Orijinalini görmek için tıklayınız : Turbo
akadaslar aracimin turbosu problemli gold plan uzatilmis garantisi mevcut servis bakimli 70binde acaba garantiden degisirmi
akadaslar aracimin turbosu problemli gold plan uzatilmis garantisi mevcut servis bakimli 70binde acaba garantiden degisirmi
arkadaslar konu ile bilgisi yada basaindan emsalleri gecmis arkadas yokmu
fotobelit
19/02/2015, 10:30
Büyük bir ihtimalle değişir diye düşünüyorum..Çamura yatıp kullanıcı hatası demezler ise..70 binde Turbo gitmez diye düşünüyorum ama kullanıcı hatası ile bozulma olasılıgıda var tabi..Örnek,Uzun yol yapıldıktan sonra kontağı hemen kapatmak(bunu sık sık yapmak),motor sogukken yüksek devirlerde kullanmak gibi..
Büyük bir ihtimalle değişir diye düşünüyorum..Çamura yatıp kullanıcı hatası demezler ise..70 binde Turbo gitmez diye düşünüyorum ama kullanıcı hatası ile bozulma olasılıgıda var tabi..Örnek,Uzun yol yapıldıktan sonra kontağı hemen kapatmak(bunu sık sık yapmak),motor sogukken yüksek devirlerde kullanmak gibi..
kulanma sartlarina dikkat ederim yolan geldimi 45sn 1 dk rolantide calisik birakirim sogukken yuksek devire gitmem muhtemelen serv. degisim ypar diye dusunuyorum araci aldigim bayiide bakimlari ve diger tum islemleri orada yaptiriyorum
byadrenalin
19/02/2015, 13:17
Bunun çok basit bir cevabı var :) Servise gidip sormak :)
uzatılmış garanti kapsamını okuman lazım
arkadaslar yanlis alarm ekzos manifolt baglantilari gevsemis sikinca sikinti kalmadi
lionT-JET
26/02/2015, 00:10
garanti kapsamına iken 10-20000 km civarı turbo garantiden değişmişti..gold paket yanılmıyorsam garantiyi aynen devam ettiriyordu diye biliyorum.sorununuz çözülmesine sevindim..
fotobelit
26/02/2015, 10:47
garanti kapsamına iken 10-20000 km civarı turbo garantiden değişmişti..gold paket yanılmıyorsam garantiyi aynen devam ettiriyordu diye biliyorum.sorununuz çözülmesine sevindim..
Nasıl yani?Turbomu gitti bu km.de?
lionT-JET
26/02/2015, 22:18
2012 doblo classic modeli aracımızda turbodan ses geliyordu,garanti kapsamında değiştirdiler.bizde biraz ses mevzularında titiz olduğumuzdan itiraz etmediler.