Orijinalini görmek için tıklayınız : Direksiyondan tus takimi ile cruize control
ozkancavus5916
26/12/2014, 20:00
Bugun halil arkadasim ile hiz sabitleyici montaji yaptik . Test surusu yaptiktan sonra tekirdag yolu marmaraereglisi arasi ve tekrar ayni guzergahta kullandim toplam 90km de 3.6 ile 3.9 arasi yakit kullanimi oldu cok rahatlik
Hayirli olsun :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Badi hayırlı olsun :)
Valla Ali kardesim konusmustuk seninle gectigimiz yaz icin kismet olmadi yolu dusuremedim oraya uzuldum valla ama cok istiyorum :)
ozkancavus5916
26/12/2014, 20:34
Sglun cok super bisey
Valla Ali kardesim konusmustuk seninle gectigimiz yaz icin kismet olmadi yolu dusuremedim oraya uzuldum valla ama cok istiyorum :)
Napalım Emre bey sağlık olsun. Yolunuz düşerse hallederiz :)
Merhaba arkadaslarlar, bende taktırmak istiyorum hız sabitleyici ama ne kadar maliyeti olur nasıl performans alırım onu arastırmak istedim yardımcı olursanız sevinirim
Hem üstteki sorunun cevabını hemde tüm puntolara oluyor mu? 2012 1.4 easy manuel aracıma takılabilir mi?
tüm puntolara uyuyor. sıkıntı yok. sinyal kolunuz arızalı ise kolla birlikte değiştirin. orjinal kol ve kapak nette mevcut. forum kuralları gereği isim veremiyorum
tüm puntolara uyuyor. sıkıntı yok. sinyal kolunuz arızalı ise kolla birlikte değiştirin. orjinal kol ve kapak nette mevcut. forum kuralları gereği isim veremiyorum
Özelden link verebilirmisiniz tşk
akbabamesut
11/01/2015, 16:03
ne kadara mal oldugunu söylermisiniz acaba nerde yaptırdınız ve ne gerekiyor
Özelden link verebilirmisiniz tşk
Msjyeni gördüm. Akşam link veririm telden zor oluyor
tellilizm
23/01/2015, 23:51
s.a arkadaşlar. 2009 model fire active grande punto sahibiyim. merak ettiğim sonradan uygulanan hız sabitleme işleminden sonra dijital ekranda hız görünüyormu.yada hız sabitleme ile ilgili herhangi birşey?
Aleykumselam. Ekranda hiz gorunmuyor. Fakat cc nin aktif oldugunu gosteren sol taraftaki kadranin altinda bulunan isareti yaniyor.
ozkancavus5916
24/01/2015, 18:32
Active oldugu icin yanmiyo
tellilizm
24/01/2015, 22:16
Anladım. Teşekürler arkadaşlar.
Active oldugu icin yanmiyo
Active lerde cc olsa bilr isik yanmiyor mu. Cok biliyormusum gibi cevaplamisim hemen pardon :)
Neyse bisey daha ogrenmis oldum :)
alidemir
11/02/2015, 00:10
hayırlı olsun
CC siz Punto kalmasın!!! Ellerininze sağlık.
aktasankara
11/02/2015, 03:04
Arkadaşlar nasıl yaptırıyorsunuz nerede yaptırıyorsunuz maliyeti kaç tl oluyor biraz bilgi verebilir misiniz direksiyondan cc ile ilgili
hbaspinar
12/02/2015, 21:32
Wallahi nerden temin ederiz kaca mal olur nasil takariz paylasirsaniz mulu oluruz..
ozkancavus5916
13/02/2015, 16:11
ojinal kol 300 tl 1-2 sitede var . 50-200 tl arası montaj ve yazılım parası alırlar tahminen . cruize controlden cok memnunum uzun mesafelerde gaza basarken ayagım yoruluyordu . bu sekilde ayagım dinleniyor . çorlu -edirne yolu düz bir yoldegil araç ya bayır tırmanıyor yada bayır çıkıyor ( genellikle çıkıyor ) o şekilde bile aracım . 100 km de 3.6 litre yakıyor .2000 devirde . yaza kısmetse kaz daglarını indikten sonra marmaris e kadar denicem yol genelde düz oldugu için daha az yakar
katip onur
13/02/2015, 17:47
Hayırlı olsun cruise control montajınız.. Araçlarımıza fabrika çıkış neden yapmadılarsa üç kuruşluk masraftan kaçınmışlar.. Ben ve 3 arkadaşımın arabasına Ali bey sayesinde cruise control montajı yapıldı.. C.C.'nin rahatlığına alışınca şehiriçinde trafik sakin olduğunda bile kullanıyorum :) Her punto kullanıcısının yaptırmasını tavsiye ederim.
Hayırlı olsun cruise control montajınız.. Araçlarımıza fabrika çıkış neden yapmadılarsa üç kuruşluk masraftan kaçınmışlar.. Ben ve 3 arkadaşımın arabasına Ali bey sayesinde cruise control montajı yapıldı.. C.C.'nin rahatlığına alışınca şehiriçinde trafik sakin olduğunda bile kullanıyorum :) Her punto kullanıcısının yaptırmasını tavsiye ederim.
Ne demek dostum isteyen varsa gene bi organizasyon yaparız :)
Ne demek dostum isteyen varsa gene bi organizasyon yaparız :)
Valla yapalim ya :)
Yok Emre bey ben Onura söylemiştim İstanbul bana çok uzak. Ben antalyayı kastetmiştim :)
Yok Emre bey ben Onura söylemiştim İstanbul bana çok uzak. Ben antalyayı kastetmiştim :)
Yok hani istanbul olmasada en azindan ortak bi nokta gibi dusunmustum :)