Orijinalini görmek için tıklayınız : Punto Evo Ampul Değişimi Hakk. Yardım!!!
hacksony
20/01/2015, 00:05
Arkadaşlar iyi forumlar. 2010 evo dynamic aracımın gündüz far ampullerini turuncu ampulle ve far ampullerini de beyaz ampul ile değiştirmek istiyorum.Gündüz far ampulleri için tavsiyeleriniz var mıdır ? ayrıca uzun ve kısalar için 2 ayrı mı almam gereklidir. osram düşünüyorum marka olarak 55w h4 yardımlarınızı bekliyorum
gündüzlerde osram turuncu takılı benim araçta. uzun ve kısa farlar tek ampul bizim araçlarda . beyaz renk tutmaz ama osram braker var veya philips diamond vision beyaza yakın ışık veriyor diyorlar. osram biraz daha açık sarı gece için görüşü iyi philips ise yağmurlu havada beyaz olduğu için göstermiyormuş yolu kullanmadım bilmiyorum yorumlar böyle
hacksony
20/01/2015, 00:50
Hocam sagolun osramin ayni urunu vardi aklimda teyidi iyi oldu yarin osram turuncu bakacagim sanayide , internetten alabilecegim biyer var midir ?
hacksony
20/01/2015, 00:53
gündüzlerde osram turuncu takılı benim araçta. uzun ve kısa farlar tek ampul bizim araçlarda . beyaz renk tutmaz ama osram braker var veya philips diamond vision beyaza yakın ışık veriyor diyorlar. osram biraz daha açık sarı gece için görüşü iyi philips ise yağmurlu havada beyaz olduğu için göstermiyormuş yolu kullanmadım bilmiyorum yorumlar böyle
Birde hocam turuncu ampulun degerleri nedir watt ve voltaj ?
ibrahim oyali
20/01/2015, 01:23
Merhaba; Dün aracıma osram breaker unlimited (H4)ampullerinden aldım, görünüşü çok güzel oldu, gece sürüşü ve aydınlatması çok iyi tavsiye ederim.
Park ampulleri içinde osram cool blue t10 dipsiz ampul siparişi verdim bakalım parklar nasıl olacak.
Merhaba; Dün aracıma osram breaker unlimited (H4)ampullerinden aldım, görünüşü çok güzel oldu, gece sürüşü ve aydınlatması çok iyi tavsiye ederim.
Park ampulleri içinde osram cool blue t10 dipsiz ampul siparişi verdim bakalım parklar nasıl olacak.
Cool blue yu takınca foto paylaşabilir misiniz?bende de nb unlimited var,içine uyumlu bi park lambası almak istiyorum
Sent my iPad using
bu ampulleri takmak için ekstra başka bir şeye ihtiyaç duyulmuyor değil mi? bir de bazı sitelerde bu ampul için (osram) ömrü kısa şeklinde yorumlar var, gerçekten öyle mi?
hacksony
20/01/2015, 17:08
dostlar bende bu sabah turuncu ampul taktım garajımda mevcut gece fotoğrafını da paylaşıcam çekince ayrıca parklarıda beyaz ampul ile değiştirdim. nasipse bu hafta içinde sislere kafamdaki gibi ampul bulursam alıcam sanayide bugün aldığım yerde sarı vardı fakat mavimsi beyaz istediğimden taktırmadım bu arada takan abimiz narva mı 4500k önerdi sizin öneriniz nedir?
aracım siyah
renk olarak sis+park + far kombinasyonu önerecek olan deneyimli ustalardan yardım bkliyorum
Arkadaşlar iyi forumlar. 2010 evo dynamic aracımın gündüz far ampullerini turuncu ampulle ve far ampullerini de beyaz ampul ile değiştirmek istiyorum.Gündüz far ampulleri için tavsiyeleriniz var mıdır ? ayrıca uzun ve kısalar için 2 ayrı mı almam gereklidir. osram düşünüyorum marka olarak 55w h4 yardımlarınızı bekliyorum
Kemal Otoya bir danışın
Gündüz Farı Turuncu T20 General Electric « Kemal Oto Aksesuar Modifiye Tuning (https://www.kemaloto.com/gunduz-fari-turuncu-t20-general-electric-pmu771)
Kendi soruma kendim cevap veriyim bari :) cidden internette bahsettikleri gibi osram breaker unlimited normallerden cok daha az gidiyormus. hatta urunun kutusunun arkasinda bunu acikca da paylasmislar. asagida fotosunu gorebilirsiniz. (lifetime bolumune bakarsaniz kirmiziyla gosterilen osram digeri normal ampul)
benim simdiki sorum ise yolu iyi aydinlatan ve omru nispeten uzun giden bir H4 ampul var midir?
https://.imageshack.com/v2/15/01/21/13e4bee7c6ae4b981aa146075d186c8f.jpg