Orijinalini görmek için tıklayınız : Grande Punto için hoparlör alacağım yardım lütfen
mobscene
29/01/2015, 16:40
Merhaba, aracımın orjinal teybine 4 adet jbl hoparlör almak istiyorum amacım temiz ses almak... Kendi hoparlörleriyle çok büyük fark olur mu?
Ön 16 cm Arka 13 cm olacak sanırım.
Ön:
https://images.hepsiburada.net/assets/OA/300/OA_1376258.jpg
Jbl Cs-6 16 Cm 2 Yollu Coaxıal Hoparlor Fiyatı - Taksit Seçenekleri (https://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-6-16-cm-2-yollu-coaxial-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otaytjblcs6&categoryId=26090)
Arka:
https://images.hepsiburada.net/assets/OA/300/OA_1376347.jpg
Jbl Cs-5 13 Cm 2 Yollu Coaxial Hoparlör Fiyatı - Taksit Seçenekleri (https://www.hepsiburada.com/liste/jbl-cs-5-13-cm-2-yollu-coaxial-hoparlor/productDetails.aspx?productId=otaytjblcs5&categoryId=26090)
Sizce orjinal teyp bunları rahatlıkla kullanabilir mi şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler...
erosistanbul
07/02/2015, 21:40
16 cmlik olanın frekans aralığı 55-20000,
13 cmlik olanın frekans aralığı 70-20000.
bu nedemektir, alt frekans basları ve üst frekans tizleri tam alamazsın. yani frekanslarda ilk rakam bası, ikinci rakam tizleri seviyelerini verir.
ilk rakam mümkün olduğunca düşük olsun ki alt seviye basları alabilesin.ikinci rakam ise mümkün olduğunca yüksek olsun ki tizleri tam alabilesin.
benim sana tafsiyem 3 yollu SONY XSGT1738F öneririm. frekans aralığı 50-24000.geçen hafta kendi elimle taktım. mdf den kasnak kesip montajladım. arkalarada 16 tak. tek farkı yan keskiyle kapı kasnağını biraz kesince işlem tamam. kapılara da bitüself yakıtım malzemesiyle kaplarsın. 10 numara olur.
gokhan demrc
07/02/2015, 22:47
merhabalar geçen hafta bende aracımın hoparlörlerini değiştirdim Sony XS-GTE1620 16cm 2 Yollu- twitter'li hoparlör taktım çok fazla işlem yapmadan eskilerini çıkarıp sonyleri direk saca akıllı vida yardımıyla sabitledim.ön ve arkalara 16 cm oluyor baya temiz ses çıkartıyorlar.sana şimdiden kolay gelsin.
Bende Ismarladım 4 Adet Haftasonu Girişicem Yazarım Sonucları D:
emrek8899
20/02/2015, 11:23
Arkadaşlar montajını yaparken rica etsem foto çekme şansınız varmı SONY XSGT1738F sipariş ettim kendim takmayı düşünüyorum birde bunlar 17 cm sıkıntı çıkarırmı
Arkadaşlar montajını yaparken rica etsem foto çekme şansınız varmı SONY XSGT1738F sipariş ettim kendim takmayı düşünüyorum birde bunlar 17 cm sıkıntı çıkarırmı
Geçen hafta taktırdım sony xs-gt1738f önlere..
arkalara 1338f taktırdım.ses baya bi güzelleşti ama yine de beklentiyi çok yüksek tutmayın.hani amfili wooferlı bi tesisat sesi çıkmıyor,ama şöyle söyliyim 25-30 lara kadar temiz bi ses geliyo,uygun bas-tiz ayarlarında.bu da bana yetiyo zaten.bi de tavsiyem hoparlör montajı sırasında önlerdeki orjinal tweeterlarla birlikte (kapı döşemelerini monte etmeden) dinleyin sesi ilkten.sonra bi de tweetersız dinleyin.kendi zevkinize göre orj tweeterları iptal de ettirebilirsiniz.kolonlarda tweeter mevcut çünkü
emrek8899
20/02/2015, 12:46
Geçen hafta taktırdım sony xs-gt1738f önlere..
arkalara 1338f taktırdım.ses baya bi güzelleşti ama yine de beklentiyi çok yüksek tutmayın.hani amfili wooferlı bi tesisat sesi çıkmıyor,ama şöyle söyliyim 25-30 lara kadar temiz bi ses geliyo,uygun bas-tiz ayarlarında.bu da bana yetiyo zaten.bi de tavsiyem hoparlör montajı sırasında önlerdeki orjinal tweeterlarla birlikte (kapı döşemelerini monte etmeden) dinleyin sesi ilkten.sonra bi de tweetersız dinleyin.kendi zevkinize göre orj tweeterları iptal de ettirebilirsiniz.kolonlarda tweeter mevcut çünkü
Arkaya olmazmi gt 1738f
Arkaya olmazmi gt 1738f
Arkaya 13 lük tavsiye ettiler arkadaşlar.arkaya olabilmesi için,sanırım kapı döşemesinde içten-görünmeyen yerden bi traşlama yapmak gerekiyormuş,bi de ince bi kasnak gerekiyor dediler.bu arada ben önlerde kasnak kullandım,arkaya 13 lükleri direkt taktık.bence aldıysanız kalsın,olmaz diye bişey yok,hem 17 liklerin sesi 13 lüklerden bariz daha fazla
emrek8899
20/02/2015, 13:14
Arkaya 13 lük tavsiye ettiler arkadaşlar.arkaya olabilmesi için,sanırım kapı döşemesinde içten-görünmeyen yerden bi traşlama yapmak gerekiyormuş,bi de ince bi kasnak gerekiyor dediler.bu arada ben önlerde kasnak kullandım,arkaya 13 lükleri direkt taktık.bence aldıysanız kalsın,olmaz diye bişey yok,hem 17 liklerin sesi 13 lüklerden bariz daha fazla
Teşekkür ederim deneyelim bakalım