Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.4 t-jet (dyn,emt) - 1.4 turbo emotion farkları

snnongn
21/01/2015, 01:00
Arkadaşlar araçta yağmur park sensörü, elektrikli katlanır aynlara, hill holder gibi belirleyici özellikler var bu aracın t-jet dynamic mi turbo emotion mu olduğunu nasıl anlarız? Farkları nedir? Bir de anlaştığım arkadaşım emotion olduğunu söylüyor ikisinde de emotion var mıdır?

Ayrıca kullanan arkadaşlar benzin tüketimleri ve karşılaşacağı sorunlar hakkında bilgi verirse sevinirim.

cdogu
21/01/2015, 02:16
Punto'nun Turbo Benzinli versiyonunda Emotion yoktur. 1.4 T-Jet Dynamic(ki bunlar 5 kapılı olurlar) ve T-Jet Sport(3 Kapı) olmak üzre iki donanım var.

Emotion bildiğim kadarıyla Multijet dizel motorda var.

bahsettiğiniz Bravo ise iş değişebilir.

Gorky
21/01/2015, 03:12
bravo'dan bahsediyosunuz galiba. hiçbir punto'da elektrikli katlanır ayna yok. bravoda var mı tam bilmiyorum. yağmur sensörüde pek bulunmaz puntoda..
bravo'dan bahsediyosanız o kesin emotion'dır bu arada.

snnongn
21/01/2015, 08:06
Bravodan bahsediyorum. Sahindende kriterleyince 1.4 t-jet donanimlar arasinda emotion yoktu. Emotion 1.4 turboda vardi. Ama arkadasim arabanin hem tjet hem emotion oldigunu soyledi kafam karisti

SM-G710 cihazımdan gönderildi

CMasteR
21/01/2015, 20:08
tjet emotion Linealarda var. Ayrıca Benim Tjet pntomda yağmur sensörü park sensörü vb. zımbırtılar mevcut :D

bora.sen
21/01/2015, 20:33
bahsettiginiz donanim ozellikleri dinamic de ek paketler alinarak olabiliyor,emition da ise standart gelir
sadece emitiona özel ic kapi acma kollarinda isiklandirma bulunur.
emitionlarda arka koltukta kol dayama vardir
emition jantlari dinamikten farklidir
aklima gelenler bunlar :)

9lt civari yakiti olur,kronik problemi yoktur

iPhone 'den aracılığı ile gönderildi

snnongn
21/01/2015, 23:45
bahsettiginiz donanim ozellikleri dinamic de ek paketler alinarak olabiliyor,emition da ise standart gelir
sadece emitiona özel ic kapi acma kollarinda isiklandirma bulunur.
emitionlarda arka koltukta kol dayama vardir
emition jantlari dinamikten farklidir
aklima gelenler bunlar :)

9lt civari yakiti olur,kronik problemi yoktur

anladım hocam, şöyle iki adet fotoğraf jant ve kapı açma kolunu(anlamnız zor ama) atsam anlayabilir miyiz?
İstanbulda olduğumdan araca ailem bakıyor, ben çözemedim hangi model olduğunu : ) emotion dendi ama t-jet emotion dendi o kafamı karıştırdı : )

bora.sen
22/01/2015, 11:08
anladım hocam, şöyle iki adet fotoğraf jant ve kapı açma kolunu(anlamnız zor ama) atsam anlayabilir miyiz?

İstanbulda olduğumdan araca ailem bakıyor, ben çözemedim hangi model olduğunu : ) emotion dendi ama t-jet emotion dendi o kafamı karıştırdı : )

jantlar emition jantidir :)

bora.sen
22/01/2015, 11:17
emotion sadece donanim seviyesidir

t-jet emotion ise ; yakit olarak benzinli,donanim olarak emotion demektir

snnongn
22/01/2015, 15:51
emotion sadece donanim seviyesidir

t-jet emotion ise ; yakit olarak benzinli,donanim olarak emotion demektir

Anlaşıldı hocam sağolasın karşılaştırınca jantlardan emotion olduğu anlaşılıyor dediğiniz gibi : )

9Lt benzin biraz çok geldi ama bakalım kullanım tarzına göre kendimiz ayarlicaz artık

CMasteR
27/01/2015, 09:37
9 lt ortalama hiç görmedim bugüne kadar :)

snnongn
27/01/2015, 09:41
9 lt ortalama hiç görmedim bugüne kadar :)
Iyi anlamda mi ne anlamda hocam yapma etme : )

CMasteR
27/01/2015, 10:00
O kadar ser kullandığımda oldu 8-8.5 max üzerine hiç çıkmadım :) hatta canlı bi resim atayım arabadayım :)

https://goo.gl/iGUGMf

Şehir içi istanbul buyur :)

CMasteR
27/01/2015, 10:00
Resim görünmüyor sanırım şuan ortalamam 7.1 ama çok trafikteyim bu ara ;)

erdiyilmaz
27/01/2015, 11:15
Resim görünmüyor sanırım şuan ortalamam 7.1 ama çok trafikteyim bu ara ;)

Tamamdır url de sıkıntı varmış, resim görünüyor ;)

snnongn
27/01/2015, 13:06
O kadar ser kullandığımda oldu 8-8.5 max üzerine hiç çıkmadım :) hatta canlı bi resim atayım arabadayım :)

https://goo.gl/iGUGMf

Şehir içi istanbul buyur :)
vay gayet iyymis ya hazir benzin de ucuzlamisken gaza biraz daha basmak lazim bence :))

hocam bu arada 1.4 t-jet bravo icin konusuyoruz, 1.4 fire sanirkm sizinki.. 9 derken tjet dedik ama

CMasteR
27/01/2015, 13:07
Aracım tjet sport üstad

snnongn
27/01/2015, 21:33
Aracım tjet sport üstad
cok iyi ortalama yakalamissiniz hocam o zaman fabr verilerini alt ust etmisiniz : )