Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Göğüs çıtası karbon kaplama

Berkan76
13/01/2015, 15:13
Renk uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz?

amoleddarkness
13/01/2015, 17:34
Bence güzel yapılabilir☺

Medii
13/01/2015, 17:44
Bence sırıtmış ama çalışma çok güzel renk farklı bir renk daha koyu olsaymış daha güzel gözükür diye düşünüyorum.

Berkantonlu
13/01/2015, 20:05
siyah karbon herzaman daha güzel durur..buna uygun birkalç küçük led çalışmasına ilaveten güzel bir ambians yakalanabilir arac içinde bence turuncu çok boğar

cgty2014
13/01/2015, 21:12
siyah karbon herzaman daha güzel durur..buna uygun birkalç küçük led çalışmasına ilaveten güzel bir ambians yakalanabilir arac içinde bence turuncu çok boğar

Grande punto için bir kaç küçük led fikri verseniz ne güzel olurdu :)

Berkantonlu
13/01/2015, 21:21
Grande punto için bir kaç küçük led fikri verseniz ne güzel olurdu :)

gp im var iken nedense iç çalışmalar yapmamıştım hiç :D ama bir puntoda olmazsa olmaz birşey bence koltuk altına bir beyaz led yapın ön koltukların ortasına koyarsanız iki tarafada loş bir ışık verecektir..bunun dışında en azından vites çevremiz aynı ..kenarlarına fitilsiz bir neon kablo güzel durucaktır..kokpit içinde yapan çeken arkadaşlar var onlardan yardım alırsanız daha sağlıklı olur ben gp mi satalı 2 sene oldu neredeyse :(

gp mide evomuda özledim valla :D

Berkan76
13/01/2015, 21:51
[QUOTE=Medii;949006]Bence sırıtmış ama çalışma çok güzel renk farklı bir renk daha koyu olsaymış daha güzel gözükür diye düşünüyorum.[/QUOTE

hocam yanlış anlaşıldım galiba:)
aracın orijinal çıta rengi turuncu ben de o yuzden orijinalliği bozulmasın diye turuncu düşünüyorum
internette bir sitede bulduğum en yakın renk bu:)]

cgty2014
17/01/2015, 11:32
gp im var iken nedense iç çalışmalar yapmamıştım hiç :D ama bir puntoda olmazsa olmaz birşey bence koltuk altına bir beyaz led yapın ön koltukların ortasına koyarsanız iki tarafada loş bir ışık verecektir..bunun dışında en azından vites çevremiz aynı ..kenarlarına fitilsiz bir neon kablo güzel durucaktır..kokpit içinde yapan çeken arkadaşlar var onlardan yardım alırsanız daha sağlıklı olur ben gp mi satalı 2 sene oldu neredeyse :(

gp mide evomuda özledim valla :D

Eski gp nizde güzelmiş :) Elimden gelse şu elektrik işleri biraz vites kenarına turuncu neon kablo düşünüyorum ön iç kapı tutamaçlarına aynı şekilde ışık ayak aydınlatması falan düşünüyorum ama dışarıdan fiyat alınca insan vazgeçiyor :noexpression:

punto57
17/01/2015, 11:40
Renk uyumu hakkında ne düşünüyorsunuz?
valla uygulyabildiysen helal olsun,
adamı delirtiyor çünkü,

bu işten para bile kazanabilirsin

Mert34
17/01/2015, 11:49
Bulmuşsunuz hocam :) ben hala yapamadım siz nasıl yaptığınızı bana da anlatırsınız artık :)

Berkan76
17/01/2015, 18:34
Bulmuşsunuz hocam :) ben hala yapamadım siz nasıl yaptığınızı bana da anlatırsınız artık :)

pazartesi parça siparişi vericem ben kendime güvenemem böyle incelik isteyen işlerde:) döşemeciyle görüştüm ona yaptırıcm buyuk ihtimalle:)