PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Trabzon-Araç kiralama hk. yardım.



kolombo
22/02/2015, 01:08
Arkadaşlar 28-31 / Mayıs /2015 tarihinde trabzona havayolu ile gidicez, Eşim ve kızımla. Buradan giresuna geçmeyi planlıyorum. Fakat araç kiralama gereksinimim oldu. Bir araç kiralama firmasından rezervasyon için geç kaldım sanırım. Araç bulamadım o tarihlerde. Diğer firmalarda yüksek fiyat söylüyorlar. Yaz dönemi olduğundan dolayı. Trabzona varış saatim 21.00 olduğu ve tanıdıkta olmadığı için benim giresuna geçmem lazım. Dönüşüm 31 Mayısta. Yani 3 günlük araç kiralamam gerekiyor. Bu konu hakkında Bilhassa Trabzondaki arkadaşların önerileri varmıdır. Saygılar.

SaLDo
24/02/2015, 09:51
Havalimanı rent a car ların tamamına baktınız mı ? Şayet herkesin bildiği sokak araları rent a car dan daha pahalı olacağını zannetmiyorum. + bunlar kurumsal şirketler ve senetle sepetle işiniz olmaz. Tepe tepe kullanır Allah korusun olası bir kazada da tek kuruş ödemezsiniz.

budget,avis bunlara bakınız.

Bunun dışında otogar çok yakın. Giresun'a gece geç saatlere kadar otobüs var. Havaş otobüsü servisi var mı bilmiyorum ona da bakmanızı öneririm. Giresun'a geçince gündüz gözüyle kendiniz rent a car araştırabilirsiniz.

cdogu
24/02/2015, 10:54
havaalanı rent a carları iyidir. izmir seyahatinde avisten corsa kiraladim. intercity,budget,avis. bu uc firmadan gonul rahatligiyla arac alabilirsiniz. pahali olacagini sanmam cunku arabalar genel olarak havalimaninin orada bir otoparkta bos bekler. hazirda araba hep vardir.

kolombo
24/02/2015, 11:43
Arkadaşlar Bu sitelerin bazılarında araçlar 340 üzerinde çıkıyor 3 günlüğüne, sanırım yaz dönemi olduğu için. Havalimanındaki birkaç firmayı aradım. Mayıs dediğim vakit fiyatları arttırımlı söylüyorlar. Garenta.com.tr de 75 tl idi.. ama rezervasyonda geç kaldım :( Bazı kişilerde akşam yola çıkma diyor. bilmediğin yol, bilmediğin araç.. Akşam yat gündüz git diyorlar. Ne yapacağıma bir türlü karar veremedim. Kalacak olursam Havalimanı çevresinde güvenilir otel / pansiyon varmıdır. Makul fiyatlı. Şimdiden mi rezervasyon yaptırmalıyım. ?

Dogukan
24/02/2015, 13:20
Hocam Hertz'de çalışıyorum. Havaalanına çok yakın bir lokasyonda ofisimiz var. 0 553 374 07 66 numaralı telefondan şube yöneticisi Oğuz bey'e merkezden Doğukan bey'den aldım numaranızı derseniz yardımcı olacaktır.

kolombo
24/02/2015, 17:54
Hocam Hertz'de çalışıyorum. Havaalanına çok yakın bir lokasyonda ofisimiz var. 0 553 374 07 66 numaralı telefondan şube yöneticisi Oğuz bey'e merkezden Doğukan bey'den aldım numaranızı derseniz yardımcı olacaktır. Tşk. ederim Doğukan. Garentanın int.sitesine bugün tekrar baktım. Araçları tekrar gördüm o tarihlerde. Bende rezervasyon yaptırdım. Günlük 76 tl linea dizel + 3 gün (çocuk koltuğu 45 tl) + 3 gün mini hasar (30 tl) : toplamda: 303 Tl ye işi hallettim. İş sadece 76 tl ile kalmıyor. Artı Artı Artı bu fiyata geldi :) Sağlık olsun. Almasak olmaz. Allah korusun heran herşey olabilir.

adrentos
24/02/2015, 23:56
Bende Trabzon icin 21 mayis 25 mayis icin arac bakiyorum rezarvasyon icin erken oldugunu dusunuyordum fakat bende arayisa gireyim

mertdtk
19/08/2015, 00:21
Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Bu sayfayı görünce cevap verme ihtiyacı hissettim. Karadeniz bölgesinde pazarlama işi yapıyorum ve işim gereği sürekli sürekli trabzona gidiyorum. Giresun ve ordu da uğrak yerlerim arasında. Genelde fiiat linea veya ford focus kiralamayı tercih ederim. Sadece 1 kere minibüs kiraladım onda da oldukça kalabalıktık. (şirketçe) Genelde budget (https://www.budget.com.tr/), garenta (https://www.garenta.com.tr/) ve rentgo (https://www.rentgo.com.tr/trabzon-havalimani) firmalarından araç kiralarım. Fiyatları gaeyet uygun. Özellikle havalimanında uçaktan inip biletinizi gösterirseniz özel indirim alabilirsiniz. Dönemsel olarak kampanyaları takip etmenizde yarar var. Ben genelde hafta içi kiralarım çünkü yoğunluk daha az olduğundan indirim alma olasılığınız artar. Her ne kadar kurumsal firmalar da olsa ben sıkı pazarlık yaparım :) Eğer yoğunluk azsa araçları boş kalmasın diye küçük bir indirim yapabilrler. Sürekli ziyaretin en güzel tarafı artık firmaları ve bazı çalışanları tanıyor olmanız. Bu bazen ilginç diyalogları da beraberin de getiriyor. Abi şu firmaya git orada indirim var gibi :) Türk insanımızın klasik özelliği ve iyi niyeti. :D

mertdtk
19/08/2015, 22:27
Linkler çıkmamış o yüzden olduğu gibi paylaşıyorum.

budget.com.tr
rentgo.com.tr/trabzon-havalimani
avis.com.tr

theprovoker
17/12/2015, 20:26
Okuyacak diğer arkadaşların belki ihtiyacı olur diye bilgi vereyim Trabzon havalimanına karşısında yakın bir mesafede bulunan Sartes trabzon oto kiralama size yaz kış araç imkanı sağlayabilir bölgenin en uygun fiyatlarını bu firmada bulabilirsiniz sezona göre değişiklik gösterebilir diğer bütün firmalar da olduğu gibi şahsen biz araçlarımızı Sartes'ten kiralıyoruz. Fiat Linea Fiat Fiorino gibi araçlarıda filolarında barındırıyorlar . Gayet memnunuz. Trabzon Oto Kiralama | Sartes Rent A Car | +90 462 411 1 411 (https://www.trabzonotokiralama.com)