Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo Neon Kokpitt

canoztrak
20/02/2015, 20:51
Berkant Önlü kardeşimize yardımları için çok teşekkür ederim artık bizde neonlandık :)) Hobby aracımızı da beyazdan siyaha çevirmiş bulunduk :))

Ekrem06
20/02/2015, 20:55
Direksiyon tuşları çok şık duruyor. Neonlular arasına hoş geldiniz :) Kesinlikle arabayı akşam kullanmak çok keyifli oluyor.Bu arada ufaklıkta güzel ledlenmiş :D

canoztrak
20/02/2015, 21:42
Direksiyon tuşları çok şık duruyor. Neonlular arasına hoş geldiniz :) Kesinlikle arabayı akşam kullanmak çok keyifli oluyor.Bu arada ufaklıkta güzel ledlenmiş :D

Teşekkür ederim Ekrem Bey evet çok sabırsızım tuş çıtasıyla harika oldular bakmaya doyamıyorum:)) ufaklıkla da baya uğraştık beyazı vardı sadece siyah yaptık ledledik oda aradan çıktı:)))

gorillaz
20/02/2015, 22:38
Masallah hocam. Cok guzel olmuş. Emeginize sağlık

gesta0723
20/02/2015, 23:02
direksiyon tuşlarıda mı neon neonsa nasıl yaptın kardeşim emeğinize sağlık

Berkantonlu
20/02/2015, 23:09
bu çalışmaları gördükçe seviniyorum vallahi forum dostlarıma bir faydam olduysa ne mutlu bana hepiniz güle güle kullanın :)

canoztrak
21/02/2015, 00:31
bu çalışmaları gördükçe seviniyorum vallahi forum dostlarıma bir faydam olduysa ne mutlu bana hepiniz güle güle kullanın :)

tekrar teşekkürler hocam :)

canoztrak
21/02/2015, 00:32
Masallah hocam. Cok guzel olmuş. Emeginize sağlık

teşekkür ederim

canoztrak
21/02/2015, 00:35
direksiyon tuşlarıda mı neon neonsa nasıl yaptın kardeşim emeğinize sağlık

https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/56203-evomun-direksiyon-tus-citasina-ufak-bi-makyaj.html
böyle buyrun hocam boyadır ateş kırmızısı ral 3000

mkykaya
22/02/2015, 02:25

berkant kardeşim neonlarda kullandınız renk nedir

canoztrak
22/02/2015, 04:02
berkant kardeşim neonlarda kullandınız renk nedir

kırmızı olarak geçiyor fakat göstergeyle aynı bir kırmızı

yunusemrefb
23/02/2015, 10:06
hocam elinize emeğinize sağlık :))

birde bizim bu evoların diecast'larını yani küçük ölçekli modellerini nerden edine biliriz?

byadrenalin
23/02/2015, 11:23
Elinize sağlık. Güzel çalışma olmuş :) Şu direksiyondaki çıtaları nasıl söktüğünüzü detaylı fotoğraf ile anlatırsanız çok makbule geçer. Benimkilerde soyulmuş vaziyetteler çünkü. Bende piano black boyamayı düşünüyorum :)

Bir de model aracı ledlemişssiniz. O ledlere pil mi taktınız yoksa arabanın herhangi bir yerinden tesisat mı çektiniz. Hoş duruyor. Bende kırmızısını alıp koymak istiyorum arabama :)

yildiran65
23/02/2015, 11:27
Yeni aldığım benzinli punto grande 1.4 aracımın ekranında kırmızı işeretli ünlem işareti ve kenarları sarı çizgili üçgenin içinde ünlem iareti yanmaktadır.Ne arızası olabilir.
saygılarımla

menesi
23/02/2015, 12:22
nasıl yaptınız peki:) veya nerede yaptırdın

byadrenalin
23/02/2015, 13:54
Yeni aldığım benzinli punto grande 1.4 aracımın ekranında kırmızı işeretli ünlem işareti ve kenarları sarı çizgili üçgenin içinde ünlem iareti yanmaktadır.Ne arızası olabilir.
saygılarımla

https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/50575-gosterge-panelindeki-ariza-lambalarinin-anlamlari.html

Bu konudan bakabilirsiniz ne arızası olduğuna.

bthnslck
23/02/2015, 15:46
güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Direksiyon içindeki amblem orjinal mi fiatın üstüne mi yapıştırdınız nasıl yaptınız söylerseniz çok makbule geçer selamlar sevgilerle.

canoztrak
23/02/2015, 15:49
hocam elinize emeğinize sağlık :))

birde bizim bu evoların diecast'larını yani küçük ölçekli modellerini nerden edine biliriz?

netten burago punto evo olarak arattım. Beyaz ve Kırmızı vardı benim aldığım zaman. Beyaz aldım Siyaha çevirdim :)

canoztrak
23/02/2015, 15:52
güzel çalışma olmuş elinize sağlık.Direksiyon içindeki amblem orjinal mi fiatın üstüne mi yapıştırdınız nasıl yaptınız söylerseniz çok makbule geçer selamlar sevgilerle.

teşekkürler. Orjinal değil yapıştırmadır

canoztrak
23/02/2015, 15:59
Elinize sağlık. Güzel çalışma olmuş :) Şu direksiyondaki çıtaları nasıl söktüğünüzü detaylı fotoğraf ile anlatırsanız çok makbule geçer. Benimkilerde soyulmuş vaziyetteler çünkü. Bende piano black boyamayı düşünüyorum :)

Bir de model aracı ledlemişssiniz. O ledlere pil mi taktınız yoksa arabanın herhangi bir yerinden tesisat mı çektiniz. Hoş duruyor. Bende kırmızısını alıp koymak istiyorum arabama :)

Çok teşekkürler :) Direksiyon tuş çıtalarının altında tırnaklar var. Ufak düz tornavida ile yavaş yavaş kaldırıyoruz tırnakları. Airbag yazan kısımın altında kalan yeri zedelemeden yavaşça yukarı çekince çıtalar geliyor :)

Model aracında tampon kısmındaki çıtayı eşit şekilde delerek sis yaptım beyaz led taktım. Far kısmını söktüm gündüz farı kısmını keserek turuncu led taktım kendi arabamla aynı şekle getirdim :)

canoztrak
23/02/2015, 16:06
nasıl yaptınız peki:) veya nerede yaptırdın

kendim yaptım Berkant Önlü Beyin konusu ve yardımlarıyla :) çakmaklıktan elektriği alıp kablo uzatarak sol tarafta ki kısma getiriliyoruz. Neon kabloyu sol taraftan sağ tarafa doğru çekiyoruz fazla kalan kısımı kesiyoruz. Yerleştirme işlemi bitirildikten sonra kablo bağlantılarını yapıp izole edip gizliyoruz:)