Orijinalini görmek için tıklayınız : Lada
EMRE ALTINOK
22/01/2015, 09:31
Selamlar, lada bu yıldan itibaren yeniden türkiye de satışta. En küçüğünden en büyüğüne tüm modeller 1600cc 8v. henüz fiyatlar açıklanmadı. lada.com.tr adresinde belirtilen modellerin bazı STANDART donanımlarını yazıyor, yorumlarınızı bekliyorum.
-Elektronik Ateşleme
-Kumaş Döşeme
-Bagaj Aydınlatması
-Bijon Anahtarı
-Arka Kapılar Çocuk Kilidi
-Emniyet Kemeri Uyarı Sistemi
-Merkezi Kilit
-Çalıştırma ve Kapı Kilidi İçin Tek Anahtar
- Jantlar Kapakları
-Ön emniyet kemeri yüksekliğini ayarlama
-Atermal cam
-Preslenmiş Tam boyutlu yedek lastik
benzinli Renault dacia motoru var demek ki,
siz olsanız renult mu dacia mı bu rus aracını mı alırsınız,
dacia'da ucuz, benzinli de,
hani ben bu saatten sonra benzinli araç almam için, Türkmenistan'a taşınmam lazım ama orda da asgari ücret her halde 100 dolardır.
lada artık renault grubu ile oratak yani donanım fakiri olmaz ama bizim memlekette bu aracı sıfırını 25000 tl. ye verecekler dedikodusu çıktı olmaz çünkü rakipleri rekabet kurulana bir başvurur fiyatlar eşitlenir yani en yakın emsaline varır yine 45.000 olur am çok güzel araç bence düşünülür
ahhh ah efsane samaram vardı bir zamanlar çok kahrımı çekti onun için her zaman lada ya ayrı bir sevdam vardır :)
Bence Ruslardan savaş teknolojisi hariç bir şey alınmaz..
Bence Ruslardan savaş teknolojisi hariç bir şey alınmaz..
öyle deme abi Lada Samara ve Vega efsane arabalardır.Hele ki Niva gibi 4x4 ve halen arazilerde kullanılan araçlar gayet sağlam ve uzun ömürlü.Tabii safkansa.
Ancak Renault ortaklığı sorun yaratır mı bilemiyorum çünkü Dacia'nın durumu ortada. Bu yeni araçlar Dacia'dan da kötü olabilir mi şüphesindeyim.Ancak araçlarda Esp standart,koltuk ısıtma mevcut ve tasarıma baktığında hiç te fena durmuyor.Lada uzun zamandır satışta yok bu yüzden kulak aşinalığımız yok.Belki bu yüzden pek sıcak bakamıyoruz.
Ben şahsen eğer 25-30 civarı sıfır fiyat biçerlerse peynir ekmek gibi satar diye düşünüyorum. 40bin liraya kimse Lada almaz.