve yolcu için ayrı derecede ayarlanabilir)

Dualdrive City fonksiyonlu direksiyon (Elektronik Direksiyon, park ederken müthiş kolaylık sağlıyor)
2 cam otomatik ve Sürücü tarafından kontrol sağlanabiliyor. (tek tuş ile şöför camı açma kapama)
Direksiyondan kumandalı Yol bilgisayarı.
Hız uyarı sistemi.
Follow me (aracı karanlık bir yerde park ettiğinizde sellektör kolunu kullanarak 15 saniyeden 2 dakikaya kadar önünüzü aydınlatma özelliği)
Sürücü ve yolcu hava yastıkları.
Sürücü ve yolcu perde hava yastıkları.
Elektrikli ve katlanabilir gövde rengi dış dikiz aynaları.
Uzaktan kumandalı merkezi kilit.
Ön ve arka sis farları. (ön sisler sarı)
Direksiyondan kumandalı Radyo-cd-mp3 player.
Hız artışına göre sesi yükselten alçaltan ses sistemi.
Dış ısı göstergesi.
Hareket halinde otomatik kilitlenen kapılar. 20 km hızdan sonra ( anahtarı içerde unuttum olayı olmaz)
Kabin içinden ve uzaktan kumandadan açılabilen elektrik kumandalı bagaj kapağı.
Gövde rengi tamponlar
Far yükseklik ayarı.
Deri direksiyon ve vites topuzu.
gövde rengi kapı kolları yan analar.
Üç satırlı dijital gösterge paneli (Kapı açık uyarısı, düşük - yüksek basınç uyarısı, buzlanma uyarısı)
alan kişiye şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız....

Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Dynamic 2008 Model 26.249 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 191604567 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-acil-6-ileri-90-bg-asr-plusabs-plusesp-plusyokus-destegi-full-191604567/detay/)

caner_ege
23/02/2015, 13:49
bir hafta başı günceli :)

caner_ege
23/02/2015, 21:13
ankara gene karlı günceli...

tayfux
23/02/2015, 22:11
güzel araç inşallah hayırlısıyla satarsın kardeşim..

caner_ege
24/02/2015, 13:21
güzel araç inşallah hayırlısıyla satarsın kardeşim..

tşk ler tayfun abim... inş hayırlısı ile satılır değerini bilcek bi arkadaşa satılır....

EVOCU
24/02/2015, 15:01
Hayırlı Satışlar.. İlanınızda 5 İlerileri Öldürmüşsünüz Teşekkürler D:

caner_ege
24/02/2015, 16:20
Hayırlı Satışlar.. İlanınızda 5 İlerileri Öldürmüşsünüz Teşekkürler D:

uzun süre 5 ileri dizel de kullandım ama 6 ilerinin keyfi tabikide bir başka :) amacım 5 ileri leri öldürmek diildi :) sadece 5 ileriye göre çok daha keyifli bir araç...

caner_ege
25/02/2015, 15:00
ankarada hava güzel günceli

tello
25/02/2015, 18:00
Hayırlı satışlar. Aracın sağı komple mi boyalı? Kazalara ait fotoğraflar mevcut mu? Teşk.

caner_ege
25/02/2015, 18:49
Hayırlı satışlar. Aracın sağı komple mi boyalı? Kazalara ait fotoğraflar mevcut mu? Teşk.

aracın sağı garaj demirine sürttüğü için ön sağ çamurluk değişmiş diyer sağ taraftaki kapılar ve arka çamurlukta çizikten ötürü boya var sadece... macun bile yok yada çok ince bir çizgi halinde var diyebilirim fotoğrafları yok malesef tek taraflı olduğu için fotoğraf çekilmemiş ve bu onarımlar serviste yapılmıştır...
hatta aklınızda bişey kalmasın die söyleyim aracım ön tamponu bile orjinal... kesinlikle önden bir darbesi vs. yok...

caner_ege
25/02/2015, 18:50
kapı içlerinde bir oynama düzeltme boya vs. yok kazalı bir araç diil yani anlicanız üzere...

tello
25/02/2015, 22:23
Teşekkürler bilgi için kusura bakmayın çok soru soruyorum, bagaj kapağı kazasının da fotosu yok mu? O kadar çok araca baktık ki artık yoğurdu üfleyerek yedirtiyor insanlar sağolsun.

caner_ege
26/02/2015, 00:59
hocam malesef fotoğrafı yok ilan da aracımla ilgili yazanlar dışında 1 gram bir şey çıkmaz... ben de yoğurdu ufleyerek yerim çok araştırdım bu aracı almadan önce...
yani bu aracı çok araştırdım sigortacıma aracın kaç sahibi olmuş servis kayırları vs. tahmin dahi edemessin... sana şu kadarını söyleyim aracımın exptertizini yapan servisde mekanikci arkadaş ile kaportasına bakan arkadaşla yani birer bir 15 -20 dk konuştuk araç sahibi yanımda değil iken adam sorularım şunlar oldu aracın önden sağdan ağır bi kazası olabilir mi ?
mekanikcinin verdiği cevap abicim aracın ön tampon dahi orjinal ve sağ çamurluğun ordan ağır bi kazası olmuş olsa kaput şişerdi kayar dı oda boyanırdı...
soru 2 araca arkadan kamyon tıklamış ağır bi darbe olabilir mi ? arka tamponu söktük 20 dk uğraştık tamponun içinde bir ezilme bile söz konusu diil dedi ve ekledi ağır bir kaza olsa idi bagaj içinde düzeltme olurdu hadi hepsini geçtim ağır bir göçük bile olsaydı yada ağır bir tıklama sol arka çamurluğunda şişer di yerinden çıkardı boyanırdı yada o da değişirdi... şimdi ben aracımı bu kadar araştırıp aldım... sanayide bir kaportacıya 10 lira verip kaportasına 10 lira motorcuya verip motoruna baktırmadım ve serviste benim nazımı çeken mekanikciye bile araç içime sindiği için bana detaylıca bunları anlatıp tamponu söküm araçla sanki kendi ne alıyormuş gibi ilgilendiği için ustaya ufak bi hediye de bile bulundum... ben aracıma kefilim...
forumdan bi arkadaş eski kasa punto bakmış 2005 model öğretmenden yazmış hatta ilk sahibiyim demiş ve araç komple boyalı çıkmış... yani ben aracımda ekisk fazla ne varsa yazdım açık açık istediğin servise aracımı gösterebiliriz... ben aracımın baskı balatasından tut fren balatasına kadar kefilim sadece... buda benim ilk puntom diil zaten forumdaki arakdaşlarım da bilir....

caner_ege
27/02/2015, 00:49
havalar güzel günceli.... fazla kalmicam en geç p.tesi günceli :)

serkan1302
03/03/2015, 00:32
Araç satıldı mi duruyor mu.ciddi aliciyim.telinizi yazabilir misiniz.

Ersal
03/03/2015, 01:37
Güzel araç.