Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu grande punto sis farı nasıl?
Arkadaşlar merhaba. Daha önce konusu geçti mi göremedim ama internette dolaşırken aşağıda fotoğrafını gördüğünüz sis farına rastladım. Evo sis farı gibi duruyor biraz da hoşuma gitti ancak nedir ne değildir hiç bilemediğim için size sormak istedim. Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
https://forum.grandepuntotr.com/attachment.php?attachmentid=30886&stc=1&d=1423175309
Bende aynısını aldım ve hala sorunlu olarak kullanmaktayım. Öncelikle orijinaldekiler gibi tamponda tutacak tırnak yada benzeri bir şey yok. sis farının dış tarafından tampona doğru alt ve üstten olmak üzere 2 tane vida atmaları gerekiyor. Her ne kadar siyah vida da atsalar su geldiği zaman vida hemen paslanıyor. Haliyle yakından bakınca paslı vida sırıtıyor. Onun dışında sıkıntısı yok ama şimdiki aklım olsa orjinalini alırım. Benim sislerdeki sorun ise devamlı sol ampulün patlaması. En iyi markaları almama rağmen mak.3 yada 5 hafta dayanıyor bir kaç tane elektrikçiye gittim ama sorunu bulamadı. Forumdan arkadaşların tavsiyeleri oldu. İnş en kısa zamanda başka elektrikçiye gidip forumdaki arkadaşın tavsiyeleri doğrultusunda sorunu çözmeye çalışacağız. Bu arada olurda almaya karar verirsen sis farının arkasında öyle su girişini engelleyecek bir kapak yok. Sadece lastik bir parça var ve hemen çıkıyor. O yüzden elektrikçi montaj yaptıktan sonra mutlaka etrafına siyah silikon çeksin.
Chipset001
06/02/2015, 13:24
Orjinalden şaşmayın derim.
Orjilnal Alıcaksanız Yardımcı Olayım Baya Araştırdım Set Halinde 190 TL. Tek 66 TL Lancia Orjinal.
https://unluoto.com.tr/urunler/3430/on-sol-sis-fari-grande-punto
bu linkteki de orjinalle neredeyse aynı. farkı nedir ki acaba?
Berkantonlu
07/02/2015, 03:04
orijinal gp sis farları hem bunlardan hemde evo farlarından çokçok daha iyi verimli iyi aydınlatıyor..kesinlikle orj sis kullanın bence
alidemir
07/02/2015, 20:06
orjinal alın bence . sorun yaşama olasılığınız yüksek . orj şaşmayın derim çok fark ödemezsiniz .