Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Klima iyi ısıtmıyor sebebi nedir

bycene
05/01/2015, 23:45
malum kış aylarındayız aracımın kliması bir türlü istediğim sıcaklığa ulaşmıyor birde ufaklık var malum ziyaretler vs olunca mecburen klima kullanmam gerekiyor ancak ıyı ısıtmaması suan ıcın sorun halınde bu sorun nedir nasıl çözülür arkadaşlar ?

fawori
07/01/2015, 02:42
aracın termometresi bozulmuş olabilir gerçi gp lerde sık görülen problem

Berkantonlu
07/01/2015, 02:45
malum kış aylarındayız aracımın kliması bir türlü istediğim sıcaklığa ulaşmıyor birde ufaklık var malum ziyaretler vs olunca mecburen klima kullanmam gerekiyor ancak ıyı ısıtmaması suan ıcın sorun halınde bu sorun nedir nasıl çözülür arkadaşlar ?

:D üfle üfle ısınır araba

byadrenalin
07/01/2015, 09:13
Termostatı değişin ve antifirizinizi yenileyin. Eski arabamda bende böyle sorun yaşamıştım. Termostatı değiştikten sonra içinde terlemeye başlamıştım :)

Castell
07/01/2015, 09:26
Klima kompresörü devreye girdiğinde hava dolaşıma gireceği için bir miktar soğuk üfleyebilir.... klima kompresörünü devreye almadan sadece kalorifer şeklinde üfletirseniz motordan doğrudan sıcak havayı alacağı için daha sıcak üfler...... Ancak kompresörü devreye almazsanız bu şekilde havanı nemini tam olarak alamayacağı için camlarınızda buğulanma olabilir......

bycene
07/01/2015, 10:09
:D üfle üfle ısınır araba

Hahaha 😄

Tepetaklak ile gonderildi :)

bycene
07/01/2015, 10:11
Termostatı değişin ve antifirizinizi yenileyin. Eski arabamda bende böyle sorun yaşamıştım. Termostatı değiştikten sonra içinde terlemeye başlamıştım :)

AntifiriZi daha yeni yeniledim aslinda bide termostati deniyecegm sanirim bu durumda

Tepetaklak ile gonderildi :)