Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık temiz punto 1.3
Arkadaşlar ailemize katılacak yeni üye ve saz arkadaşları(bebek arabası, puset kıvır zıvır) yüzünden 2009 model 1.3 puntomu satıyorum.:D olabildiğince büyük bagajı olan bi araç bakıyorum. forumu yakından takip eden bir arkadaşınız olarak aracın forumda kalmasını çok isterim. bugüne kadar el bebek gül bebek baktığım arabamın, kıymetini bilmeyen birine gitmesini istemem. gerekli tüm bakımları yapıldı. city motorunu bu sene şubatta yetkili serviste değişti. şuan herhangi bir sorunu yok. ilgilenen olursa ilanı aşağıda paylaştım
sahibinden ilan no:191828219
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2009 Model 26.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 191828219 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-cok-temiz-orijinal-punto-1.3-multijet-191828219/detay/)
bu arada avatar resmimdeki ikon photoshop orijinalinde farlarda kaş yok
fotobelit
13/12/2014, 12:57
Hayırlı satışlar..Temiz araç ve bence uygun fiyat..
Vay be far ayarin bozuk degil
hafif kusurlardan biri cam filmi diğeri de şanlıurfa'nın meşhur hafif kusuru "motor no bulunamadı" :) bu kanaata aracın kaputunu açmadan vardılar. adam kaputu açmadan motor no bulunamıyor diye kusur verdi.
hocam araç çok temiz ve güzel hayırlı satışlar, keşke istanbulda olsaydı
maalesef görevim gereği burdayım
2009 grande punto
16/12/2014, 00:43
Hayırlı satışlar. Istanbulda da var temiz punto 2009 model 58.000kmde temiz araç titanyum gri 2 parça boyalı değişen yok ocakta muayene var muayene yaptırıp saticam 4 tane kış lastiği yanında vericem saç jantlari ile birlikte araçtan memnunum fakat tarzı bir araba alicam buldum bir satarsam istediğim fiyata alicam inşallah fiyat konusunda kararsız kaldım ne kadar istemeliyim sizce ?
Mysteri0us
16/12/2014, 10:35
hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar. Istanbulda da var temiz punto 2009 model 58.000kmde temiz araç titanyum gri 2 parça boyalı değişen yok ocakta muayene var muayene yaptırıp saticam 4 tane kış lastiği yanında vericem saç jantlari ile birlikte araçtan memnunum fakat tarzı bir araba alicam buldum bir satarsam istediğim fiyata alicam inşallah fiyat konusunda kararsız kaldım ne kadar istemeliyim sizce ?
mehmet bey benim araçtan boyası fazla km'si az. eğer aracınız bunun dışında temizse aşağı yukarı 27 civarında bir fiyatı olur diye tahmin ediyorum
2009 grande punto
17/12/2014, 01:11
Orjinal punto çelik jantlari var üzerinde orjinal kolcak taktirdim 40.000 bakımları harici yetkili serviste yapıldı. Kayıtlı yani her durumu üzerinde multimedya cihazı var. Hali hazırda angel eyes far aldım taktirmadim daha. 2 numara film var camlarda park sensörü var ayak dayama var paspasları yeni degistirdim muayene de yeni active benim aracim ama doldurdum uğraşmayi seviyorum arabayla hala benim araç 27.000 mi eder sizce ?
aracınızın anlatımını detaylandırmadığınız için tahmini bir fiyat verdim. daha yüksek bir fiyat öngördüyseniz takdir sizindir. fikrimi sordunuz, bende paylaştım. umarım dilediğiniz fiyata satarsınız. yazdıklarınızdan far ve çelik jant harici hepsi benim araçta da var.
2009 grande punto
17/12/2014, 23:59
Yaw He He ondan.
Yaw He He ondan.
Terbiyesizliğe lüzum yok. Adama fiyat sormuşsunuz o da kendi kanaatince cevap vermiş. Ne bu laubali cevaplar böyle yakışıyor mu?
seviyeli olun hadsizliğe gerek yok
2009 grande punto
18/12/2014, 00:59
Seviyesiz terbiyesiz hadsiz diyorsunuz bana gören duyan küfür ettim zanneder. Size mi kalmış benim terbiyemi seviyemi haddimi sorugulamak. Forum eski forum değil zaten artık engel koysalar silseler çok da umrumda olmaz. Hade bana eyvallah. Kaçtım ben.
mrbleeeed
18/12/2014, 03:49
defolup gitmediğin hata.
tövbe yarabbi ben sinirlendim burada.
20li yaşları geçene kadar babasının altında ezilen, internette adam oldum sanıyor.
Seviyesiz terbiyesiz hadsiz diyorsunuz bana gören duyan küfür ettim zanneder. Size mi kalmış benim terbiyemi seviyemi haddimi sorugulamak. Forum eski forum değil zaten artık engel koysalar silseler çok da umrumda olmaz. Hade bana eyvallah. Kaçtım ben.
1. Hepi topu 1 yıl üyesin. Eski forumu nereden biliyorsun?
2. Sadece küfür etmekle terbiyesiz olunmaz. Adama soru sorup kaale almayan cevaplar verirsen de terbiyesiz olursun. Şimdi olduğu gibi.
3. Araban active paket.Km çok güzel,boyası olması biraz sakat. Istersen uçak motoru tak o aksesuarların arabana değer katmaz. Ikinci elde aksesuar değer kazandırmaz.
4. Banlanacak bir şey yaptın mı bilemem şayet birinin ilanını baltalamak banlanmaktan ziyade ayıplanacak bir şeydir. Sanki sana zorla yazdırmışlar da insanlar senin burada kalman ya da buraya yazman için ölüyormuş gibi havaların gerçekten komik.
Hadi güle güle.
2009 grande punto
18/12/2014, 08:32
Admine üyelik silinmesi hakkında mail attım. Çok merak ediyorum bu kafa için ne içiyorsunuz bonzai taş şeker hangisi? Altı üstü forum bana maddeler halinde cevap yazıyorsun millet yaw He He lafına gülüp geçer siz ne terbiye
2009 grande punto
18/12/2014, 08:39
Bıraktiniz ne de seviye. Sırf mesaj yazmak için sırf mesaj sayısı için mesaj yazıyorsunuz çok boş konuşuyorsunuz ülkede boş ve İşsiz Insan çok tabi böyle olması çok normal. Cevap hakkı doğduğu için yazdım. Size bol geyikli seviyeli herkesin haddini bildiği bol saçma mesajli forumlar.
Moderatör
18/12/2014, 12:14
Merhaba Mehmet;
Konu altına alakasız bir mesaj yazıp sonra yardım isteyip, yardım edilince'de "Yaw He He ondan." diye yazarsan bu senin terbiyesizliğini gösterir.
Konu içerisnde yada forumda ne kullanıyorsunuz ve madde isimlerini sayarak itham etmek suçtur.
Forumdan uzaklaştırılmak istiyorsan bu istegini seve seve yerine getirebiliriz.
Alakasız mesajlar silinecektir.
2009 grande punto
18/12/2014, 12:47
Uzaklaştırma değil komple üyeliğimin silinmesi talebim var bir an önce yaparsanız sevinirim.
Uzaklaştırma değil komple üyeliğimin silinmesi talebim var bir an önce yaparsanız sevinirim.
foruma girmeyerek kökten kendiniz çözebilirsiniz :)
2009 grande punto
18/12/2014, 14:03
Yok komple silsinler üyeliği de forumun terbiye seviyesi yükselsin forumda herkes terbiyeli ben bozmiyim forumun terbiyesini.
reklam peşindesin ya neyse. Hiçbir forum yönetimi üyesini silmez sadece banlayabilir. Sen bence bu forumdan gitmek gibi bir amacın yok :D
Terbiyesizliğe lüzum yok. Adama fiyat sormuşsunuz o da kendi kanaatince cevap vermiş. Ne bu laubali cevaplar böyle yakışıyor mu?
defolup gitmediğin hata.
tövbe yarabbi ben sinirlendim burada.
20li yaşları geçene kadar babasının altında ezilen, internette adam oldum sanıyor.
reklam peşindesin ya neyse. Hiçbir forum yönetimi üyesini silmez sadece banlayabilir. Sen bence bu forumdan gitmek gibi bir amacın yok :D
Arkadaslar ucunuzunde yazdiklarini pek tasvip etmiyorum.
Arkadasimizin yazdigi biraz alayci olmus " yav he he " kelimesi biraz asagalayici ve alayci bunu hakli buluyorum ama , buna cevap hakki ne bana ne size doğmaz. Konu hakkinda görüştüğü arkadas cevap verecekse verir sikayeti varsa iletir. Konuyla alakamiz olmayip uyari yapmaya veya konu dışı tartismalara girmeyede hakki yok.
Moderator forum yonetimi adina diyecegini demis , daha fazla yorum yapmaya gerek yok. Yonetim hakkina yorum yapamayiz sonucta hic birimiz
Mehmet buyurman, birader adab-ı ahval mahrumu birisin anlaşılan, duruma yakışık kalmayan konuşman yüzünden tepki gördün, seni uygun dille uyardım "kusura bakmayın" diyip konuyu kapatacağına hala yok söz hakkı bana doğdu yok benim üyeliğimi silin... v.s laf dilbazlığı yapıyorsun. forumla ilgili ne sıkıntın varsa yöneticisi var moderatörü var sıkıntını onlar çözer, açtığım konunun altına abuk sabuk yorum yapıp durma
anlaşılan piyasa harbiden kötü :D bütün bir ilan süresi boyunca 6 kişi aradı.
Bu ara gercekten cok kotu hem kis olmasi hemde yil sonu olmasi sebebi ile subattan sonra yavas yavas duzelir. Ayda iki punto satardim simdi iki ayda bir puntoya dustu :))
"I phone araciligi ile gonderildi"
Aynen Mehmet Bey, normalde puntom satılık değilken yolda durdurup sorarlardı satıyor musun diye ya da şubede sorarlardı satmıyor musun diye. 10 gündür internete ilan verdim, 500 kişi bakmış 6 kişi aradı :) hayırdır bu aralar sıfır araçları bedava mı dağıtıyorlar ne iş? :)
Bedava degil ama kredi faizlerini dibe cekip vadeyi uzatinca cazip geliyor.
Acele yoksa biraz daha bekle ;)
"I phone araciligi ile gonderildi"
bagajı için satıyorum. şuan için bagajın acelesi yok, daha nisana kadar zamanım var. istediğim fiyat olmazsa zaten satmam. Olmazsa bekleriz ne zaman satılırsa
gpunto34
29/12/2014, 14:14
fiyatta hiç indirim yokmu günceli :)
Meslektaşlara ve foruma 26
Enisgp41
02/01/2015, 22:31
Şanlıurfa ? Abi niye güzel insanlar hep doğuda ? :) 2009 grande punto rumuzlu arkadaşım bana ilan kodu filan verirsen aracı inceleyebilirim
Enisgp41
02/01/2015, 22:34
Fct 1071 bi cilginlik yapip urfaya getirtme beni :) araban o kadar iyi mi ?
Şanlıurfa ? Abi niye güzel insanlar hep doğuda ? :) 2009 grande punto rumuzlu arkadaşım bana ilan kodu filan verirsen aracı inceleyebilirim
Değerli kardeşim o senin teveccühün, Ülkemizin her yerinde güzel insanlar mevcut, bunun haricinde bashettiğiniz rumuzlu kullanıcının ilan numarısını bilmiyorum. benim aracın ilan numarası 191828219 linki de : Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2009 Model 26.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 191828219 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-cok-temiz-orijinal-punto-1.3-multijet-191828219/detay/)
Fct 1071 bi cilginlik yapip urfaya getirtme beni :) araban o kadar iyi mi ?
Buyrun gelin enis bey, aracı beğenmezseniz de forumdan bir arkadaşımızı ağırlarız. Aracı beğenmezseniz ev sahipliğimizi beğenirsiniz. Aracın şu an için söylediklerim dışında yine sol ön amortisör takozu hafif ses yapıyor (sağanak yağmur var urfada) 2 yılda 2. kez değiştirecem
Başka bir hususta iki muhabbet tellendireyim. Araç 20 gündür ilanda, yılbaşına kadar 6-7 kişi anca aradı. yılbaşından sonra bu bugüne yani 5 gündür 11 kişi aradı :) bütün millet ocak vergisinin bana kaçmasını mı bekliyormuş ne iş? :)
😀
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
İlan yenilendi
Fiat Punto Grande 1.3 Multijet Active 2009 Model 26.950 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 196449651 (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-memurdan-cok-temiz-orijinal-punto-1.3-multijet-196449651/detay/)
ilan no:196449651
Arkadaşlar bi arkadaşla sözleşmiştik ancak parası çıkışmadı. araç yeniden satılık bilginiz olsun
Arkadaşlar bi arkadaşla sözleşmiştik ancak parası çıkışmadı. araç yeniden satılık bilginiz olsun
satılmış hocam sanırım
ilanda yok bi bakamadım aracınıza
Merhaba Balıkesir den Harun,arkadaşlar daha önce fiatın Marea modelini kullandım.Gayette memnundum öncesi ve sonrasında diğer arabalarım hep opel marka idi ama arıza bakımın dan artıl midem bulandı resmen. kasa itibari ile 2006 ve üstü puntoları beğeniyorum ama hiç tecrübem olmadı.Sırf eşim için alacam ama en fazla 19 000 limit var.Sahibinden com da bu limitte ne kadar araç var komple boya vb.km.çok yüksek hoş 150000 civarlarını tavan ve şase ye girilmemiş büyük hasarı olmayan ve düzgün yapılmış araçları sorun etmem sizlerin düşüncelerini alabilirsem memnun olurum selamlar.
satılmış hocam sanırım
ilanda yok bi bakamadım aracınıza
aracı arkadaşa söz verince ilanı silmiştim tekrardan ilan veremim. malum site işi iyice ticarete bindirdiği için. Aşağıdaki linklerden aracın ilanını görebilirsiniz
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Active - 2. El Otomobil - İzmir - 26.500 TL #1957409 - Tasit.com (https://www.tasit.com/ilan/memurdan-temiz-dizel-punto-1957409)
Sahibinden Satılık Fiat Grande Punto 1.3 multijet Memurdan Çok Temiz Orijinal - Merkez Şanlıurfa - Araba.Com (https://www.araba.com/292997360/Fiat-Grande-Punto-13-multijet-Memurdan-Cok-Temiz-Orijinal)
Araba İlanı Ver Ücretsiz Satılık Araç İlanı Vermek için Hürriyet Oto (https://www.hurriyetoto.com/MemberPages/MyOwnedVehicles/MyOwnedCarDetail.aspx?objectid=217890)
Merhaba Balıkesir den Harun,arkadaşlar daha önce fiatın Marea modelini kullandım.Gayette memnundum öncesi ve sonrasında diğer arabalarım hep opel marka idi ama arıza bakımın dan artıl midem bulandı resmen. kasa itibari ile 2006 ve üstü puntoları beğeniyorum ama hiç tecrübem olmadı.Sırf eşim için alacam ama en fazla 19 000 limit var.Sahibinden com da bu limitte ne kadar araç var komple boya vb.km.çok yüksek hoş 150000 civarlarını tavan ve şase ye girilmemiş büyük hasarı olmayan ve düzgün yapılmış araçları sorun etmem sizlerin düşüncelerini alabilirsem memnun olurum selamlar.
19.000 limitli temiz 1.4 fire motorlu punto bulabilirsiniz. bende eşime araba sürmeyi öğretmek için punto almıştım ama memnun kalınca 2,5 yıldır biniyorum. Araç güzel sürmesi rahat
İyi günler arkadaşlar, ikiz çocuklarımdan sonra ortaya çıkan bagaj sıkıntısından ötürü, severek kullandığım puntomu, stationwagon bir araç almak için satıyorum.
Daha öncede ilan vermiştim ancak arkadaşın biri alacağını söylediği için ilanları silmiştim. onun da parası çıkışmadı. şimdi yeniden ilan verdim. Şuan sadece forumda ilanı var bir hafta içinde forumdan alan olmazsa alım satım sitelerine ilan vereceğim.
Araca gelecek olursak, iyi kötü forumdan tanıyorsunuz. gözüm gibi bakıyorum. ön tampon haricinde BOYA DARBE DEĞİŞEN yok. Kilometresi orijinal 116.000'de
https://i.hizliresim.com/rQGjzV.jpg (https://hizliresim.com/rQGjzV)
https://i.hizliresim.com/7kjY3P.jpg (https://hizliresim.com/7kjY3P)
BAKIMLAR:
-66.000’de baskı balata serviste değişmiştir
-78.000’de ön fren diskleri, fren balataları, Rot balans, pasta cila yapıldı
-85.000 enjektörler Carbon Clean işlemi ile temizletildi, Turbo temizliği/bakımı yapıldı. Kesinlikle siyah duman, aksırma, öksürme, üfleme yok
-93.500 cam silecekler değişti, filtreler, motor yağı, akü değişti(Çelik akü)
-[B][U]95.000’de yetkili serviste direksiyonun elektrikli CITY motoru değiştirildi Şubat-2014U
-98.000’de 4 lastik yenilendi Dunlop SP Sport 185\65R15
-104.000’de motorun içi ve karter temizliği yapıldı, map sensörü, debimetre ve arka amortisörler değişti
-112.000'de manifolf, egr valfi sökülüp temizlendi. amortisör takozu değişti, periyodik yağ bakımı ve klima bakımı yapıldı
https://i.hizliresim.com/XvZyR0.jpg (https://hizliresim.com/XvZyR0)
https://i.hizliresim.com/MEjXAk.jpg (https://hizliresim.com/MEjXAk)
FOruma özel fiyat : 26.000
İLetişim için : 0505 272 69 45