Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaza yapan aracımı bugün teslim aldım
ozanoz93
11/02/2015, 21:12
arkadaşlar geçen hafta kaza yapan aracımı avcılar ota servisten bugun aldım. memnun kalmıştım taki eve geldiğimde iyice incelerken tekrar ufak bir kusur gördüm aradım servisi anlamadıklari için getirin haledelim hemen dedi ama sizce basit birseymi rotuşla yapılırmı foğraf ekledim tecrubeli arkadşalardan yardim istiyorum. sağ çamurluk bağlantı yeri
ykaya1983
11/02/2015, 21:23
Eğer o parça boyalı değilse rütuş boyasıyla siz de halledebilirsiniz.Ama boyandıysa götürün o kısmı da kısmi boya yapsınlar.
ozanoz93
11/02/2015, 21:26
yok yeni takilan parça dil cam kendarındaki çıta varya hocam oranin ucu cizilmiş parçayı takarken komple çıta boyanmaz dimi
kasan yer orayı çizmiş rütuş yaptır gitsin ...takan ustada gözü neye bakıyormuş onu kör adam bile görür...avcılar otoda zaten ufacık bi 5 katlı bina alt katı servis pek bi hizmet beklenmez
fotobelit
12/02/2015, 10:38
Yuh artık..Bu nasıl gözden kaçar..Bencede hiç ugraşma git tekrar boyat..Rezillik..
ozanoz93
12/02/2015, 17:49
servisi aradım cumartesi goturcem rotusla duzeltiriz dedi abi fotoyu yolladım. sonrada bir güzel kim yapmışsa azarlıyacam,
volkan1065
12/02/2015, 18:08
rötuş ile uğrasma orjınal gıbı yapsınlar sonra rötus boyası kalkıyor
Yuh artık..Bu nasıl gözden kaçar..Bencede hiç ugraşma git tekrar boyat..Rezillik..
bi çizik için komple boyalı mı olsun araba ? o zaten değişmeyen parça
ozanoz93
12/02/2015, 22:27
yok komple boyatırmıyım arabanın iskeleti orası ucuna rotus yaptırcam. artık ama avcılar otadaki ustanın usta diyorum pisliğe, arkadaş yetkili servise götürüyoruz. o da böyle yapıyorsa kime götürcez arabayı anasını satıyım
Adama 50 lira zam yaptiysalar bu sene o da bu paraya bu kadar iş yaparım diyor..senlik bi durum degildir hani...:)
Aman başında durun arabanın vallaha servis komple boyar o parçayı