Orijinalini görmek için tıklayınız : Hyundai accent era dizel nasıl?? Yorumlarınız
Merhaba arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan varmı acaba hangi donanım paketi tutuluyor Dizellerde yakıtı nasıl beygir gücü falan yardımlarınızı bekliyorum.
Kullandığım şirket aracı hyundai accent era. Donanım falan bilmiyorum da çekişi gayet tatmin eder, yakıtta da üzmez. Fakat burada sorduğunuz diğer araçlarla accent eranın pek kıyaslanacak yanı yok. Tarz olarak tamamen farklı. Ayrıca aynnı araç ile iş arkadaşım kaza yapmıştı, kaporta ruhunu teslim etti riva yolunda :)
iş yerinde kullanıyoruz bir tane otomatik era daha doğrusu elemanlar kullanıyor ama araçta hararet göstergesi yok geçenlerde araba yığıldı diyorlardı meraktan gidip baktım hortum patlamış kaputun içi kıyamet alanı gibiydi onun dışında yakıtı güzel sakin kullanımda net değer gelir beklenenin dışında bir kalkışı hızlanışı var ben hala şaşırıyorum bu peynir tenekesi nasıl böyle gidiyor diye ama çok sağlam değil güvenmemek lazım donanımı bilmiyorum maalesef dikkatimi çeken farklılık piano direksiyonlar görüyorum taksilerde bizdekinde o yok mesela demekki bi boş birde dolusu var boşuda punto gibi sis farı yok arka camlar manuel klima manuel.