Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı altlarındaki Giugiaro yazısı

EMRE ALTINOK
14/01/2015, 22:30
Selam forum, benim kapılardaki giugiaro kabartmalı yazılar kendini bırakmış.kabartma kısmı çıkmaya başladı alttaki yapışkan kısım zımba gibi duruyor. yazı kısmını elimle bastırdım tutmuyor.. boyaya vs. zarar vermeden nasıl çıkartabilirim? ikisini de.

cdogu
14/01/2015, 22:34
Selam forum, benim kapılardaki giugiaro kabartmalı yazılar kendini bırakmış.kabartma kısmı çıkmaya başladı alttaki yapışkan kısım zımba gibi duruyor. yazı kısmını elimle bastırdım tutmuyor.. boyaya vs. zarar vermeden nasıl çıkartabilirim? ikisini de.

atas resinol tavsiye edebilirim. Ürün folyo atıklarını çıkartabiliyor. Perpa'da Erdem Boya'dan ya da internetten sipariş edebilirsin.

Onun dışında o giugiaro yazılarını yapıştırmak için 3m adhessive çift taraflı bant tavsiye ederim. Yüzey temiz olursa eğer zamk gibi tutunur.

thedetailing
26/01/2015, 17:00
Merhaba,
Bahsettiğiniz logoyu gövdeden ayırabilmek için önce diş ipiyle biraz gevşetip çekebilirseniz, gövdeden ayrılan kısmını kerpeten veya kargaburun yardımıyla tutarak gövdeye dik açıyla yavaşça çekerek boyaya zarar vermeden ayırabilirsiniz.
Ardından çift taraflı bant kısmını parmağınızın ucuyla yavaş yavaş sıyırınız.
Geride kalan yapışkanları önce isopropil alkolle silin. Daha sonra herhangi bir markanın zift reçine yapışkan çıkarıcısı ürününü sıkın. Çözene kadar temiz bir bezle elinize değdirmeden ovalayın.
Umarım yardımı olmuştur.