PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Katlanir ayna .

ozkan 09
23/12/2014, 21:24
Öncelikle hayirli aksamlar arkadaslar 2010 model.sonrasi ford fiestalarin otomatik katlanir isitmali sinyalli aynalari bizim puntolara olurmu acaba ? Gorsellik.olarak hemen hemen puntonun aynalarina benziyor bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse beni cok.iyi olucak link atiyorum bakmak.isteyen bakabilir bilgi amacli
https://www.aynadeposu.com/Products/Ford-Fiesta-2009>-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Kapakli-Sinyalli-Yan-Dikiz-Aynasi-SAG.html

ozkan 09
23/12/2014, 21:26
Ekteki ayna

Tepetaklak'tan Gönderil'di . :)

ozkan 09
24/12/2014, 08:01
Öncelikle hayirli aksamlar arkadaslar 2010 model.sonrasi ford fiestalarin otomatik katlanir isitmali sinyalli aynalari bizim puntolara olurmu acaba ? Gorsellik.olarak hemen hemen puntonun aynalarina benziyor bilgisi olan arkadaslar bilgilendirirse beni cok.iyi olucak link atiyorum bakmak.isteyen bakabilir bilgi amacli
Ford Fiesta 2009> Aras? Elektrikli, Rezistansl?, Boyan?r Kapakl?, Sinyalli, OTOMAT?K KATLANIR Yan Dikiz Aynas? SOL (https://www.aynadeposu.com/Products/Ford-Fiesta-2009%3E-Arasi-Elektrikli-Rezistansli-Boyanir-Kapakli-Sinyalli-OTOMATIK-KATLANIR-Yan-Dikiz-Aynasi-SOL.html)

celenlee
24/12/2014, 12:13
Kaportaya oturan kısmın eğimi büyük ihtimalle tutmayacaktır. Takılsa bile düz durma ihtimali çok düşük.

Elektrik tesisatı ve Kapıya montajı bir şekilde halledilir ama. Düz dırması için araya bir parça eklemek gerekbilir. O da ne kadar güzel olur bilemicem.
---------------------------------
Ayrıca zaten çok pahalı o ayna.
Forumda katlanır ayna projesi yapılmıştı, muhtemelen daha ucuza halledebilirsin.

amoleddarkness
24/12/2014, 16:10
Ayna oturur oturmasinada arkayi gosterirmi onu bilemem

cemdogu
25/12/2014, 02:28
dip kısmını eşit şekilde traşlatmak gerekecektir kesinlikle.Bu da ekstra maliyet.Ağır da el işçiliği istiyor.

Mert34
27/12/2014, 01:00
forumdaki projeden vazgeçtiler hocam, illa otomatik istiyorsanız aynanın parasını bana verin ben siz indimi gelir kaparım :)

ozkan 09
27/12/2014, 23:47
forumdaki projeden vazgeçtiler hocam, illa otomatik istiyorsanız aynanın parasını bana verin ben siz indimi gelir kaparım :)
Mert kardesim.sagol :) ben zate kendim.kapatiyorum.simdilik ama.o projeyi ben gerceklestiricem.yeterki fiesta ayna motoru bulayim ;)

Tepetaklak'tan Gönderil'di . :)