Orijinalini görmek için tıklayınız : Hız sabitleyici c.c sinyal kolu
tellilizm
25/01/2015, 23:52
arkadaşlar aracım 2009 model g.punto fire active. c.c sinyal kolu almak istiyorum. nereden uygun fiyata bulabilirim.
emrek8899
26/01/2015, 00:01
da otoda 270 tl banada lazım kornam çalışmıyor ;)
sercankah
26/01/2015, 18:48
arkadaşlar aracım 2009 model g.punto fire active. c.c sinyal kolu almak istiyorum. nereden uygun fiyata bulabilirim.
sanalpazar.com da 325 tl ye gormüstüm gecenlerde.
tellilizm
26/01/2015, 22:45
bir kaç yerde 270 e buldum. galiba daha uygunu yok.
ykaya1983
27/01/2015, 09:36
İkinci el 200 tl ye satan var.Ama arayıp bir sorun sağlam mı değil mi diye.Bir de konuşursanız 150 ye de fiyatı düşer bence.
emrek8899
27/01/2015, 09:43
Hatay da cikmacida ben aradim. fiyati son 200 olur dedi saglam arkadan hasar almis aractan cikardik sorun cikarsa kargo parasini oder geri yollarsiniz dedi 70 tl icin sifirini almak daha mantikli
tellilizm
27/01/2015, 12:54
Hatay da cikmacida ben aradim. fiyati son 200 olur dedi saglam arkadan hasar almis aractan cikardik sorun cikarsa kargo parasini oder geri yollarsiniz dedi 70 tl icin sifirini almak daha mantikli
bencede 70 tl için riske girmeye gerek yok teşekürler arkadaşlar.
öle diyorsunuzda 70 tl de aktif etmeye vericeksiniz
montaj ücretide var bu işin aktivasyonuda kemalotoda anahtar teslim uygun fiyata
tellilizm
27/01/2015, 22:30
kemal otoya mail attım. sağolsun ertesigün aradı ve ilgilendi. yanlız ankara olmasından dolayı uzak yaza kadar beklersem kemal otoya yaptırmayı planlıyorum. forumdan öğrendiğim kadarıyla bu işi en iyi yapanlardan biri. ama geçen gün sanayide gezerken (niğde) bu işi yapabilen ustayla tanıştım( bir kaç kez taktığını söyledi) aracım fire active olduğunu söyledim ona tesistta gerekir diyince güvenilir geldi. kolu sen al bende işçilik olarak 200tl alırım dedi. pazarlıkla 150 olur sanırım. ne yapacağımı bilemedim. açıkcası aracımda hız sabitleme olmasını çok istiyorum ama yaza kadarda kullanmayacağım yani acelesi yok.
ykaya1983
27/01/2015, 23:19
Takmasına 200 tl demesi gerçekten fazla olmuş.Ne var ki takmasında ben bile yarım saatte hallederim.
tellilizm
27/01/2015, 23:41
eksik yazdım sanırım. sadece kol takmak için değil tesisat çekme ve aktivasyonda içinde.(yinede fazla gibi)niğde küçük bir şehir sanayiside açıkcası pek güven vermiyor. forumu nezamandır takip ediyorum aktivasyon için 2 satırlı ve 3 satırlı programlardan bahsediliyor. açıkcası usta bunların nekadarını biliyor bilmiyorum. bu işi mersin veya konyada yapan varmı?
ykaya1983
28/01/2015, 00:11
eksik yazdım sanırım. sadece kol takmak için değil tesisat çekme ve aktivasyonda içinde.(yinede fazla gibi)niğde küçük bir şehir sanayiside açıkcası pek güven vermiyor. forumu nezamandır takip ediyorum aktivasyon için 2 satırlı ve 3 satırlı programlardan bahsediliyor. açıkcası usta bunların nekadarını biliyor bilmiyorum. bu işi mersin veya konyada yapan varmı?
Tesisat çekme de sigorta kutusunun arkasından sinyal koluna kablo çekme.Çok zor değil yani.Sağolsun alibey bize de öğretti.Ama bence sen bir bilene yaptır.Konuya yabancısın galiba.
tellilizm
28/01/2015, 12:44
Haklisin aslında parçaları alıp taksam bile iş aktif etmede oda programa bakar.oda beni aşar :) arkadaşlar çok soru soruyorum farkındayım ama bu programı nasıl bulabiliriz.
ozkancavus5916
28/01/2015, 14:41
tesisat ve aktif etme ortalama 30-45 dk sürüyor . benim araca kol almadım direksiyon tuş takımından kullanıyorum gayette güzel ilerde kol alıcam kısmetse .
ecuadorm
28/01/2015, 16:41
kemal otoya mail attım. sağolsun ertesigün aradı ve ilgilendi. yanlız ankara olmasından dolayı uzak yaza kadar beklersem kemal otoya yaptırmayı planlıyorum. forumdan öğrendiğim kadarıyla bu işi en iyi yapanlardan biri. ama geçen gün sanayide gezerken (niğde) bu işi yapabilen ustayla tanıştım( bir kaç kez taktığını söyledi) aracım fire active olduğunu söyledim ona tesistta gerekir diyince güvenilir geldi. kolu sen al bende işçilik olarak 200tl alırım dedi. pazarlıkla 150 olur sanırım. ne yapacağımı bilemedim. açıkcası aracımda hız sabitleme olmasını çok istiyorum ama yaza kadarda kullanmayacağım yani acelesi yok.
Montaji 50 tl ye halletmistim gecen yil mart ayinin sonunda. 200 de neymiş. 45 dk lik iş en fazla. sizde tesisat cekilmeside gerekiyor hadi onunla birlikte 70 ya da 80 olsun. 150-200 cok fazla. Sakin vermeyin.
Ilave olarak. Parcayi alin guvendiginiz bir yerden. Bagajinizda dursun. Istanbula yolunuz dusecek olursa eger onceden bana mesaj atin.
Haklisin aslında parçaları alıp taksam bile iş aktif etmede oda programa bakar.oda beni aşar :) arkadaşlar çok soru soruyorum farkındayım ama bu programı nasıl bulabiliriz.
Forumdaki arkadaşlar genelde kablo ve programı benden tedarik ediyor isterseniz size de bu konuda yardımcı olurum.
tellilizm
28/01/2015, 23:02
arkadaşlar forumda yeni olmama rağmen gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok teşekür ederim. niğde küçük şehir ve sanayiside çok küçük bu yüzden bu işleri yapan sayısı az(yapabilirlermi eminde değilim) dolayısıyla ne tuttururlarsa söylüyorlar. çok şükür internet varda sizin gibi dostların yardımları sayesinde bilgileniyoruz. bunca fikir alışverişinden sonra sizinde yardımınızla bu işi kendim yapmaya karar verdim.ama araçta kesme biçme işleminden kaçınmaya çalışıyorum kollu bu işi yaparsamda biraz tuzlu oluyor. bana en mantılısı ve kullanışlılık açısından direksiyondaki tuşları kullanmak bunun içinde ali beye mesaj attım cevap bekliyorum. malzemeleri tedarik ettiğimde bilgileriniz ve yardımlaınızla inşallah bu işi halledebiliriz :)
orontes84
28/01/2015, 23:10
takipteyim duruma göre bende cc yaptırmak istiyorum
tellilizm
29/01/2015, 00:14
ali bey bütün mesajlarıma içtenlikle cevap verdi sağolsun. devre ve kablo vs işlerinde anlaştık. ali beyin ve forumun yardımlarıyla bu işi halledebilirsek buradan paylaşırım. ilginizden dolayı teşekür ederim arkadaşlar
montaj ücretide var bu işin aktivasyonuda kemalotoda anahtar teslim uygun fiyata
Ne kadar montaj dahil fiyatı
tellilizm
15/02/2015, 20:06
en sonunda benımde aracımda hız sabıtleme var artık. ali abi sayesinde. herkese teşekürler aracımı yenı almışım sanki :)
oktayozturk
15/02/2015, 20:09
active 1,3 aracım var hız sabitleyici taktırmanın maliyeti nedir acaba Not:istanbuldayım
tellilizm
15/02/2015, 20:24
ben malzemeleri ali abiden temin ettim kendisiyle iletişime geçin isterseniz:)
ben malzemeleri ali abiden temin ettim kendisiyle iletişime geçin isterseniz:)
Hayirli olsun hocam :) kendiniz mi taktiniz?
tellilizm
15/02/2015, 22:34
Teşekürler.Yardım aldım ama zor bişey olmadığını anladım. zaten ali abi detaylı bır şekilde(resimli) word belgesinde anlatmış. takıldığımız yerdede telefonla yardımcı oldu. eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.
Teşekürler.Yardım aldım ama zor bişey olmadığını anladım. zaten ali abi detaylı bır şekilde(resimli) word belgesinde anlatmış. takıldığımız yerdede telefonla yardımcı oldu. eliniz yatkınsa yapabilirsiniz.
Ben de verdim siparisi Ali beye. Elim yatkin oldugundan cesaretlenerek verdim. Ve sizin gibi takanlar da ilham kaynagi oluyor. İnsaallah takariz bakalim :)
Merhaba Arkadaşlar,
Bende dün en sonunda Punto Evo Active sahibi oldum hız sabitleyici ile bende ilgileniyorum sanırım bu konuda en tecrübeli kişi Ali bey kendisi yardımcı olursa çok sevinirim. Ankara'dayım direkt yönlendirebileceği biri varsa en kısa sürede yaptırmak istiyorum.
Merhaba Arkadaşlar,
Bende dün en sonunda Punto Evo Active sahibi oldum hız sabitleyici ile bende ilgileniyorum sanırım bu konuda en tecrübeli kişi Ali bey kendisi yardımcı olursa çok sevinirim. Ankara'dayım direkt yönlendirebileceği biri varsa en kısa sürede yaptırmak istiyorum.
Direk yönlendireceğim Ankarada tek yer var orasıda femoli :) Mehmet abi mesaj yazarsanız döner size.
Sitesini Google'da arattım buldum sanayiye gittiğimde adınızı vermem veya forum adını söylemem yeterli olur mu önce yaptırmam gereken bir kaç ufak arıza var sonrasında biraz özellik katmak istiyorum aracıma da ilginiz için çok teşekkürler ayrıca.
active 1,3 aracım var hız sabitleyici taktırmanın maliyeti nedir acaba Not:istanbuldayım
Bende istanbulda soruşturuyorum ne zamandır ccli sinyal kolu 300-350 lira civarları ama forumun anlaştığı aloparca diye bir yer var 270den veriyor onun aşağısında rastlamadım zaten...... montajıydı aktifleştirmesiydi tahminen 400ü bulur..........
Bende istanbulda soruşturuyorum ne zamandır ccli sinyal kolu 300-350 lira civarları ama forumun anlaştığı aloparca diye bir yer var 270den veriyor onun aşağısında rastlamadım zaten...... montajıydı aktifleştirmesiydi tahminen 400ü bulur..........
bi site de 250 tl cc kolu 30 tl kapak haberiniz olsun
isterseniz özelden link atarım
Linkini bana gönderir misiniz parça sıfır mı çıkma kullanılmış mı
Linkini bana gönderir misiniz parça sıfır mı çıkma kullanılmış mı
özelden link attım.
banada link atarmısınız. teşekkür ederim.
banada link atarmısınız. teşekkür ederim.
linki atıyorum hocam
isterseniz özelden link atarım
Memnun olurum......
tellilizm
27/03/2015, 18:06
Bence kola gerek yok arkadaşlar ben direksiyon daki kanal değiştirme tuşlarini kullandım hem daha kullanışlı hem maliyeti çok daha düşük hem de istenildiğinde eski haline dönebiliyor. zaten ali abinin yaptığı devre cuk diye oturuyor. Bence sağlam kolunuzdan bozulana kadar vazgeçmeyin ne zaman bozulur ozaman kol alırsınız tabi bu benim fikrim :)
levent06y
27/03/2015, 20:18
Bence kola gerek yok arkadaşlar ben direksiyon daki kanal değiştirme tuşlarini kullandım hem daha kullanışlı hem maliyeti çok daha düşük hem de istenildiğinde eski haline dönebiliyor. zaten ali abinin yaptığı devre cuk diye oturuyor. Bence sağlam kolunuzdan bozulana kadar vazgeçmeyin ne zaman bozulur ozaman kol alırsınız tabi bu benim fikrim :)
Teyp fonksiyonlari calisiyormu?yoksa iptalmi oluyor
tellilizm
27/03/2015, 20:33
sağ taraftaki tuşlar iptal hocam ama dediğim gibi istenildiğinde eski haline dönülebilir. ben kol bozulmadan değiştirmemek adına direksiyon tuşlarını kullandım. kol bozulursa( zamanla bozuluyor kronik sanırım sitede bir çok sorun yaşayan arkadaş var) cc kol alıp orjınale dönerim diye düşünüyorum :)
tellilizm kardeş. senin dediğin nasıl oluyor. bilgi verirsen memnun oluruz.
tellilizm
27/03/2015, 23:53
direksiyon göbeğini sökülüyor. ali beyden alınan devre takılıyor daha sonra c.c tesisatı çekiliyor( tesisat dediğim soketten bir pini çıkarıp baska bir yere takıyosunuz) arabaya elm327 bağlanıp c.c aktif ediyosunuz.kabaca anlatacak olurak bu şekilde. sitede gereken açıklama var tesisat çekme ile ilgili ali beylede iletişime geçerseniz size daha sağlıklı bilgi verecektir
direksiyon göbeğini sökülüyor. ali beyden alınan devre takılıyor daha sonra c.c tesisatı çekiliyor( tesisat dediğim soketten bir pini çıkarıp baska bir yere takıyosunuz) arabaya elm327 bağlanıp c.c aktif ediyosunuz.kabaca anlatacak olurak bu şekilde. sitede gereken açıklama var tesisat çekme ile ilgili ali beylede iletişime geçerseniz size daha sağlıklı bilgi verecektir
murat hocam ali hocadan'dan aldığın devre tam oturuyor mu bir de direksiyonda yapılanlar kolun bütün işlevini yerine getiriyor mu
tellilizm
28/03/2015, 00:43
hocam cuk oturuyor. kolla aynı işlevi görüyor tek eksisi hız sabitleme sürekli açık kalıyor. sürekli açıktan kastım hız sabitleme sürekli on modda istenildiğinde devreye alınıyor istenildiğinde devre dısı bırakılıyor ama sürekli hız sabitleme ışığı yanıyor. kolluda istenildiğinde kapatılabılıyor. ben çok memnunum abartımı olur bilmem ama kollu olsa bukadar kullanımı kolay olmazdı diye düşünüyorum.
ANTALYADA CRUİSE CONTROL Ü AKTİF EDEBİLECEK ARKADAŞLAR VARMI?
besyo3454
21/01/2016, 21:20
Direksiyona nerde işlem yaptırabilirim devreyi nerden alabilirim
D6603 cihazımdan gönderildi
Arkadaşlar yeni konu açmadan sormak istediğim bir konu var. Yedekdunyasi.com isimli bir yedek parça sitesi var. Buradan alış veriş yapan var mı? Fiyatlar uygun gözüküyor. https://www.yedekdunyasi.com/fiat-yedek-parcalari.html
bana da cc sinyal kolu lazım
akbabamesut
21/08/2017, 23:20
selamın aleykum arkadaşlar CRUİSE CONTROL yaptırmak veya kendi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum ama bazı sorumlulukları var dikkat etmeniz gerekir. Kendi aracıma yaptım yaptırmak isteyenler ulaşsın bana
PpcXeKof9_g
selamın aleykum arkadaşlar CRUİSE CONTROL yaptırmak veya kendi yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olurum ama bazı sorumlulukları var dikkat etmeniz gerekir. Kendi aracıma yaptım yaptırmak isteyenler ulaşsın bana
https://www.youtube.com/watch?v=PpcXeKof9_g
ne gibi sorumlulukları var hocam?