Orijinalini görmek için tıklayınız : Göğüs krom kaplama
EMRE ALTINOK
14/12/2014, 23:02
Selamlar, fotoğraflarını gönderdiğim göğüs kısmındaki griye boyalı kısımları SÖKÜP yada sökmeden üzerine krom kaplatsak acaba nasıl olur? Güzel durur mu? + - yönlerini tartışalım.Yorum yazan herkese el-şükran.
Oralardan ön cama kromdan dolayı yansıma olur mu bilmem ama eğer yansırsa çok rahatsız eder.
Torpido üstündeki noktadan yansımaz ama havalandırma ızgaralarından yansıyabilir. Bir de iç kısımda krom bana güzel olmazmış gibi geliyor.
erenemre
14/12/2014, 23:57
bence yakışır bende krom hastasıyım aracın dış kısmında sadece bagaj çıtası hoşuma gidiyor ama iç kısımda krom her araca yakışır zaten çoğu prestijli araçta iç kısımda krom detaylar göze çarpıyor.
bence yakışır bende krom hastasıyım aracın dış kısmında sadece bagaj çıtası hoşuma gidiyor ama iç kısımda krom her araca yakışır zaten çoğu prestijli araçta iç kısımda krom detaylar göze çarpıyor.
Cam altina yapilan krom citalarda cok hos duruyor :)
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Sonsuzluga
15/12/2014, 03:27
Güzel olur bence ve aracın dışına krom kullanacaksaniz kapı kolu cam çıtası vs kaliteli bir bant yada silikon ile yapistirin yoksa bırakıyor
alfonzoo1903
23/06/2016, 22:16
merhaba ben senin resimleri göremiyorum kardeş nasıl görebilirim ?
site bakıma girdikten sonra eski resimler görünmez oldu :)
Selamlar, fotoğraflarını gönderdiğim göğüs kısmındaki griye boyalı kısımları SÖKÜP yada sökmeden üzerine krom kaplatsak acaba nasıl olur? Güzel durur mu? + - yönlerini tartışalım.Yorum yazan herkese el-şükran.
Krom kaplama yaptınız mı acaba Emre bey ?
Sent my iPhone using