Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande punto ön göğüs çıtası nasıl sökülür?

Berkan76
30/01/2015, 11:44
arkadaşlar lanet olası şehirde(sinop) benim aracımın göğüs çıtasına karbon kaplama yapabilecek usta bulamadım.
folyoyu bugun spariş vericem ve kafaya koydum artık kendim haftasonu yapıcam.
çıtayı sökersem daha kolay yapılır diye düşünüyorum.
daha önce aynı uygulamayı yapan arkadaşlar çıtayı nasıl sökerim yardım eder misiniz?

darktiger
30/01/2015, 13:00
arkadaşlar lanet olası şehirde(sinop) benim aracımın göğüs çıtasına karbon kaplama yapabilecek usta bulamadım.
folyoyu bugun spariş vericem ve kafaya koydum artık kendim haftasonu yapıcam.
çıtayı sökersem daha kolay yapılır diye düşünüyorum.
daha önce aynı uygulamayı yapan arkadaşlar çıtayı nasıl sökerim yardım eder misiniz?

kaplamayı bilmiyorum ama teyp için siyah mat ojeyle tek kat üstünden geçmeden bir boyasan o silik yerleri en azından görsel olarak güzel durur. ben öyle yaptım oje yapınca silinen alan daha da büyümüyor.

Berkan76
30/01/2015, 13:56
teyp için sticker sipariş ettim kardeşim.şu an tamamen çıtaya yoğunlaştım solmuş görüntüsü beni rahatsız ediyor.sökme işini yapabilsem folyoyla kendim kaplarım ama nasıl sökeceğim işte

parola1818
30/01/2015, 14:59
Cita sag kapiya dogru cekilerek ciktigini okumustum forumda

Mert34
30/01/2015, 16:13
ben geçen bi zorladım kırılacak gibi oldu bıraktım esneme yapmıyor pek. üstteki gri çıtayı sökmek geldi aklıma belki tutan bir vida vardır ?

thefastest
30/01/2015, 17:15
Biraz meşakkatli bir işlem gibi, buyurun buradan (https://www.fiatforum.com/grande-punto-guides/293760-how-remove-dash-painting-vinyl.html) bir inceleyin...

Berkan76
30/01/2015, 20:45
Biraz meşakkatli bir işlem gibi, buyurun buradan (https://www.fiatforum.com/grande-punto-guides/293760-how-remove-dash-painting-vinyl.html) bir inceleyin...

Harbiden mesakkatli ismis kardesim;)

Gorky
30/01/2015, 23:20
abi kumaşlarla uyumlu ne güzel nadir bulunan turuncu iç paketin var.
karbon falan 10 yıl öncesinde kalmış şeylerle uğraşma boşver be :)

Mert34
31/01/2015, 02:37

yanılmıyorsam arkadaş turuncu renkte karbonla kaplamak istiyor zaten karbon fikri için konuşmuştuk

Berkan76
31/01/2015, 13:32

Renk uyumu hosuma gidiyor zaten;) ama solmalar var canimi sikan bu bu yuzden kaplatmak istiyorum kardesim:)

byadrenalin
31/01/2015, 14:45
Çıtalar geçme Tırnaklı. Bir ufak tornavida yardımı ile kenardan kastırın. Çekin kendinize yavaşca hemen çıkacaktır :)

hoksi
01/02/2015, 02:10
kaplamayı bilmiyorum ama teyp için siyah mat ojeyle tek kat üstünden geçmeden bir boyasan o silik yerleri en azından görsel olarak güzel durur. ben öyle yaptım oje yapınca silinen alan daha da büyümüyor.

Biraz daha detaylı anlatır mısınız ? Benim tuşlarda da soyulma var da.