Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni araç
volkan3535
29/12/2014, 23:27
2 sene keyifle bindiğim puntomu bugün itibariyle başka bir araçla değiştirmeye karar verdim, araç kısmetse haftaya pazartesi teslim edilecek, bu forumda çok fazla etkin olmasam da yazılanları devamlı takip ettim, çok fazla yararlı bilgi edindim, herkese sonsuz teşekkür ederim.
erdiyilmaz
29/12/2014, 23:33
2 sene keyifle bindiğim puntomu bugün itibariyle başka bir araçla değiştirmeye karar verdim, araç kısmetse haftaya pazartesi teslim edilecek, bu forumda çok fazla etkin olmasam da yazılanları devamlı takip ettim, çok fazla yararlı bilgi edindim, herkese sonsuz teşekkür ederim.
Yeni aracınız hayırlı olsun, hangi araca geçiş yapıyorsunuz?
volkan3535
29/12/2014, 23:34
sağol hocam focus kısmetse
Hayırlısı olsun. yeni aracınız nedir?
volkan3535
29/12/2014, 23:37
focus hocam
erenemre
29/12/2014, 23:56
güzel bir seçim hayırlı olsun octavia ya 10 basar hem tip hem konfor bakımından
volkan3535
30/12/2014, 00:01
Sağolun hocam Allah sizlere daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah
güzel bir seçim hayırlı olsun octavia ya 10 basar hem tip hem konfor bakımından
Emre Bey, yanlış anlamayın sizi eleştirmek için yazmıyorum size ne yapıp yapmayacağınızı söylemek de bana düşmez ama bence adamların ekmeğine yağ sürüyoruz böyle yaparak. O konuya, mesajı ilk gördüğümde ben de tepki vermiş 2 3 mesaj yazmıştım ama konu uzadı da uzadı. Biz neyin ne olduğunu biliyoruz. Söylenecek çok şey var ama boş verelim, herkes mutlu olduğunla birlikte olsun ;).
Sağolun hocam Allah sizlere daha iyilerine binmeyi nasip eder inşallah
Güzel seçim. yeni kasa mı?
volkan3535
30/12/2014, 00:41
evet hocam makyajlı kasa
evet hocam makyajlı kasa
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Araç değiştirdiniz diye forumu terk etmenize gerek yok ama burada herkese yer var :)
volkan3535
30/12/2014, 00:45
eyvallah hocam :)
bende aracımı değiştirdim ama halen buradayım :) bu siteyi seviyorum grande puntomu tanıyana kadar çok faydasını gördüm arkadaşların, ben tercihimi yeni civic sedan lpg den yana kullandım allah araçlarımızı kazadan beladan korusun, aracım değişsede takibe devam.